• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen öyle bence yaptırmayın derken tercih kişinin zaten yaptırmayın derken başlarına silah dayamıyorum. Ama yok bilimsel değil yok senin doktor 30 yıllık gibi durmuyor yok insanları yanlış yönlendirmeyin gibi çıkışlar yapılırsa cahil yerine konulursam cevabını da veririm.
ve cevabınıda alırsın :) Cahil yerine koymadım öyle bişey demedim uslubunuz da fikriniz gibi çirkin

Hayır yarın insallah keseyi görürüz.saglık ocagına gittim bugun gebelik dosyası actırdım 5.5haftalıksın dedi 4ekim benım sat .hesabı anlayamadım
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-07-2019 sanırım bunu yanlış girmişsin sen 11i olmuyo mu ben mi yanlış hesapladım canım ?

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-07-2019 sanırım bunu yanlış girmişsin sen 11i olmuyo mu ben mi yanlış hesapladım canım ?
Aslında ben hemsireye dedim hamıle kaldıgım tarihi biliyorum diye doktorum erken yumurtlamıssın dedi bana bu yuzden 5.5 olabılır ben 15.10.18 e gmre ayarladım canım .o gün gebe kaldım bence

Aslında ben hemsireye dedim hamıle kaldıgım tarihi biliyorum diye doktorum erken yumurtlamıssın dedi bana bu yuzden 5.5 olabılır ben 15.10.18 e gmre ayarladım canım .o gün gebe kaldım bence
bana takip edemezsin ilişki günü olarak demişti canım ama doktoruna sorarsın onu

Bir programda 19 ekim yazıyordu doktor degerlerıme göre bebegın daha buyuk oldugunu söyledı ve ben bat a 5 varken ögrendım
o doktorunun bileceği şey canım o bilsin gerisi önemli değil takip için sıkıntı olmasın bende 4 gün varken öğrendim ama erken yumurtlamadım eminim :)

Selam canım burdayım iş yoğunluğumdan fırsatım olmadı ayrıca bu hafta çok zor geçiyor benim halsizlik tokluk hissi iştahsızlık yaşıyorum hiçbir şey canım istemiyor. Senin nasıl geçiyor.
Selam cnm benimde aynı ama ben rapor aldım lekelenmeden dolayı çok şükür bugün doktora gittim vajinadan baktik ve bebegimin kalp atışını gördük çok şükür daha çok küçüktü çok mutluyum için rahatladı çok üzülüyordum dinleniyorum iğneye devam proton mu neyse ign e düşük için onu kullanıyorum progestron çok uyku yapiyor bana da

Back