Evet maalesef bende 4 gün kala öğrendim zaman geçmek bilmiyo şimdi bi hafta daha beklicem ki kalp atışını görücek miyim diye gerçekten zor süreç Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bebişlerimize sağlıkla kavuştursun
Selam kızlar bende hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Benimde sonadet tarihim 28eylul şuan kaç haftalık bilmiyorum benim degerim dün 331 di
Selam kızlar bende hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Benimde sonadet tarihim 28eylul şuan kaç haftalık bilmiyorum benim degerim dün 331 di
Benimde çok ağrımıştı ilerleyen haftalarda bacağıma vurmuş adım atamıyordum magnezyum başladık sonra geçti çok şükür ama seninki daha 2 aylık bende 4. Ayda oldu diye hatırlıyorum