2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Kanayan yaram.Kilolu hamile kaldım.İnsallah çok kilo almam.Oglumda da kilolu hamile kalmıştım.Ama toplamda 7-8 kilo almıştım.Insallah yine öyle olur.

Teşekkür ederim bugün de 689 cıktı. Daha 2 gün var adet günüme. Oğlumda 3 gun kala 32 çıkmıştı o yüzden tuhaf geliyor sanirim
farklı hastane de mi yaptırdınız o etkiliyo bide her hormon seviyesi bebekte aynı olmuyo adetim bi gün geçince 22yle öğrenmiştim diğer bebeğimi bunu adet günü 157yi gördüm

Kizlar ben de biraz once ikizlerimin kalp atisini duydum, cok degisik bi duygu. Yasayan minnak bisiler var karnimda. Hem korkuyorum hem cok mutluyum

Gözün aydın canım, koekucak birşey kalmadi insallah, bundan sonra sen mutlu olacaksın ki onlarda olsun.
Tebrik ederim canim

farklı hastane de mi yaptırdınız o etkiliyo bide her hormon seviyesi bebekte aynı olmuyo adetim bi gün geçince 22yle öğrenmiştim diğer bebeğimi bunu adet günü 157yi gördüm
Evet oğlumda başka hastanede yaptırmıştım. Bir de pazartesi veriyim 2000i geçerse kadın doğumdan randevu alıyım bakalım neymiş durum

5+2de misin şuanda ? haftaya perşembe 6+1 de çağırmış ne güzel benim niye geç çağırdı ya zaten sabırsızım
Benim tup bebek doktorum 15 kasima vermisti ilk randevuyu ben de baskasina gittim. 15 kaismi beklesem ne ikiz oldugunu ogrenecektim ne kese gorcektim ne kalp atisi. Bazi doktorlar garantici

Sen hatice meryemin sonuç yine negatif cikinca bendemi test yapmasam die yazmisson ya ondan sordum ben yine mi hatlari karistirdim kiz acaba :)
yok ben 12sinde yapsam diyordum haticenin 5 gün geçmesine rağmen çıkmayınca, benim erken daha yapmasam bile mi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…