• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Lekelenme olmuş ya canım kanama alanı çıkmış olabilir ne zaman bakıldı maşallah çok net görünüyo
Canım perşembe gittim kanama alanı falan yokmuş herşey normal dedi leke de nerden geliyo anlamadim zaten dünden beri yok çok şükür de kenardaki yuvarlak sanki ikinci yolk saç gibi geldi bana baktim baktim anlam veremedim

Canım perşembe gittim kanama alanı falan yokmuş herşey normal dedi leke de nerden geliyo anlamadim zaten dünden beri yok çok şükür de kenardaki yuvarlak sanki ikinci yolk saç gibi geldi bana baktim baktim anlam veremedim
Yok canım iki tane olsa o söylerdi zaten sana öyle geliyordur çok şükür olmasın tam 6. Haftanda mı çıktı yani

Kızlar bu benim ultrason kagidim yolk sac ve ucunda bebek var fakat kesenin kenarında bi yuvarlak daha var acaba o ikiz olabilr mi ordaki ne kafam karisti

Canım bana tek gibi geldi.
Kızlar günaydın aşırı aşırı akıntım var Sabah sabah şok oldum resmen
Bendede su gibi akıntı oluyor hatta wcye gidip bir bakıyorm ne olur ne olmaz diye. Ben progesteron fitil kullanıyorum onun etkisiymiş

Peki kızlar sizin hafta hesaplamalarınızı doktorlarınız nasıl yaptı?

Benimki tüp bebek olduğu için nokta tarih belli. Döllenmeye 15 gün ekliyorum 9 ekim oluyor.

Kuzular merhaba ❤️ ALLAH nasip ederse 18 Temmuz da Doğum olacak. TEMMUZ ANNESİ olacağım. Yalnız korktuğum bir durum var. Beni rahatlatmanız umuduyla yazıyorum. 11 Ekim regl tarihimdi. Salı günü beta hcg 228 çıktı iki gün sonra yani bu Perşembe 800 küsürdü. Yani 4 kat falan. Pzt doktora gideceğim tahlil falan vereceğim. Kese görünür mü acaba. Biraz ağrılarımda var. Çok endişeliyim.

Canım bana tek gibi geldi.

Bendede su gibi akıntı oluyor hatta wcye gidip bir bakıyorm ne olur ne olmaz diye. Ben progesteron fitil kullanıyorum onun etkisiymiş

Benimki tüp bebek olduğu için nokta tarih belli. Döllenmeye 15 gün ekliyorum 9 ekim oluyor.
Ben progestanı içiyorum fitil olarak kullanmıyorum böyle nasıl tarif etsem böyle makyaj temizleme sütleri olur ya o kıvamda geliyo ve sarı şaştım kaldım

Kuzular merhaba ❤️ ALLAH nasip ederse 18 Temmuz da Doğum olacak. TEMMUZ ANNESİ olacağım. Yalnız korktuğum bir durum var. Beni rahatlatmanız umuduyla yazıyorum. 11 Ekim regl tarihimdi. Salı günü beta hcg 228 çıktı iki gün sonra yani bu Perşembe 800 küsürdü. Yani 4 kat falan. Pzt doktora gideceğim tahlil falan vereceğim. Kese görünür mü acaba. Biraz ağrılarımda var. Çok endişeliyim.
Ağrı normal canım o oluyo ara ara seni çok rahatsız etmiyorsa aşırı can yakıcı boyutta değilse ve arada vurup geçiyorsa doktorum normal dedi ama sen yinede söyle progestan verebilir her ihtimale karşı karından görünmesi için 5. Haftada olman gerekiyor hayırlı olsun sağlıkla gelsin :)

Back