• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
peki onu sağlıklı olduğuna karar verdikten sonra mı başlıyorlar.. misal sağlıklı değil vücudun atması gerekiyor, ama düşmesin diye engelleyici iğne ya da hap verdiler.. nasıl olacak? sağlıklı değilse her şeye rağmen vücut onu atar mı?
kafa iyice karıştı benim.. :confused:
Dusuk yaparken igne olarak dusuk engelleyici o ilac verdi dusuk yaptım. Doktor o zaman bu ilac sonrasi saglikli degilse vucut atar saglikliysa tutunmasini saglar demisti

Dusuk yaparken igne olarak dusuk engelleyici o ilac verdi dusuk yaptım. Doktor o zaman bu ilac sonrasi saglikli degilse vucut atar saglikliysa tutunmasini saglar demisti
Anladim..
Ya kasik agrim devam ediyor 1 hafta ongun var senin de agrin oldu mu ogrenmeden once.

Ya kizlar ben yuz üstü yatmadan uyuyamiorum ama hamileligimi öğrendiğimden beri sol tarafima yatip uyumaya calisiyorum ve cok zorlaniyorum siz uyku pozisyonunuzu degistirdiniz mi
en zorlandığım konu sanırım genelde soltarafıma dönük ama yüzüstü yatarım şimdi dikkat ediyorum hatta uykumdan bile uyanıyorum

Kızlar meraba kaç gündür giremedim cumartesi dinleneyim diye işten eve erken geldim tabi dinlenmek yerine baya iş yaptım ıspanak yikamistim çok ayakta kaldim sonra lavaboya gittim kirmizi pembe gibi leke geldi çok korktum acile gittim karından ultrasonla baktılar kese büyümüştü kese düzgün du progestron la düşük önleyici iğne verdi doktor kendi özel doktoruma olanları söyledim o pazartesi gel bakalim dedi bugün sabah gittim hemen kese biraz daha büyümüş tü kan degerim 10.000 leri gecti artik ama bebegi goremedik bugün 5+4 um gerçi ben görür gibi oldum sonra kayboldu bilmiyorum cuma bidaha gidicem çok korkuyorum bebeği goremiycem bi sorun olucak diye pıhtılaşma iğnesine kalp atışını duyunca basliycaz şuan coraspin kullanıyorum

Kızlar meraba kaç gündür giremedim cumartesi dinleneyim diye işten eve erken geldim tabi dinlenmek yerine baya iş yaptım ıspanak yikamistim çok ayakta kaldim sonra lavaboya gittim kirmizi pembe gibi leke geldi çok korktum acile gittim karından ultrasonla baktılar kese büyümüştü kese düzgün du progestron la düşük önleyici iğne verdi doktor kendi özel doktoruma olanları söyledim o pazartesi gel bakalim dedi bugün sabah gittim hemen kese biraz daha büyümüş tü kan degerim 10.000 leri gecti artik ama bebegi goremedik bugün 5+4 um gerçi ben görür gibi oldum sonra kayboldu bilmiyorum cuma bidaha gidicem çok korkuyorum bebeği goremiycem bi sorun olucak diye pıhtılaşma iğnesine kalp atışını duyunca basliycaz şuan coraspin kullanıyorum
Korkma cnim bisey olmaz allahn izniyle ama dha cok erken 6. Haftadan snra duyuluyor kalp atisi kimisi 8. Haftada bile anca duyuyor

müşadeye almadılar mı ? çok çok geçmiş olsun dikkat et ve kalkmadan yat hiç bişey bebişinden önemli değil boşver

ya yok daha ilk haftalardasınız sıkıntı yok tabi düşükler sizi bu korumaya itmiş, ama daha yeni yani..:nazar: son aylara doğru zaten istesen de düz yatamıcaksınız..
kan akışı sağlar tabi ki kalp atışını o ayrı
gece uyurken naptığınızı biliyor musunuz :)) neyse karışmayım ben herkes bildiği gibi uygulasın kızlar :KK45:

Back