Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım benim gittiğim daha doğrusu gitmek zorunda kaldığım bir doktor dışında hiçbiri hamileyken alttan bakmadı. Zaten üstüne basa basa zaruri hallerde bakıyorlar dedim. Ama normal kontrollerde hiçbirinde alttan bakılmadı. Sizler baktırabilirsin o sizin tercihiniz. Bunu sadece kendimden yola çıkarak savunmuyorum. Pek çok kişiden de duydum. Tercih sizin kafanıza silah dayamıyorum. Gözlemlerimi aktarıyorumCnm ynlis anlama her doktorun dusunceso ve yontemi farkli kisilerin istekleri de farkli oluyor tabiki ama kisinin durumuna gore alttan bakilmasi da olasi bir durum yani ama bnde bir cok doktor gezdim ve hic bir doktor alttan muayenede sakinca gormedi ya bizimkiler doktor degil yada seninki
Dun acil doktoruna adetimin geçmediğini söylemiştim.Kan tahliline gerek yok dedi.O yüzden kadın doğuma gittim.Kese görünmez şu an direkt kan isteyelim dedi.Canim keşke devlet hastanesinin aciline gidip verseydin
Yarım saat , 1 saate veriyolar sonucu
İnşallah guzel sonuçlar alirsin canım
Canim gözunuz aydınBende aranıza katıldım çok şükür. Bugün test günümdü sonucum 2580 çıktı. Keseyi de gördüm çok şükür. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım
Ayy çok sevindim canım hem iyi olmana hemde kalp atışını duymanızdan dolayı ben bile şu an çok duygulandım. Güzelce dinlen artık canım.Selam cnm benimde aynı ama ben rapor aldım lekelenmeden dolayı çok şükür bugün doktora gittim vajinadan baktik ve bebegimin kalp atışını gördük çok şükür daha çok küçüktü çok mutluyum için rahatladı çok üzülüyordum dinleniyorum iğneye devam proton mu neyse ign e düşük için onu kullanıyorum progestron çok uyku yapiyor bana da
Benım 4 gun surdu bulantım aynen 24 saat boyunca bulanıyordu . Geçen cuma geçti .Kizlar benim de uc gundur mnayk bulantim vardir 24 saat suren, dun aksam ilac aldim o da hic fayda etmedi. Bugun uyanir uyanmaz ilaci aldim, ondan mi bilmiyorum bugun de hic bulanmiyo. Bu sefer de onu taktim kafaya, durekli bulanirken niye durdu diye. Normal mi ki bu durum
Canim evet hamileligin belli donemlerinde bakilmiyor ama ilk baslarda bir sknti olmuyor mesela oncesi dusuk yasayanlar vs. Icin doktor duruma gore gebeligin ilk donemlerinde vajinadan bakiyor çünkü dha net bir durum izleniyor diye bliyorum ama ilerleyen zamanlarda kesinlikle yanlis bir islem bu bnm bilgim de bu kdr zaten gttgim doktorlardan aldigim cevaplara gore cunku ben cok pimpirikli bi insanim ve mumkun olmadikca araştırmadan da bir seyi yapmam kolay kolay ama dedigim gibi doktorlarda farkedebliyor hamilelik durumuda smdi soyle dusun hamileyken haa iliski haa alttan ultrasyon en azindam ultrasyonda bir kere yasaniyor iliskiler onlarca oyle bi empati kur tabi herkesin düşüncesine de saygim var kimseye birsey diretmemValla canım benim gittiğim daha doğrusu gitmek zorunda kaldığım bir doktor dışında hiçbiri hamileyken alttan bakmadı. Zaten üstüne basa basa zaruri hallerde bakıyorlar dedim. Ama normal kontrollerde hiçbirinde alttan bakılmadı. Sizler baktırabilirsin o sizin tercihiniz. Bunu sadece kendimden yola çıkarak savunmuyorum. Pek çok kişiden de duydum. Tercih sizin kafanıza silah dayamıyorum. Gözlemlerimi aktarıyorum
Ayy çok saol canımmm inan imkansız geldiği için böyle kesilmesi dedim bişi oldu kesin yorumun çok iyi geldi, aynı zamanda demin bi arkım da aynı şeyleri dedi keyfim yerine geldiBenım 4 gun surdu bulantım aynen 24 saat boyunca bulanıyordu . Geçen cuma geçti .
