2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kızlar hayırlı cumalar sizlere sorum olacaktı konusu geçti mi bilmiyorum her zaman takip edemiyorum.

Çatlak kremi kullanmaya başladınız mı önerileriniz var mı?

İlk gebeligimde lierac kullandım ama yine de çatladım.Genetik galiba.Annemde de çatlak var.

Kızlar çalışmayan bayanlar ne yapıyorsunuz gün içinde? Yani genelde evde misiniz, yoksa geziyor musunuz? Enerjiniz nasıl
Normalde çalışıyorum canım ama raporluyum. Bir aydır patladım sıkıntıdan kitap okuyorum etraf topluyorum vakit geçmiyor

Normalde çalışıyorum canım ama raporluyum. Bir aydır patladım sıkıntıdan kitap okuyorum etraf topluyorum vakit geçmiyor
Aynen canım ben de evdeyim, hem çok sıkıldım hem de içimden gezmekmiş, arkadaşlarla buluşmakmış,alışverişmiş hiçbişi gelmiyo. Enerjisizlikten mi bilmiyorum. Dışarı çıkıp gezmek gözümde büyüyor...

Ben bio oil alacağım sanırım diğerleri çok pahalı

bende yatmak istiyorum artık gerçekten sabahları kalkıp gelmesi zulüm ne trafiğe çıkasım var ne işe gelesim var

Ben cinsiyetle alakali biseyler yazdim ama kimse gormedi sanirim.Dun %80 soyledi doktor.Erken mi sizce soylemek icin?
Bence bu haftalarda yanılma payı var 16. Hafta gibi netleşir diye düşünüyorum
Ben dün akşam arkadaşlarımla buluştum çok iyi geldi canım. Ama gündüz bende de enerji yok bulantı beni bitiriyor. Hiç bir şey yapmak istemiyorum.

Kızlar çalışmayan bayanlar ne yapıyorsunuz gün içinde? Yani genelde evde misiniz, yoksa geziyor musunuz? Enerjiniz nasıl
Bende aşırı sıkılıyorum . Önceden yürüyüş falan yapıyordum ne güzel. Araya bu alerjiler kusmalar girince şimdi o da gözümü korkutuyor ya yine hastalanırsam diye . İp alıp örgü öğrenmeyi düşünüyorum

2 haftadır evdeyim çok sıkıldım evde olmaktan ama dışarısı da çok soğuk evde uğraşacak bir şeyler bulmaya çalışıyorum.
Ben cinsiyetle alakali biseyler yazdim ama kimse gormedi sanirim.Dun %80 soyledi doktor.Erken mi sizce soylemek icin?

Erken söylemiş sanki. Çünkü 11.-12. haftalarda anca oluşuyor ki doktorlar o haftalarda bile tam kesin söylemiyor

Canım bana 12.haftada doktor erkek olabilir dedi oran vermedi ama 14. haftada yuzde yuz kız dedi. Aslına bakarsan 9 10.haftada bile net bilgi verilebilir ama boyle yanılmalarda olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…