Kiz bnm doktorum benimle butin surecleri en bastan yasadigo icin oda heycanli elinden gelse bi cocuk yapip bize vercek o derece yani :)Benim ki garantici 15 gün dedi valla bekleyemem 10 gün dedim güldü tamam dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz bnm doktorum benimle butin surecleri en bastan yasadigo icin oda heycanli elinden gelse bi cocuk yapip bize vercek o derece yani :)Benim ki garantici 15 gün dedi valla bekleyemem 10 gün dedim güldü tamam dedi
Hahaha ne güzel ya benim yarın 6. Hafta haftaya cumartesi tam 7. Haftam doluyo artık görünür herhalde yani o yüzden 15 gün bekleyemicem kusura bakmasınKiz bnm doktorum benimle butin surecleri en bastan yasadigo icin oda heycanli elinden gelse bi cocuk yapip bize vercek o derece yani :)
Bende 6+3 de falan gtmis olcam isteHahaha ne güzel ya benim yarın 6. Hafta haftaya cumartesi tam 7. Haftam doluyo artık görünür herhalde yani o yüzden 15 gün bekleyemicem kusura bakmasın
Kız nasıl 6+3 perşembe 6+1 olmuyo musun 4 gün var aramızdaBende 6+3 de falan gtmis olcam iste
Oylede olablr tam hesaplamadim kacinci haftada gtcemi ben kac gun kaldigiyla ilgileniyorm :) ama ben 4+2de keseyi gormus insanim kiz kalp atisini da duyarim insallah :)Kız nasıl 6+3 perşembe 6+1 olmuyo musun 4 gün var aramızda
Haha :) olsun aynen görmen önemli canım inşallah görüp gelirsin bebişiniOylede olablr tam hesaplamadim kacinci haftada gtcemi ben kac gun kaldigiyla ilgileniyorm :) ama ben 4+2de keseyi gormus insanim kiz kalp atisini da duyarim insallah :)
Amim canim inşallahHaha :) olsun aynen görmen önemli canım inşallah görüp gelirsin bebişini
Bana da küçük dedi 9 mm idi.baska dr.a gittim 1 hafta sonra kalp atışını duyduk kesen herşeyin bir normal dedi.sikma canini başka dr.a git kafan rahat etsinHAYIRLI olsun canim. Ben pazartesi gittim 7_8mm dedi bunun bir siniri var mi. Kendi adima moralim bozuldu niye kucuk benimki
yumurtlamadan sonraki kacinci gunun 12. Gunde mutlaka cikarhaa sen bat kaç gün geçti diye soruyorsunn yok daha bata var benim adetin 26.günündeyim.
ee dogru demjs doktor 3.4 haftalik birsey zaten ki bat 4 ekinmiş normal canm batin gec çünkü soyle düşün 4 ekim bat daha yeni bir ayini doldurmuşsun bazi doktorlar yumurtlamadan sonra yi hesapliyolar benim ablamda da oyle yapmislardu simdi hem bebek hem kalp atisini duymus sikma canini normal yani : )Doktordan geldım 3-4haftalık daha dıyo degerım 2398 bu nasıl 4 hafta anlamadım 4 ekim bat . 2milimcik kese gördü
Bu zamanlarda geriden de gelir ilerdendede gider satına bak sen canım büyür o Allah’ın izniyleDoktordan geldım 3-4haftalık daha dıyo degerım 2398 bu nasıl 4 hafta anlamadım 4 ekim bat . 2milimcik kese gördü
Yaa çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin, hepimize de. Öyle yapmayı düşünüyorum tedavi aşamasında da bir ay daha gidip o doktoru bırakacaktım çok sukur Rabbim gerek bırakmadan hamile kaldığımı öğrendim. Bir hafta sonra başka bir doktora gidecem, ınsallah her sey çok guzel olur.Bana da küçük dedi 9 mm idi.baska dr.a gittim 1 hafta sonra kalp atışını duyduk kesen herşeyin bir normal dedi.sikma canini başka dr.a git kafan rahat etsin
İnsallah canım o günler cümlemize nasip olur :) saglık ocagı 5.5 deyinceyumurtlamadan sonraki kacinci gunun 12. Gunde mutlaka cikar
ee dogru demjs doktor 3.4 haftalik birsey zaten ki bat 4 ekinmiş normal canm batin gec çünkü soyle düşün 4 ekim bat daha yeni bir ayini doldurmuşsun bazi doktorlar yumurtlamadan sonra yi hesapliyolar benim ablamda da oyle yapmislardu simdi hem bebek hem kalp atisini duymus sikma canini normal yani : )
İnsallah canımBu zamanlarda geriden de gelir ilerdendede gider satına bak sen canım büyür o Allah’ın izniyle
Ayni duygulari ilkinde yasamisiz. Tabiki saglikli olmasi ama iyiki kızım olmus. Bakalim ne olacak . Cok merak ediylrumİlk bebeğimde aşırı derecede erkek hissediyırdum ama doktor kız deyince çok şaşırmıştım o yüzden bunda bişey hissetmek istemiyorum.
11 haftalık iken kıza benziyor dedi.14.hafta kesin kız dedi.ama iyiki de kız olmuş ilk bebeklerin kız olması güzel bir duyguymuş
Benim ağrıyor canımKizlar benim bugun kasiklarim cok agriyor ya ayni durum da olan var mi
İkiz mi geliyor acabaİşte ben de bu civarda çıkar diye düşünüyordum ama uçmuş gitmiş :)