• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim en azindan bu konuda bildigim var ilk 3 ay yedigin ictigin senin icin, senin hayatta kalman icin onemli, o zaten senin eski depondan yiyor. Bana doktor suan hicbir kisitlaman yok, ne istersen ye dedi. Hamileligin ilk aylarinda kacar kilo verenler var, o konuda inan canini sikma cunku tek sen degilsin ve bu bebisleri etkilemiyor. Insallah yarin guzel haberlerle donersin bize:nazar:
Insallah canım benim..yatmadan böl bol dua et

Umitlenme canm sadece deger yuksek olunca ihtimal artiyor die biliyorim tabi yuksek degerle olmayanlarda var kesin denilmez hayirlisi olsun
Eşimin kardeşleri ikiz bizimde ikiz mi olacak acaba cmrtrsi dra gidicez belli olur mu acaba

Merhaba arkadaslar bugun yazamadim ise gitmedim. Biraz tatil yapmak istedim duygu degisimleri beni baya sarsti gibi geliyor. Birde pıhtılaşma iğnesi kullanan varmiydi aramizda?
Çok iyi yapmışsın canım ben bu hafta raporluyum ve mide bulantısı o kadar zorluyor ki gün içinde haftaya nasıl olacak bilmiyorum iş yerinde

Canım o kadar sevindim ki diğer konularda tanışmıştık hatırlar msın bilmem :) tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık şuan
Kizzz evet hatırlıyorum senii :) sen hamile miydinnnn? Tebrikler canimm benim masallah 10. Haftandasin saglikla al kucağına yavrunu 6. Haftamdayim

Kizzz evet hatırlıyorum senii :) sen hamile miydinnnn? Tebrikler canimm benim masallah 10. Haftandasin saglikla al kucağına yavrunu 6. Haftamdayim

Evet öğrenmiştim 5.haftamdaydım lekelenmelerim oldu doktor yatak istirahati vermişti şimdi toparladık çok şükür :) ama zor bi gebelik geçirenlerdenim anlicağın :) senin nasıl gidiyo hamilelikk

Evet öğrenmiştim 5.haftamdaydım lekelenmelerim oldu doktor yatak istirahati vermişti şimdi toparladık çok şükür :) ama zor bi gebelik geçirenlerdenim anlicağın :) senin nasıl gidiyo hamilelikk
Allah korusun nazarlardan seni de bebisini de. İyi gidiyor çok şükür aşırı halsizlik ve uyku hali var . Göğüslerime asla dokunamiyorum bile :) tabi ben daha çok basındayım

Allah korusun nazarlardan seni de bebisini de. İyi gidiyor çok şükür aşırı halsizlik ve uyku hali var . Göğüslerime asla dokunamiyorum bile :) tabi ben daha çok basındayım

Benim 6.haftada bulantılar başlamıştı bu kadar kötü olabileceğimi tahmin etmemiştim inşallah sen daha kolay geçirirsin canım insanı perişan ediyor valla

Benim 6.haftada bulantılar başlamıştı bu kadar kötü olabileceğimi tahmin etmemiştim inşallah sen daha kolay geçirirsin canım insanı perişan ediyor valla
Bende suanlik bisey yok ama dün öğlen agzima turşu atım jet hışımla geri çıkardım yoksa kusacaktım midem istemedi resmen :) bebeğin sana işaret veriyor ben burdayım anne diye

Back