• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyi akşamlar canlarım.Bugün benim sürekli bulantım oldu.Ne iyi gelir acaba?Afedersiniz sürekli öğürmekten mahvoldum:KK43:

Cubuk kraker cekirdek iyi gelir kizimda cok kötüydüm mide bulantisi ve kusma beni 3 ay cok zorlamisto insallah bu hamilelikte rahat gecer ama simdide midem calkalaniyor resmen : )
İyi akşamlar canlarım.Bugün benim sürekli bulantım oldu.Ne iyi gelir acaba?Afedersiniz sürekli öğürmekten mahvoldum:KK43:

Kizlar ben de 7. Haftamdayim diye gittim yok, 6. Haftadasin dedi. Ama asil tarih bir sonraki aydaki ultrasonda belli olur dedi. Kisaca hersey bir muamma :) bugun de alttan muayene oldu, bundan sonra karindan olcakmis
Israrla bana alttan bakmıyor doktorum. Düşüğü olanlar doktora suç atmış bu yuzden bakmak ıstemıyo korkuttu benı

Cubuk kraker cekirdek iyi gelir kizimda cok kötüydüm mide bulantisi ve kusma beni 3 ay cok zorlamisto insallah bu hamilelikte rahat gecer ama simdide midem calkalaniyor resmen : )
Bunları da denerim teşekkür ederim.Konusmak için ağzımı açsam midem ağzıma geliyor.Oglumda da sürekli :kusmuk:

:kızgın:Çok gerginim. Durup duruken öyle tepkiler veriyorum ki dünya yıkılmıscasına bağırıyorum sonra pişman oluyorum korkuyorum ona zarar gelsin istemiyorum. Aslında hic fevri bi insan değilimdir sinir oluyorum eşime catıp duruyorum yaaa

Kizlar benim bugun kasiklarim cok agriyor ya ayni durum da olan var mi:110:
Evet canım ağrı bendede var.ama hep vardı.bazen hafif bazen sert kasik ağrılarım oluyor.dedgin gibi de bazen bacaklarım kopuyor gibi.ama normal diyorlar, benim doktorum da bir kaç ay ağrı olabilir normal dedi..ama bizim yine de ayaklari usutmememiz gerek.

Merhaba arkadaşlar
Sat 14 ekim , klomen +ovitrelle kullandım bu ay
Bugün çatlatma iğnesi sonrası 10. gün dr kontrole çağırdı kanda bakalım diye fakat makine de bir arıza olmuş pazartesiye kaldı .
Benim size sorum şu , son 4-5 gündür baya bir akıntım var sizlerde de olmuşmuydu acaba ?

:kızgın:Çok gerginim. Durup duruken öyle tepkiler veriyorum ki dünya yıkılmıscasına bağırıyorum sonra pişman oluyorum korkuyorum ona zarar gelsin istemiyorum. Aslında hic fevri bi insan değilimdir sinir oluyorum eşime catıp duruyorum yaaa
Sinir herkesin genel problemi canim bendede cok asiri olmaya basladi kimseye tahammulum yok sanirim cok edepsiz bi hamile olucam :)

Evet canım ağrı bendede var.ama hep vardı.bazen hafif bazen sert kasik ağrılarım oluyor.dedgin gibi de bazen bacaklarım kopuyor gibi.ama normal diyorlar, benim doktorum da bir kaç ay ağrı olabilir normal dedi..ama bizim yine de ayaklari usutmememiz gerek.
Aynen canim ustumu orttum isindim dinlendim gecti vajinada batmalar oluyor bazen offf:eğlence:
Bu aralar cok normal canim yerleşiyor bu gunlerde rahime ama mumkun mertebe uzan dinlen
Uzaniyorum canim insallah gecer benim 3 tane 5 aylik kaybim var kizim var simdi 5 yasinda korkuyorum oyle geceleri agliyorum:KK50:

Aynen canim ustumu orttum isindim dinlendim gecti vajinada batmalar oluyor bazen offf:eğlence:

Uzaniyorum canim insallah gecer benim 3 tane 5 aylik kaybim var kizim var simdi 5 yasinda korkuyorum oyle geceleri agliyorum:KK50:
Canim uzme kendini sen guclu ol ki bebisin de guclu olsun allahin izniyle hersey zamanla yoluna girer rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin herkese bnmde kayiplarim var o yuzden seni cok iyi anlayabiliyorum

Back