• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağol canım. 3 tane beşinci gün embriyosu transfer edildi canım. 14. Gün test yaptık çok şükür. Drum kayıplarım ve dış gebeliklerim dolasıyla perinatoloğa yönlendirdi yarın da ona gideceğim

Ya 3üde tutarsa? Bebekler ve anne için çok büyük risk. Bende istda avrupada perinatolog araştırıyorum doğuma giren önerdiği kimse varmı doktorunuzun?

Sağol canım. 3 tane beşinci gün embriyosu transfer edildi canım. 14. Gün test yaptık çok şükür. Drum kayıplarım ve dış gebeliklerim dolasıyla perinatoloğa yönlendirdi yarın da ona gideceğim
Canim hayirli olsun insallah bu kez olucak ben ankara da Ozgur derene gidiyorum kendisi perinatologdur benimde kizimdan once 3 kaybim vardi sukur kizimi kucagima aldim darisi sana

Merhaba tatli anneler. Ben daha fazla bekleyemeyecegim yarin sabah idrar testi yapcam. 5 gün gecmis olacak sabaha adet gelmez ise. Cikar herhalde degil mi?

Kizlar benim de uc gundur mnayk bulantim vardir 24 saat suren, dun aksam ilac aldim o da hic fayda etmedi. Bugun uyanir uyanmaz ilaci aldim, ondan mi bilmiyorum bugun de hic bulanmiyo. Bu sefer de onu taktim kafaya, durekli bulanirken niye durdu diye. Normal mi ki bu durum
Canım bendede durum aynı ya , dün bir lokma yiyemedim.yemeklerin kokusundan dolayı kustum ama bugün miğde bulantım hiç yok .kayboldu.hos ben yine de bulanacak diye birsey yemeye korkuyorum .. migdem kaldırsa şöyle bol limonlu bi salata yerdim şimdi

O bölüm ne bilmiyorum canım ama
İnşallah allah tamamını erdirir sağlıklı sıhhatli kucağina alırsin evlatlanı canım
Riskli gebelik uzmanı canım. İnşallah rabbim hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin :KK200:
Ya 3üde tutarsa? Bebekler ve anne için çok büyük risk. Bende istda avrupada perinatolog araştırıyorum doğuma giren önerdiği kimse varmı doktorunuzun?
Hem yaş faktörü hemde deneme sayım çok olunca drum öyle uygun gördü. Ben konyadayım İstanbul’da bilgim yok maalesef canım
Canim hayirli olsun insallah bu kez olucak ben ankara da Ozgur derene gidiyorum kendisi perinatologdur benimde kizimdan once 3 kaybim vardi sukur kizimi kucagima aldim darisi sana
Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla hayırla gelirler :KK200: ben konyadayım Ali Acar’a gideceğim nasipse

Merhaba kızlar bende temmuzda anne olacağım inşallah. Daha dra gitmedim. Kan tahlilinde bhcg 3130 cıktı. Programa göre 4+3 haftalık hamileyim. Haftasonu dra gideceğim kese gözükür mü acaba

Hayırlı olsun.Degerinize göre gözükebilir diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar bende temmuzda anne olacağım inşallah. Daha dra gitmedim. Kan tahlilinde bhcg 3130 cıktı. Programa göre 4+3 haftalık hamileyim. Haftasonu dra gideceğim kese gözükür mü acaba
Belli olmaz canim kiminde görünüyor kiminde gorunmuyor herkeste farklilik gosterebliyor

Canım bendede durum aynı ya , dün bir lokma yiyemedim.yemeklerin kokusundan dolayı kustum ama bugün miğde bulantım hiç yok .kayboldu.hos ben yine de bulanacak diye birsey yemeye korkuyorum .. migdem kaldırsa şöyle bol limonlu bi salata yerdim şimdi
Ben iste 3 gundur yemek gormesem bile bulaniyordu, yerimde duramaz hale gelmistim, bugun tik yok, ole hala canim yemek cekmiyo daha dogrusu yemek seciyo ama boyle olan da oluyomus iste. Bi de benim ikiz ya, hani ikisine birden allah korusun bisi olmasi lazim. Benim ya ilactan (zofer) ya da bugun bulanasi yok:) normal hamile gbi halsizligimin tadini cikariyorum bugun

Kac gunde bir adet oluyorsun ben 27 gunde bir adet oluyorum iki gun onceden haberim oldu ayin 5inde olmam lazimdi pazartesiden bu yana hamile oldugumu ogrendim sen yinede al 4 lira zaten baktin cikmadi pazartesi kan ver belli olur guzel haberlerini bekliyoruz:KK200:
Benim her ayin ayni gunu oluyor. Yapcam yarin sabah insallah. 2 yildir olmadi asilamalarim tutmadi. Cok emin degilim yani. Hayirlisi

Back