- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
Kızlar gittik doktora. Kese düzgün bebeğide gördü kalp atışı için haftaya gel dedi 5+3 müş. İlk girdim niye geldin diyo gebeyim dedim nasıl ya diye şaşırdı Allah’ın emri diyorum ısrarla eşinin testi yanlıştı yoksa o sayıyla gebe kalamazsın diyor iyice sinir oldum. Bende birkaç yakın arkadaşım ve müdürüme söyledim o da ben üzüldüğüm için üzülüyorlardı içlerine su serpilsin istedim
Canım, doktorun Ne kadar kullanman gerektigini söyledi miBende kullanıyorum evet uyku yapmaya başladı sanki yapmıyordu 2 kere içiyorum 200 mg
Aynen canım rabbim hepimize sağlıklı bir gebelik nasip etsinTövbe Allahtan iyi biliyorlar sanki boşver canım sen gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
Evet söyledi canım 100 mg vermişti 200e çıkardı sonradanCanım, doktorun Ne kadar kullanman gerektigini söyledi mi
Bende 3×200 mg alıyorum.ama hala kasıklarımda ağrı oluyorEvet söyledi canım 100 mg vermişti 200e çıkardı sonradan
Benim günde 1 kere yokluyor o sancı ama çok şükür önceki kadar değil ne kadarlıktı canım senin ?Bende 3×200 mg alıyorum.ama hala kasımlarımda ağrı oluyor
Benim yürürken karnım taş gibi oluyordu birde nefes nefeseydim hep ikiz olduğu in normal diyorlardı. 24. Haftayı doldurur doldurmaz rahim azğmı ölçtürüyordum hep 4-4.5 cm diyorlardı. Akıntım oluyordu bir keresinde doktorum suyun geliyo olmasın dedi. Bende hala nedenini merak ediyorum kendi doktorum bel ağrıların doğum sancınmış tamamen ikiz olmasına bağlı erken doğurdun dedi. Annemi ziyarete başkabir ile gitmiştim doğum yaptığım hastane sancım yok diye rahim ağzı yetmezliği dedi. Kendi doktorumsa rahim ağzı sorunu değil bel ağrın olmuş dedi. Benim 4. Aydan beri belim ağrıyordu.kısaca sebebi belli değil canım. O yüzden bu sefer tek embrio istedimYaa inanmıyorum neden erken doğum oldu canım. O kadar işkence çekip böyle olması gerçekten çok üzücü, geçmiş olsun. İnş bu sefer bu kadar sabrına değer canım yaaa
5+6 Canım.evet günde bir kere geliyor .bazen ağır bi ağrı oluyor aklimi basımdan alıyor.Allahim korktugumuzu yaşarmasın bizeBenim günde 1 kere yokluyor o sancı ama çok şükür önceki kadar değil ne kadarlıktı canım senin ?
Büyüdükleri için kötü düşünmeyelim büyüyorlar ve anneler biz büyüyoruz diye haber veriyorlar Allah’a sığındım Rabbim esirgesin5+6 Canım.evet günde bir kere geliyor .bazen ağır bi ağrı oluyor aklimi basımdan alıyor.Allahim korktugumuzu yaşarmasın bize
Kızlar gittik doktora. Kese düzgün bebeğide gördü kalp atışı için haftaya gel dedi 5+3 müş. İlk girdim niye geldin diyo gebeyim dedim nasıl ya diye şaşırdı Allah’ın emri diyorum ısrarla eşinin testi yanlıştı yoksa o sayıyla gebe kalamazsın diyor iyice sinir oldum. Bende birkaç yakın arkadaşım ve müdürüme söyledim o da ben üzüldüğüm için üzülüyorlardı içlerine su serpilsin istedim
Tövbe haşa,isyan yada şikayet etmiyorum.
Ama çok üzülüyorum. Bulantıdan birşey yiyemiyorum su dahi içemiyorum,bebegim günlük vitaminini alamiyor.progesteron çok yan etki yapıyor sanirim.gunde 3 kere iciyorum.hapi içtikten yarim saat sonra ayakta uyamaya başlıyorum.gozlerim kapanıyor.uyaninca yine aynı ilaç iç yarim saat sonra uyu.bas dönmem de ayrı bir dert.
