2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah doğumlar normal mi oldu ? Normal doğum istiyorum ama birazcıkda acısından tırsıyorum. Böyle 3. 4. yapanları görünce cesaretleniyorum ama
Yok canım sezeryan Ama normal doğum sancısı çekmiş biri olarakk kesinlikle normal doğum derim benimkiler biraz sıkıntılı olduğu için drumun acemi oluşu sezeryana sürekledi.

Yok canım sezeryan Ama normal doğum sancısı çekmiş biri olarakk kesinlikle normal doğum derim benimkiler biraz sıkıntılı olduğu için drumun acemi oluşu sezeryana sürekledi.
Büyük konuşmayayım isteğe bağlı sezeryan tercih etmem sağlıksal nedenlerle zorunlu kalırsam o ayrı ama

Evet Ocak’tan sonra tekrar bir araştırmak lazım, bende özelde bir dr tavsiyesi aldım riskli gebelik uzmanıymış aynı zamanda onu da değerlendireceğim bakalım
Buyrun teyzeleri buda benim 4. MiniğimEki Görüntüle 2215093
Maşallah gün geçtikçe büyüyor melekler

Büyük konuşmayayım isteğe bağlı sezeryan tercih etmem sağlıksal nedenlerle zorunlu kalırsam o ayrı ama
Kesinlikle en sağlıklısı benim eşim çok acele etti kendi sancımın olmaması safra taşımın sancı yapması o sancının bebeğin haftası geçti diye doğum sancısıyla karışması ve bana suni sancı verilmesi eşimi çok etkiledi ben kendimde değilken eşime sormuşlar oda sezeryan demiş

İnşallah canım atlatırız hayırlısıyla benimde 2 ocak 2 li test için randevu nasıl dayancam bilmem

Bende büyük ihtimalle riskli gebelikler uzmanıyla görüşücem 4. Sezeryan olucağı için ama kolondaki drda asırı rahat sorunsuz konuşuyor

ya sağlıkla gelsinler ilk önceliğim o bu kadar insan normal doğum yapıp ölmediyse bende ölmem zihniyetiyle gidiyorum bakalım nasıl gelmek isticek birazcık bebekler seçiyo

Bende büyük ihtimalle riskli gebelikler uzmanıyla görüşücem 4. Sezeryan olucağı için ama kolondaki drda asırı rahat sorunsuz konuşuyor
Benim ilk doğumum olacak ama ikiz, birde tüp bebek , daha önce kaybım da var çok kararsızım o sebepten

Benim ilk doğumum olacak ama ikiz, birde tüp bebek , daha önce kaybım da var çok kararsızım o sebepten
Bebişlerde sende sağlıklı sıhhatli anlatırsınız inşallah canım bu süreci

Hayırlara gelsin ikidir rüyamda bir kız çocuğu doğuruyorum evde. Ve acayip rahat ve ağrısız bir şekilde doğuyor. Oğluma erkek kardeş istiyordum ama habire kız görüyorum hayırlısı olsun da ne olursa olsun tabi. Rüya görenler var mı?

Ben bebeğimi değil de acayip rüyalar görüyorum ilk hamileliğimde rahat uykuya dalardım ama bunda pek rahat uyuyamıyorum ve cok ama cok ruya goruyorum

Genelde kız gorduysen oğlan oluyor hayırlara gelsin inşallah

Ben bebeğimi değil de acayip rüyalar görüyorum ilk hamileliğimde rahat uykuya dalardım ama bunda pek rahat uyuyamıyorum ve cok ama cok ruya goruyorum
Aynen canım bende öyle genelde yemek üzerine çok görüyorum birde sülalenin 7 ceddini görüyorum nerdeyse görecek rüya kalmadı sıra onlara geldi diyorum

Ben de birincide daha rahat ve daha çok uyurdum bence bir kere anne olup uykularının bölünmesine beden alıştı mı eskisi gibi derin derin uyuyamıyor insan.. Ya da belki çocuklarını gelin damat edip sonunda bir oh çekip o zaman mı tekrar o güzel uykuları uyuyacağız

Aynen canım bende öyle genelde yemek üzerine çok görüyorum birde sülalenin 7 ceddini görüyorum nerdeyse görecek rüya kalmadı sıra onlara geldi diyorum
Bende gerçek hayatta bulantıdan yiyemediğim ne varsa rüyamda görüyorum tatlı , dondurma, hatta nohut yemeği

Hayırlısı neyse o olsun tabi. Kızıma da bacı güzel olur ama erkek tek kalınca daha bir garip oluyor. Kız tek kalmaktan çok şikayetçi olmaz genelde zaten anne ona arkadaş oluyor ama erkek yalnız kalıyor dışarı çıkıp top oynamak fln ister ne bilim erkek kardeşim 4 kız arasında hep yalnız kaldı o içimde kaldı onun adına sanki :)

Ben de kızım da koltuga uzanmıs uyuyakalmışım. Daha hamile oldugumu bile bilmiyordum. Ruyamda bir baktım karsı koltukta bir bebek oturuyor mavi bir yelek giymiş erkek diye dusundum heyecanla kalkıp bu bebek kimin bu bebeğin annesi kim diye soruyordum.Uykumdan bir sıcradım evde bebek arıyorum o kadar gercekcıydı ki. Sonra hamile oldugumu ogrendim. Kesin erkek dedim.Kızım dogdu aynı erkek bebege benziyor ve annem ruyamda gordugum o mavi yeleği aynısından örmüş kızıma meğerse kızım da aynı o bebek :) Kızıma doguma gitmeden önceki gece de bir buyuk kızım iki de ondan kucuk oglum oldugunu gormustum. Onları hazırlıyorum dısarı cıkmak için:) o sabah kızım dogdu. Kız olursa kızıma eş olur erkek olursa da farklılık olur Allah biliyor ya kız da olsa erkek de olsa basıma taç olur :) e daha ne olsun :)

Ah belki de :) Gerci o zaman da rahat edemeyiz aklımız hep onlarda olur. Anne olmak boyle işte:)

Selam kızlar bikaç gündür yoktum, hastaydım dermişim hiç ban yememiş gibi :)))
Kontrolüm haftaya çarşamba, sağlık ve cinsiyet durumlarını öğrenmek için çatlıyorum :))
Bir de park yatak demişsiniz, beşikten ya da çocuk karyolasından farkı ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…