- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.578
- 63
- 33
Iste yapacagim ama sabah ilk idrarla yapayim diyorumGebelik testi yap evde istersen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste yapacagim ama sabah ilk idrarla yapayim diyorumGebelik testi yap evde istersen.
Varsa simdi bile cikar canim. Ama garanti olsun dersen bekleyebiliyorsun madem ilk idrarinla yaparsin:)Adetin düzenli. Sabah ilk idrarla yapilmiyor mu
Guzel hberlerini bekliyoruzBakalım cumartesi belli olur :)
Vajinalde bosaltman gerek demislerdi.. karindan da 3000i gecerse gorunebiliyordu sanirim.Kızlar kese için idrara sıkısık gitmiyoruz demi
Hmm tamam sagolun.karından peki?Vajinalde bosaltman gerek demislerdi.. karindan da 3000i gecerse gorunebiliyordu sanirim.
Merhaba kızlar bende temmuzda anne olacağım inşallah. Daha dra gitmedim. Kan tahlilinde bhcg 3130 cıktı. Programa göre 4+3 haftalık hamileyim. Haftasonu dra gideceğim kese gözükür mü acaba
Ben ilkle yapayim ya :) hem belki gecikmistir adet. 2 yildir bekleyince boyle ihtiyatli oluyo :)Varsa simdi bile cikar canim. Ama garanti olsun dersen bekleyebiliyorsun madem ilk idrarinla yaparsin:)
Normalde her ayin ayni günü oluyor canim
Ya o degisiyor bence cok dolu goremiyorum dedigini de duydum cok sıkışık olma bence.Hmm tamam sagolun.karından peki?
Ay canimm insallah.. bende kizimda 6.gun test yapmistim ha gelir ha gelir diyerek bekledim... en son artik hadi bakiyim.dedimBen ilkle yapayim ya :) hem belki gecikmistir adet. 2 yildir bekleyince boyle ihtiyatli oluyo :)
Insallah canim ya.. 2 asilamam basarisiz oldu. 2.si gecen aydi. Simdi 3. Asilamayi olmak icin adeti beklerken gelmiyor. Kendi kendine mi geldi bebis tedavide olmayip. Bilmiyorum kendim bile inanamiyorum suan. Coktan tüp bebek icin para biriktirmeye baslamisken hic inanamiyorum. Yarin sabah cikacak ortaya insallahAy canimm insallah.. bende kizimda 6.gun test yapmistim ha gelir ha gelir diyerek bekledim... en son artik hadi bakiyim.dedim
Cikti hemen sonra inanmadim bi daha yaptim gene cikti.. heyecanini anliyorumm inanmamani da..insallah Rabbim sevindirsin.
Hemen yarin olsun o vakit.. insallah gerek kalmadan kalmissindir canimm.. beniim de gun yaklasti ya cook duygulandimm guzel haberini duymak nasip olsun insallah..Insallah canim ya.. 2 asilamam basarisiz oldu. 2.si gecen aydi. Simdi 3. Asilamayi olmak icin adeti beklerken gelmiyor. Kendi kendine mi geldi bebis tedavide olmayip. Bilmiyorum kendim bile inanamiyorum suan. Coktan tüp bebek icin para biriktirmeye baslamisken hic inanamiyorum. Yarin sabah cikacak ortaya insallah
Insallah ikimiz de güzel haberler aliriz canim benim..Hemen yarin olsun o vakit.. insallah gerek kalmadan kalmissindir canimm.. beniim de gun yaklasti ya cook duygulandimm guzel haberini duymak nasip olsun insallah..
Allah korusun canım benim,Rabbim esirgesin..Ben iste 3 gundur yemek gormesem bile bulaniyordu, yerimde duramaz hale gelmistim, bugun tik yok, ole hala canim yemek cekmiyo daha dogrusu yemek seciyo ama boyle olan da oluyomus iste. Bi de benim ikiz ya, hani ikisine birden allah korusun bisi olmasi lazim. Benim ya ilactan (zofer) ya da bugun bulanasi yok:) normal hamile gbi halsizligimin tadini cikariyorum bugun
Insallah canim.. aminnnkendimden umudum yok da iste senden baya umutlandim ben canim..Insallah ikimiz de güzel haberler aliriz canim benim..
Canim oyle deme umudumuz olmasa nasil sabirla bekleyelim bebisleri. Rabbim bekletmesinInsallah canim.. aminnnkendimden umudum yok da iste senden baya umutlandim ben canim..
Benim ilk bebeğimde yumurta takibi sonucu hamile kaldım fakat vajinusmus geçmişim var diye doktorum alttan bakmadı rahat görebilmem için idrara sıkış gel diyordu.zaten elimde raporumda vardı tedavi olduğuma dair.normal doğuma zorlaması bile yasaktı.İşte öyle psikopat doktorlar var. Ve ne şanssızım ki bana denk geldi. Ama ben hayır dedim. Yumurta takibinde alttan bakılıyor çatala oturmuyorsun keseye bakarken de öyle bakıyorlar ki zaten sakıncalı yaptırmayın diye belirttim dikkatinizden kaçtı sanırım
Zoferi doktorum verdi, en etkilisi buymus, bazi kullanan arkadaslarim da hemen degil zamanla ise yarar dediler ilac icin. Buarada Canim, benim de yarin kontrolum var ve kalp atislarini duymak icin gidiyoruz saat 14.30ta:) zaman gecmek bilmiyo valla. Ama ben icimden olumsuz dusunmuyorum ccunku hamilelikler de olabiliyormus boyle, birgun bir gune uymuyomus. O yuzden senin de icin rahat olsun, bu bir daha bulanmayacagi anlamina da gelmiyor:) ins yarin hayirli haberlerimizi aliriz. Senin saat kacta kontrolun canimAllah korusun canım benim,Rabbim esirgesin..
ikimizin belirtileri aynı gidiyor.gunumuzde aynı sayilir.benim yarın sabah kontrolüm var.cok merak ediyorum bebişim nasıl.insallah iyidir.insan ister istemez kaygılanıyor.ben yurt dışındanım canım.ictigin ilacı bilmiyorum.onun için yorum yapamıyorum.ama insallah kendiliğinden sebepsi olarak kaybolmuştur bulantimiz