• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhabalar, iki çocuk+çalışan anne olarak çok yazamasamda takipteyim, hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inş, ben sabah kan verdim yarına çıkar muhtemelen, adetim 3 gün geçti test pozitif çıktı. Henüz herhangi bir hamilelik belirtim yok bir aya başlar diye tahmin ediyorum. İlk doğumum sezeryandı ikincisi normal oldu, bu da hayırlısıyla normal olsun istiyorum. Sonuçları yazarım
hadi hayırlısı inşallah yavrularınıza uzun ömür versin Rabbim

Alttan yaptirilan dedigin ne bilmiyorum. Eşim hic yapamaz sanırım. Bende pihtilasma sorunu varmis onun icin pihtilasmayi engelleyici igne bu.
yok pıhtılaşma için konuşuyorum bende fakat, dev.hast.yapmıyormuş testi genetik test mi diyorlar...
o progestan düşük engelleyici başka bir şey o zaman... onun da iğnesi yok muydu ben karıştırıyorum belki...

Merhabalar, iki çocuk+çalışan anne olarak çok yazamasamda takipteyim, hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inş, ben sabah kan verdim yarına çıkar muhtemelen, adetim 3 gün geçti test pozitif çıktı. Henüz herhangi bir hamilelik belirtim yok bir aya başlar diye tahmin ediyorum. İlk doğumum sezeryandı ikincisi normal oldu, bu da hayırlısıyla normal olsun istiyorum. Sonuçları yazarım
süper tebrikler.. 2 nasıl sezaryen oldu acaba ne diyorlardı ona ssnd mi? ben de sıcak bakıyorum ama olur mu bilmem?

Ben doktordan geldim şimdi. Hiç kan tahlili falan yapmadı bana. Sadece vajinal ultrasonla baktı. Kese oluşmuş. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.beta HCG artışına bakmasi gerekmiyor muydu?

yok pıhtılaşma için konuşuyorum bende fakat, dev.hast.yapmıyormuş testi genetik test mi diyorlar...
o progestan düşük engelleyici başka bir şey o zaman... onun da iğnesi yok muydu ben karıştırıyorum belki...
aspirin tarzı bişey canım iğne kanı sulandırsın diye progestan düşük önleyici ikisi farklı alttan alınan progestan

Ben doktordan geldim şimdi. Hiç kan tahlili falan yapmadı bana. Sadece vajinal ultrasonla baktı. Kese oluşmuş. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.beta HCG artışına bakmasi gerekmiyor muydu?
yok canım kese oluşmuşsa bakmıyolar :) hadi hayırlısı olsun inşallah kalp atışınıda duyarsın

kan tahlili yaptırabilirsin pıhtılaşmayla ilgili doktor önermedikçe alma sakın
yok almam tabi ki dr önermedikçe de, özelde yaparlar muhtemelen kadın doğum artık bakmadıklarını söyledi? ücreti falan nedir acaba?
bu arada senin yaş kaç canım, ilk mi olacak? nerdesin şehir olarak?

süper tebrikler.. 2 nasıl sezaryen oldu acaba ne diyorlardı ona ssnd mi? ben de sıcak bakıyorum ama olur mu bilmem?
Evet ssvd deniyor. Destekleyen bir doktor bulmak gerekiyor, facede ssvd grubu var orda şehir şehir yaptıran doktorlar yazıyor, inş istediğiniz gibi bir Doğum sizede nasip olur

yok almam tabi ki dr önermedikçe de, özelde yaparlar muhtemelen kadın doğum artık bakmadıklarını söyledi? ücreti falan nedir acaba?
bu arada senin yaş kaç canım, ilk mi olacak? nerdesin şehir olarak?
istanbuldayım ben yeni eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım kuzenim memur o yaptırdı kan testlerimin girişini o yüzden özelde ne kadar bilmiyorum 25 ikinci gebeliğim bi tane kaybım var işte

Evet ssvd deniyor. Destekleyen bir doktor bulmak gerekiyor, facede ssvd grubu var orda şehir şehir yaptıran doktorlar yazıyor, inş istediğiniz gibi bir Doğum sizede nasip olur
önce bebişin olması gerekiyor canım henüz hamile değilim. bat bekliyorum:) hayırlısı bakalım.

istanbuldayım ben yeni eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım kuzenim memur o yaptırdı kan testlerimin girişini o yüzden özelde ne kadar bilmiyorum 25 ikinci gebeliğim bi tane kaybım var işte
süper ya hep bir yerde tanıdık olması.. gençmiş yaşın harika:KK36:

Kalp atışını da aldınız mı peki? Sat kaçtı?
Canım sat 26 eylül.kalp atışına bakmadi doktor. Işin açıkçası. Ben salı günü tup bebek merkezinde hamile.oldugumu öğrendim.cuma günü de kendi kadin doktoruma gittim iş için rapor almaya .kendi doktorum tatildeymiş onun yerine bakana gittim o da başdan atma hemen bi ultrasyon yaptı kese var ama embriyo yu göremedim dedi.bukadar.kafamda bin tane cevapsız soru kaldı.neyseki tup bebek merkezinde cuma günü yine randevum var.insallah bebeğimi ve kalp atışını görürüz.

Back