Canın gözün aydın sen 2018 temmuz anneleri grubunda idin yanlış hatırlamıyorsam yine mi hamilesin çok sevindim senin adına Allah'ım yüzünü güldürdü bak inşAllah sağlıkla kucağına alırsın
Evet canım dün test yaptım yarında yapıcam yükselme varsa 15 gün sonra kalp atımını dıymaya gideceğim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım. Sende mi gebişsin yoksa
Evet canım öyle yapmalıyım.cunku bu şekilde çok etkiledi beni.bir hafta daha raporlayım ama ondan sonra iş başı.bu sek8lde ne araba kullanabilirim nede çalışabilirim.cunku konsantrasyonu kaybediyorum.gozlerim kayıp gidiyor
Arkadaslar aranızda emzirirken hamile kalan var mı. 2017 Ekim annesiyim arayı acmadan bir kardes dusunuyoruz. Ama arastırdıgıma gore emzirmek yumurtlamayı baskılıyormus.Bu 3. Ay olacak bebek deneyeli. Ben de acaba cidden emzirirken hamile kalmak cok mu zor dıye dusunmeye basladım
Yumurtlama gunlerıne dikkat ediyorum ama 3 ay olacak bu ay olmayınca merak ettım arastırdım zor yazmıs cogu doktor. Merak ettım vardır illaki diye bir sorayım dedım
Arkadaslar aranızda emzirirken hamile kalan var mı. 2017 Ekim annesiyim arayı acmadan bir kardes dusunuyoruz. Ama arastırdıgıma gore emzirmek yumurtlamayı baskılıyormus.Bu 3. Ay olacak bebek deneyeli. Ben de acaba cidden emzirirken hamile kalmak cok mu zor dıye dusunmeye basladım
Evet canım dün test yaptım yarında yapıcam yükselme varsa 15 gün sonra kalp atımını dıymaya gideceğim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım. Sende mi gebişsin yoksa
Ben de 3 aydır korunmuyorum bakalım ne zaman olacak kızımla araları az olsun istiyorum eger olursa o da ıkı yasına gelınce calısmayı baslamayı dusunuyorum o yuzden