En son adet tarihi 8 Ekim 26 gun de bir oluyordu.Dongun kac canm degerin yuksek gozukuyor merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son adet tarihi 8 Ekim 26 gun de bir oluyordu.Dongun kac canm degerin yuksek gozukuyor merak ettim
En son adet tarihi 8 Ekim 26 gun de bir oluyordu.
Eşimin kardeşleri ikiz bizimde ikiz mi olacak acaba cmrtrsi dra gidicez belli olur mu acabaDegerin gercekten yuksek cikmis tabi kesinat degil hicbir sey ama ya erkek bebektir ya ikiz genelde erkek bebeklerin degerleri yuksek olurmuş hakkimda hayirlisi
Benim kontrol sabah erkenden canım.7:45 yanı yatcaz kalkcaz hooopp ordayizZoferi doktorum verdi, en etkilisi buymus, bazi kullanan arkadaslarim da hemen degil zamanla ise yarar dediler ilac icin. Buarada Canim, benim de yarin kontrolum var ve kalp atislarini duymak icin gidiyoruz saat 14.30ta:) zaman gecmek bilmiyo valla. Ama ben icimden olumsuz dusunmuyorum ccunku hamilelikler de olabiliyormus boyle, birgun bir gune uymuyomus. O yuzden senin de icin rahat olsun, bu bir daha bulanmayacagi anlamina da gelmiyor:) ins yarin hayirli haberlerimizi aliriz. Senin saat kacta kontrolun canim
Maşallah değerin çok iyi canım tebrik ederimmmArkadaşlarrrr kan sonucum E-nabiza düşmüş.beta hcg 83.5 Adete 4 gün kala değerim nasıl?Allah dileyen herkese nasip etsin.Ikinci bebisim geliyorrrr cok suku bin sukur
Maşalkah çok iyi çıkmış tebriklerArkadaşlarrrr kan sonucum E-nabiza düşmüş.beta hcg 83.5 Adete 4 gün kala değerim nasıl?Allah dileyen herkese nasip etsin.Ikinci bebisim geliyorrrr cok suku bin sukur
Ben kullanıyorum tüp bebek transferi olduğum içinMerhaba arkadaslar bugun yazamadim ise gitmedim. Biraz tatil yapmak istedim duygu degisimleri beni baya sarsti gibi geliyor. Birde pıhtılaşma iğnesi kullanan varmiydi aramizda?
Çok çok çok teşekkür ederim.Maşallah değerin çok iyi canım tebrik ederimmm
Sizinle benim sat tarihimiz aynı 8 ekim bende cmrtrsi gideceğim bhcg niz kaçBen de katıldım aranıza merhabalar Pazartesi keseyi görmeye gideceğim garanti olsun diye sat 8 Ekim görürüm inşallah
Çok teşekkür ederim.Ilk bebeğim gibi duygulandım bayaMaşalkah çok iyi çıkmış tebrikler
Duygulanılmaz mı hiç yaÇok teşekkür ederim.Ilk bebeğim gibi duygulandım baya
Benim tüp bebek transferi oldu. En son 2 gün önce transferimin 12. gününde baktırdım 973 çıktıSizinle benim sat tarihimiz aynı 8 ekim bende cmrtrsi gideceğim bhcg niz kaç
Hayırlı olsun :) Bende dun bktrdım 3130 cıktıBenim tüp bebek transferi oldu. En son 2 gün önce transferimin 12. gününde baktırdım 973 çıktı
Duygulanılmaz mı hiç ya
ister ilk ister 10.bebeğin olsun
Bi can var içinde başka bişey bu his
Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba ben kullanıyorum clexane 0,4Merhaba arkadaslar bugun yazamadim ise gitmedim. Biraz tatil yapmak istedim duygu degisimleri beni baya sarsti gibi geliyor. Birde pıhtılaşma iğnesi kullanan varmiydi aramizda?
Canim en azindan bu konuda bildigim var ilk 3 ay yedigin ictigin senin icin, senin hayatta kalman icin onemli, o zaten senin eski depondan yiyor. Bana doktor suan hicbir kisitlaman yok, ne istersen ye dedi. Hamileligin ilk aylarinda kacar kilo verenler var, o konuda inan canini sikma cunku tek sen degilsin ve bu bebisleri etkilemiyor. Insallah yarin guzel haberlerle donersin bizeBenim kontrol sabah erkenden canım.7:45 yanı yatcaz kalkcaz hooopp ordayiz
Inşallah canım benim insallah güzel haberlerle geliriz..
Aman canım bulantılar aslında hiç önemli değil sadece üzüldüğüm tek şey var.bir şey yiyemiyorum ve bebegim vitaminsiz kalıyor. Bu içime dert oluyor.yoksa onun canı sağolsun..
Arkadaşlarrrr kan sonucum E-nabiza düşmüş.beta hcg 83.5 Adete 4 gün kala değerim nasıl?Allah dileyen herkese nasip etsin.Ikinci bebisim geliyorrrr cok suku bin sukur