Canım benim, Amin...Büyüdükleri için kötü düşünmeyelim büyüyorlar ve anneler biz büyüyoruz diye haber veriyorlar Allah’a sığındım Rabbim esirgesin
Amin canımCanım benim, Amin...
Rabbim hepimizinde yavrusunu esirgesin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Progesteron ağızdan alınınca yan etkilerimdaha çok hissediliyor bende sanki biri beni etmiş gibi baş dönmesi oluyordu. Doktorum aynı ilacı fitil seklinde kullanmamı önerdi. Şikayetlerim daha azaldı isterseniz sizde doktorunuza danışın. Ben 3x1 200mg vajinal fitil olarak kullanıyorum
Valla korkutuyo insanı ya, aslında ben de ikiz olmasına sevinemedim bile riskli diye ama yaştan dolayı 2 embriyo koymuşlardı. Benim bi arkım da ikizlerini 6. Ayda doğurdu, biri karnında vefat etti maalesef, ondan diğerini sezaryanla aldılar, kuvezde yaşadı. Allahın bir bildiği var demekki böylesi hayırlıymış İnş bu sefer hepimiz bebişlerimizi elimize alıcazBenim yürürken karnım taş gibi oluyordu birde nefes nefeseydim hep ikiz olduğu in normal diyorlardı. 24. Haftayı doldurur doldurmaz rahim azğmı ölçtürüyordum hep 4-4.5 cm diyorlardı. Akıntım oluyordu bir keresinde doktorum suyun geliyo olmasın dedi. Bende hala nedenini merak ediyorum kendi doktorum bel ağrıların doğum sancınmış tamamen ikiz olmasına bağlı erken doğurdun dedi. Annemi ziyarete başkabir ile gitmiştim doğum yaptığım hastane sancım yok diye rahim ağzı yetmezliği dedi. Kendi doktorumsa rahim ağzı sorunu değil bel ağrın olmuş dedi. Benim 4. Aydan beri belim ağrıyordu.kısaca sebebi belli değil canım. O yüzden bu sefer tek embrio istedim
Bana fitil olarak dedi ama bende tam tersi ağızdan almayı tercih ediyorum sabah koyuyorum ilacın neredeyse hepsi gerigeliyo ayaktayım çünkü ne etkisi olucak dedim o etkilere katlanıyorum umursamıyorum bileAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Progesteron ağızdan alınınca yan etkilerimdaha çok hissediliyor bende sanki biri beni etmiş gibi baş dönmesi oluyordu. Doktorum aynı ilacı fitil seklinde kullanmamı önerdi. Şikayetlerim daha azaldı isterseniz sizde doktorunuza danışın. Ben 3x1 200mg vajinal fitil olarak kullanıyorum
Amin canım inşallah biz taşıyıcısıyız koruyucusu ve emanetçisi rabbimHay maşallah canım, ne güzel.darisi kalp atışlarını duymaya insallah.
Canın gözün aydın sen 2018 temmuz anneleri grubunda idin yanlış hatırlamıyorsam yine mi hamilesin çok sevindim senin adına Allah'ım yüzünü güldürdü bak inşAllah sağlıkla kucağına alırsınAçıkcası bende kalp atımını duyana kadar kimse bilsin istemiyordum ama maşallah eşimin tarafından tüm sülale öğrenmiş. Daha önce endometriyozis nedeniyle ameliyat oldum ve tüplerim alındı normal yolla gebe kalma mümkün değil. Ardından tüp bebel yaptık ikizlere gebe kaldım 26 haftalık erken doğurdum bebeklerimi kaynettim. İkiside erkekti ve ben çok mutlu sikayeti olmayan bir anneydim nazara inanıyorum. Zaten insanlar arkamdan bunun çocuğu olmuyor diyor en azından bir aksilik çıkarsa 2-3 ay dolsun öyle duyulsun istedim ama duyulmuş bile Allah nazarlardan saklasın korusun yavrularım
Evet canım öyle yapmalıyım.cunku bu şekilde çok etkiledi beni.bir hafta daha raporlayım ama ondan sonra iş başı.bu sek8lde ne araba kullanabilirim nede çalışabilirim.cunku konsantrasyonu kaybediyorum.gozlerim kayıp gidiyorCnm doktora gttigin zaman vajinadan alma yontemini sorsana o yan etki yapmiyor dha rahat atlatirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?