Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah tüm göbüşü bebişliler :)Sevindim canım. İlerleyen haftalarda daha iyi hesaplama yapılır. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Doğru söylüyorsun canım hayırlısı sağlıklı olsundaBelki o direk yumurtlamadan sonrayı söylemiştir canım bebek ölçülmeye başlicaklar ya Allah nasip ederse o zaman daha net olur herşey
Aminn inşallah:)İnsallah tüm göbüşü bebişliler :)
Bebim de Olursa seninle ayni gorunuyor tarih de merak ettim canim..Doğru söylüyorsun canım hayırlısı sağlıklı olsunda
Tek degilmişim ben sevindim bunaCarsiya gittim atlet aldimmm:))) kuzuma evet cok erken heran hersey olabilir ama almadan duramadim:))
Hepimizde hayırlı ve sağlıklı evlatlar alalım kucagimiza benim dün kan değerim 331.48 di ona göre 6 haftalık olmuyo ama değer artınca belli olurmuş ben 21 Ekim'de yumurtaladim benim değer oyuzden düşük sanırımBenim 29u tam 6. Haftamdayım
4 ekim son adet tarihimdi 27 ekimde testle ogrendım adete 5 varken yanı .Sen nasil ogrendin canim ne zmn ogrendin satin kaci..
Canım benim iki gün arayla 4 kat arttı senin değerler nedir ?Arkadaşlar beta hcg 2 güne bir 2 katı mi artmak zorunda 3-4 katı da artabilir mi?Normali nedir bunun.Tecrübeli olanlar cevaplayabilir mi?
Canım hamilelik takvimi uygulamasında da 6 haftalık görünüyor benim ama burda 7 yazıyı .NedenseCanım tebrik ederim sata göre 6+1 günlük hamilesin :) tahmini doğum tarihi de 5 temmuz
Anladim ama 22 temmuz yaziyor dogum tarihinde benim 15 ekim bu tarihi girdigimde 22 07 gosteriyor nasil olur4 ekim son adet tarihimdi 27 ekimde testle ogrendım adete 5 varken yanı .
Canim misal 6+3sun 7. Haftanin icinde oluyorsun..Canım hamilelik takvimi uygulamasında da 6 haftalık görünüyor benim ama burda 7 yazıyı .Nedense
Anladım cnm çok saol benim minnak daha küçüktür dün kan verdim 331 çıktı değerim ama sat göre büyük görünüyorCanim misal 6+3sun 7. Haftanin icinde oluyorsun..
Saglikla gelsin canim.Anladım cnm çok saol benim minnak daha küçüktür dün kan verdim 331 çıktı değerim ama sat göre büyük görünüyor
Geç döllenme olmuştur belki canımAnladım cnm çok saol benim minnak daha küçüktür dün kan verdim 331 çıktı değerim ama sat göre büyük görünüyor