2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydınlar

Bende clexane 0.4 kullanıyorum. Morarmalar başladı. Canimda yanıyor. Kendime teknik gelistirmeye calisiyorum. Sizin bir oneriniz var mi?
günaydın canım.. geçmiş olsun.. her gün her gün zor Allah yardımcınız olsun.. sıraya koysan aynı yere vurmasan göbek kol ve bacak mı vurulan yerler.. Benim kuzenim 2 düşükten sonra kullanmaya başladı, doğumdan sonra bir süre daha kullandı o da zorluğundan bahsediyordu..

Sanirim en az gobek agriyormus. Bi sag bi sol yapiyorum sirayla gidiyor

Günaydınlar

Bende clexane 0.4 kullanıyorum. Morarmalar başladı. Canimda yanıyor. Kendime teknik gelistirmeye calisiyorum. Sizin bir oneriniz var mi?
Günaydın canım ben kollarımı da kullanıyorum arkadaşıma yaptırıyorum yoksa sürekli göbekten zor oluyor

Merhaba arkadaşlar, dün transferimin 10.günüydü iki tane 5.gün embriyosu konulmuştu, kan değerim 306 çıktı ce adet günüme 3gün vardı, kese için ne zaman çağırıyor doktor? Yarın yine kan vericem değer iki katına sağlıklı çıkıyor mu diye sonrasında doktorumu aricam ama merak ediyorum siz kaçıncı gün gördünüz keselerinizi ve kalp atışını duydunuz ?

hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelsin :)
4+4 te vajinal ultrasonla gördüm 5 5.5 haftada da karından görünüyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…