Dün geri geldi . Normal mış bu durum gidip gidip geri geliyormus . Bende baya uzuluyorudm bebeğime bişey mı oldu neden bulanmıyo dıye
Hatta dun kusarken gülüyordum
Sağol cnm bende bilmiyorum sata göre 6+0 bende kalbinin attığını görünce icim rahat etti vallaAyy cok güzel.işte bende tam duysam hamile olduguma inanıcam :) cok sevındım adına .kac hafta kac günlük bebiş
Yumurta takibim hep alttan bakıldı daha net göründüğünü biliyorum. Hamileliğimi öğrendiğimiz andan itibaren hiç alttan bakılmadı. Kan değerim 150 iken doktorumun yanındaydık o anda bile sadece karından baktı.Canim evet hamileligin belli donemlerinde bakilmiyor ama ilk baslarda bir sknti olmuyor mesela oncesi dusuk yasayanlar vs. Icin doktor duruma gore gebeligin ilk donemlerinde vajinadan bakiyor çünkü dha net bir durum izleniyor diye bliyorum ama ilerleyen zamanlarda kesinlikle yanlis bir islem bu bnm bilgim de bu kdr zaten gttgim doktorlardan aldigim cevaplara gore cunku ben cok pimpirikli bi insanim ve mumkun olmadikca araştırmadan da bir seyi yapmam kolay kolay ama dedigim gibi doktorlarda farkedebliyor hamilelik durumuda smdi soyle dusun hamileyken haa iliski haa alttan ultrasyon en azindam ultrasyonda bir kere yasaniyor iliskiler onlarca oyle bi empati kur tabi herkesin düşüncesine de saygim var kimseye birsey diretmem
Inş cnm dinleniyorum 1 hafta rapor aldim vallaAyy çok sevindim canım hem iyi olmana hemde kalp atışını duymanızdan dolayı ben bile şu an çok duygulandım. Güzelce dinlen artık canım.
Önümüzdeki hafta içi çarşamba bizde gideceğiz inşallah bizimde her şey yolundadır ve kalp atışını duyarız.
Iste dedgim gibi her doktorun kendine gore vardir elbet bi bildigi kisiden kisiye emin ol degisir yani birde hamileliğin sekline sorununa goreYumurta takibim hep alttan bakıldı daha net göründüğünü biliyorum. Hamileliğimi öğrendiğimiz andan itibaren hiç alttan bakılmadı. Kan değerim 150 iken doktorumun yanındaydık o anda bile sadece karından baktı.
Benim ilk 3 ay alttan bakmıştı kalp sesi ve keseyi aynı anda görmüştük. Kan testinden 2 hafta sonra gitmiştim 6. Haftada kalp duyulmuştu. 8. Haftada tekrar gittim alttan baktı yine kalbe ve bir daha 12. Haftada ikili test zamanı alttan son kez bakmıştı sonra hep karınKızlar 6 haftalık hamileyken karından ultrasonla kese görünür mü ?
Yoksa alttan bakılmak mı gerekir?
İşte o yüzden bende diyorum ki senin hamilelik şeklini sorununu doktorun bilmeyebilir tecrübesiz doktora denk gelebilirsin ufacıkta olsa olumsuz sonuç ihtimali varsa bunu göze almayın. Kayıplar çok üzücü. 1500 de alttan görünürken 3000de karından görünebiliyor iki gün sabredip bu riski almayın. Sürekli alttan kontrol yapılan biri olarak şunu da söyleyeyim cinsel ilişkiyle çok fazla farkı var. Şimdi açık açık detay vermeyeyim ama ikisi çok farklı.Iste dedgim gibi her doktorun kendine gore vardir elbet bi bildigi kisiden kisiye emin ol degisir yani birde hamileliğin sekline sorununa gore
Sağol canım. 3 tane beşinci gün embriyosu transfer edildi canım. 14. Gün test yaptık çok şükür. Drum kayıplarım ve dış gebeliklerim dolasıyla perinatoloğa yönlendirdi yarın da ona gideceğimCanim gözunuz aydın
Kaç tane kacinci gun emriyosu transferiydi
Kacinci gun test yaptiniz
Masallah deger cok yuksek cıkmış
O bölüm ne bilmiyorum canım amaSağol canım. 3 tane beşinci gün embriyosu transfer edildi canım. 14. Gün test yaptık çok şükür. Drum kayıplarım ve dış gebeliklerim dolasıyla perinatoloğa yönlendirdi yarın da ona gideceğim