Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım güzel sonuçlar alırsınMerhaba kızlar bende yarın kan tahlili yapacam .Inşallah bende temmuz annesi olacam
koku hassasiyeti oluyo malesef bendede var yemek yapamıyorum mesela ama yicekler dokunmuyo henüz bakalım iyi olsunlar bebişler :)
Kızlar alttan muayenin hiçbir sıkıntısı yok, ben de profesör doktoruma sordum öyle de baktık zaten. Şuan sex bile yapabilirsiniz dedi doktor hatta. Hatice senin dediğin ilerki aylarda olabilir, zaten belli bir aydan sonra birçok şey yasak olabilirIsparta da prof Okan özkaya ve doğan ak doktorlarım haftaya cumartesi gittiğimde bizzat soracağım. Siz birşey bilmiyorsunuz o kadar boşuna okumuşsunuz cahiller diyeyim
Ayy cok güzel.işte bende tam duysam hamile olduguma inanıcam :) cok sevındım adına .kac hafta kac günlük bebişSelam cnm benimde aynı ama ben rapor aldım lekelenmeden dolayı çok şükür bugün doktora gittim vajinadan baktik ve bebegimin kalp atışını gördük çok şükür daha çok küçüktü çok mutluyum için rahatladı çok üzülüyordum dinleniyorum iğneye devam proton mu neyse ign e düşük için onu kullanıyorum progestron çok uyku yapiyor bana da
arkadaş hemen dalga geçmeye başlıyo canım boşver anlatamazsın onun hocası ve o doğru bizimkiler psikopat :)Kızlar alttan muayenin hiçbir sıkıntısı yok, ben de profesör doktoruma sordum öyle de baktık zaten. Şuan sex bile yapabilirsiniz dedi doktor hatta. Hatice senin dediğin ilerki aylarda olabilir, zaten belli bir aydan sonra birçok şey yasak olabilir
Devlet hastanesinde verdim.Saglık ocagındamk verdiniz
Suandada cıkmıstır benceDevlet hastanesinde verdim.
2755 idi betaBeta değeriniz kaç iken kese göründü acaba
Suandada cıkmıstır bence
Hadi hayırlısı canım...dualarım seninle olsun
Kesinlikle oyle bnmde doktorum kanama alanlarini hep alttab muayenelerle farkedebldi karindan ultrasyonla cok net anlasilmiyordu bnde bir sakincasi yok die bliorum ama isteyip istememek kisiye kalmis birseyAllahım vermesin ama zamanında alttan kontrol edilmezse bazı şeyler için bazen çok geç olabilir.bilmem anlata biliyormuyum. Bebeğin sağlığını takip etmek için alttan kontrol şart.
Çok fazla negativ dusunmemeye calismaliyiz.
Bende çok pimpirikli bi insanım.ama çok hassas olmanın insana bi getirisi olmuyor.
Sisteme düşseydi e nabıza da düşerdi demekki yarın cıkacak dediğiniz gbi .iyi sonuclar olur ınsallahE-nabiza bakıyorum oraya düşmemiş sisteme girmediler sanırım.Doktor da yarın çıkar sonuç demişti zaten.
Cnm ynlis anlama her doktorun dusunceso ve yontemi farkli kisilerin istekleri de farkli oluyor tabiki ama kisinin durumuna gore alttan bakilmasi da olasi bir durum yani ama bnde bir cok doktor gezdim ve hic bir doktor alttan muayenede sakinca gormedi ya bizimkiler doktor degil yada seninkiCanım hamileyken 30 yıllık tecrübeli doktorum bile aynı şeyi söyledi. Sen baktırabilirsin pek çok kişiden de bu konuda beni destekleyen duyumlar aldım. Çok zorda kalmayınca alttan bakmıyorlar. Tehlikeli durum varsa ve mecburlarsa yapıyorlar. Doktorum özellikle belirtti idrara sıkışık gel dedi. 8 aydır bütün kontrollerde alttan bakan adam heralde düşünmez, uğraşmaz alttan bakıp geçerdi.
Canim keşke devlet hastanesinin aciline gidip verseydinAllah razı olsun.