Boyle kasiklarimdan dizlerime vuran bi sızı oluyor midem bulanmiyor sabahlari az bulaniyor sadeceBenim ağrıyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyle kasiklarimdan dizlerime vuran bi sızı oluyor midem bulanmiyor sabahlari az bulaniyor sadeceBenim ağrıyor canım
Sari leblebi. İyi geliyordu bana. Basucumda dururdu yanma bulanti oldumu yerdim.İyi akşamlar canlarım.Bugün benim sürekli bulantım oldu.Ne iyi gelir acaba?Afedersiniz sürekli öğürmekten mahvoldum
Tamam canım eşime söyleyim alsın evde yok.İnsallah bana da iyi gelir.Sari leblebi. İyi geliyordu bana. Basucumda dururdu yanma bulanti oldumu yerdim.
İyi akşamlar canlarım.Bugün benim sürekli bulantım oldu.Ne iyi gelir acaba?Afedersiniz sürekli öğürmekten mahvoldum
Israrla bana alttan bakmıyor doktorum. Düşüğü olanlar doktora suç atmış bu yuzden bakmak ıstemıyo korkuttu benıKizlar ben de 7. Haftamdayim diye gittim yok, 6. Haftadasin dedi. Ama asil tarih bir sonraki aydaki ultrasonda belli olur dedi. Kisaca hersey bir muamma :) bugun de alttan muayene oldu, bundan sonra karindan olcakmis
Sat a bak derken 4 eylüldü son adetim sonrakı 4 ekimdi 4 ekimimi kastettinBu zamanlarda geriden de gelir ilerdendede gider satına bak sen canım büyür o Allah’ın izniyle
Bunları da denerim teşekkür ederim.Konusmak için ağzımı açsam midem ağzıma geliyor.Oglumda da sürekliCubuk kraker cekirdek iyi gelir kizimda cok kötüydüm mide bulantisi ve kusma beni 3 ay cok zorlamisto insallah bu hamilelikte rahat gecer ama simdide midem calkalaniyor resmen : )
Alla alla ben de gayet özel, iyi bi yere gidiyorum aslında. Neyse doktordan birebir ne duysak ona inanıp öyle rahat ediyoruz canım, içimiz rahat olsun daIsrarla bana alttan bakmıyor doktorum. Düşüğü olanlar doktora suç atmış bu yuzden bakmak ıstemıyo korkuttu benı
Evet canım ağrı bendede var.ama hep vardı.bazen hafif bazen sert kasik ağrılarım oluyor.dedgin gibi de bazen bacaklarım kopuyor gibi.ama normal diyorlar, benim doktorum da bir kaç ay ağrı olabilir normal dedi..ama bizim yine de ayaklari usutmememiz gerek.Kizlar benim bugun kasiklarim cok agriyor ya ayni durum da olan var mi
Bu aralar cok normal canim yerleşiyor bu gunlerde rahime ama mumkun mertebe uzan dinlenKizlar benim bugun kasiklarim cok agriyor ya ayni durum da olan var mi
Sinir herkesin genel problemi canim bendede cok asiri olmaya basladi kimseye tahammulum yok sanirim cok edepsiz bi hamile olucam :)Çok gerginim. Durup duruken öyle tepkiler veriyorum ki dünya yıkılmıscasına bağırıyorum sonra pişman oluyorum korkuyorum ona zarar gelsin istemiyorum. Aslında hic fevri bi insan değilimdir sinir oluyorum eşime catıp duruyorum yaaa
Ol kardeş boşver hakediyor herkes biz haric sen ben biz siz ama onlar hariç değil bak şimdi de ne kadaaar da enerjikimmSinir herkesin genel problemi canim bendede cok asiri olmaya basladi kimseye tahammulum yok sanirim cok edepsiz bi hamile olucam :)
Vallaha bu ani degisimler zaten bi felaket :) :) :)Ol kardeş boşver hakediyor herkes biz haric sen ben biz siz ama onlar hariç değil bak şimdi de ne kadaaar da enerjikimm
Aynen canim ustumu orttum isindim dinlendim gecti vajinada batmalar oluyor bazen offfEvet canım ağrı bendede var.ama hep vardı.bazen hafif bazen sert kasik ağrılarım oluyor.dedgin gibi de bazen bacaklarım kopuyor gibi.ama normal diyorlar, benim doktorum da bir kaç ay ağrı olabilir normal dedi..ama bizim yine de ayaklari usutmememiz gerek.
Uzaniyorum canim insallah gecer benim 3 tane 5 aylik kaybim var kizim var simdi 5 yasinda korkuyorum oyle geceleri agliyorumBu aralar cok normal canim yerleşiyor bu gunlerde rahime ama mumkun mertebe uzan dinlen
Canim uzme kendini sen guclu ol ki bebisin de guclu olsun allahin izniyle hersey zamanla yoluna girer rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin herkese bnmde kayiplarim var o yuzden seni cok iyi anlayabiliyorumAynen canim ustumu orttum isindim dinlendim gecti vajinada batmalar oluyor bazen offf
Uzaniyorum canim insallah gecer benim 3 tane 5 aylik kaybim var kizim var simdi 5 yasinda korkuyorum oyle geceleri agliyorum
Bunları da denerim teşekkür ederim.Konusmak için ağzımı açsam midem ağzıma geliyor.Oglumda da sürekli
Evet canım sat 4 ekim en son adetin işteSat a bak derken 4 eylüldü son adetim sonrakı 4 ekimdi 4 ekimimi kastettin