Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız yok 2 parmak kalınlığında bi çubuk hissetmiyosun bile :) benim karından görünmedi o gün vajinal baktı bende 4+4teydimKızlar vajinal bakınca ağrıyor mu. Pzt 4+4 olcam o gün bakcak doktor. Vajinalde mi görünür sadece.
İnşallah görünsünde nasıl görünüyorsa artık.Kız yok 2 parmak kalınlığında bi çubuk hissetmiyosun bile :) benim karından görünmedi o gün vajinal baktı bende 4+4teydim
Kişiden kişiye değişiyor herhalde 4+4 benim karından görünmedi vajinal baktı Canım dene şansını bi daha çağırır görünmezse
İnşallah görürsün canım hayırlısıylaİnşallah görünsünde nasıl görünüyorsa artık.
Evet maalesef bende 4 gün kala öğrendim zaman geçmek bilmiyo şimdi bi hafta daha beklicem ki kalp atışını görücek miyim diye gerçekten zor süreç Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bebişlerimize sağlıkla kavuştursunErken öğrenmek ve beklemek zormuş baya.Acaba herşey yolunda mı diye düşünüyorum sürekli.
Bende erken öğrendim. Çok zor cidden. Allah yardımcımız olsun.Erken öğrenmek ve beklemek zormuş baya.Acaba herşey yolunda mı diye düşünüyorum sürekli.
Hayırlı olsun canım regl gecikmesi e göre 4. Haftadan başlıyor doktor takvimleri 6. Hafta civari ama yinede doktor kese ölçümü ile söylüyorSelam kızlar bende hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Benimde sonadet tarihim 28eylul şuan kaç haftalık bilmiyorum benim degerim dün 331 di
Selam kızlar bende hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Benimde sonadet tarihim 28eylul şuan kaç haftalık bilmiyorum benim degerim dün 331 di
TsekkTeş ederim cnm Dr bişey söylemiyorum kaç haftalık dedim daha çok küçük dedi gicik Bursa'da takvim ayarlarını yapamadımHayırlı olsun canım regl gecikmesi e göre 4. Haftadan başlıyor doktor takvimleri 6. Hafta civari ama yinede doktor kese ölçümü ile söylüyor
Kızlar benim kuyruk sokumu kısmında ağrı var ama bazen çok artıyor sizde de var mı
Canım benim tahmini doğum tarihi 6 temmuz yazio giriyorum hatalı diye yazı geliyo bir türlü oluşturamadim sen nasıl yaptinHayırlı olsun.Son adet tarihinize göre 6 haftalıksiniz.Dr gidince ortalama belli olur.
Benimde çok ağrımıştı ilerleyen haftalarda bacağıma vurmuş adım atamıyordum magnezyum başladık sonra geçti çok şükür ama seninki daha 2 aylık bende 4. Ayda oldu diye hatırlıyorumKızlar benim kuyruk sokumu kısmında ağrı var ama bazen çok artıyor sizde de var mı
Canım benim tahmini doğum tarihi 6 temmuz yazio giriyorum hatalı diye yazı geliyo bir türlü oluşturamadim sen nasıl yaptin
Canım tebrik ederim sata göre 6+1 günlük hamilesin :) tahmini doğum tarihi de 5 temmuzSelam kızlar bende hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Benimde sonadet tarihim 28eylul şuan kaç haftalık bilmiyorum benim degerim dün 331 di
Benim 29u tam 6. HaftamdayımCanım benim son adetim 28 eyluldu senin ne