• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Erken öğrenmek ve beklemek zormuş baya.Acaba herşey yolunda mı diye düşünüyorum sürekli.
Evet maalesef bende 4 gün kala öğrendim zaman geçmek bilmiyo şimdi bi hafta daha beklicem ki kalp atışını görücek miyim diye gerçekten zor süreç Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bebişlerimize sağlıkla kavuştursun

Selam kızlar bende hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Benimde sonadet tarihim 28eylul şuan kaç haftalık bilmiyorum benim degerim dün 331 di
Hayırlı olsun canım regl gecikmesi e göre 4. Haftadan başlıyor doktor takvimleri 6. Hafta civari ama yinede doktor kese ölçümü ile söylüyor

Selam kızlar bende hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Benimde sonadet tarihim 28eylul şuan kaç haftalık bilmiyorum benim degerim dün 331 di

Hayırlı olsun.Son adet tarihinize göre 6 haftalıksiniz.Dr gidince ortalama belli olur.

Hayırlı olsun canım regl gecikmesi e göre 4. Haftadan başlıyor doktor takvimleri 6. Hafta civari ama yinede doktor kese ölçümü ile söylüyor
TsekkTeş ederim cnm Dr bişey söylemiyorum kaç haftalık dedim daha çok küçük dedi gicik Bursa'da takvim ayarlarını yapamadım

Kızlar benim kuyruk sokumu kısmında ağrı var ama bazen çok artıyor sizde de var mı

Kuyruk sokumunun az üzerinde ara ara kendini belli eden ağrım var.2 hamileliğimi bu ağrı ile farkettim.Oglumda Dr normal demişti.

Kızlar benim kuyruk sokumu kısmında ağrı var ama bazen çok artıyor sizde de var mı
Benimde çok ağrımıştı ilerleyen haftalarda bacağıma vurmuş adım atamıyordum magnezyum başladık sonra geçti çok şükür ama seninki daha 2 aylık bende 4. Ayda oldu diye hatırlıyorum

Canım tebrik ederim sata göre 6+1 günlük hamilesin :) tahmini doğum tarihi de 5 temmuz

Back