- Emoji Skoru
- 4.984
- Puanlar
- 108
İştahsız ama ilaçlar için kahvalltı etmek zorundayım ((GUNAYDINLARRR NASILSINIZ
İştahsız ama kahvaltıda etmek zorundayım ilaçlar içinGUNAYDINLARRR NASILSINIZ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İştahsız ama ilaçlar için kahvalltı etmek zorundayım ((GUNAYDINLARRR NASILSINIZ
İştahsız ama kahvaltıda etmek zorundayım ilaçlar içinGUNAYDINLARRR NASILSINIZ
Sadece yerken yediğim an fena oluyorum bendeki bulantı değilde farklı bişi sanki bir kuzu yemiş gibi oluyorum biri sanki midemi vargücüyle sıkıyorGünaydin anneler sizlerde ben gibi birşeyler yiyince bulantidan kurtuluyormusunuz kısa süre
Ben de karnım açken çok mide bulantısı yaşıyorum. Doyunca hemen geçiyorGünaydin anneler sizlerde ben gibi birşeyler yiyince bulantidan kurtuluyormusunuz kısa süre
Canm ben istanbulda yasiyorum kizimda 3 yil once sezeryan 3 bin normal 2. Bucuk civari fiyat vermişlerdi kolon hst. Bizim için cok falzaydi bende o dönem uygun bir hst bulmustum normla dogum 1000 lira yapmistim simdi fiyatlae uçmuştur kesin.
Ama benim fiyatlar uctu derken muane ucretlerini sormustum kolon hst 250 muane ucreti istiyor buyuzden bizi aşıyor fiyatlar
Kolon şu an normal ve sezeryan için 7000 dedi bana yılbaşından sonrada değişecekmiş
İstanbulda ki arkadaşlar aldığınız doğum fiyatlarını paylaşırmısınız lütfen
bende adana da acıbadem hastanesine sordum 8-10 bin arası değişiyor gibi bi cevap aldım. eğitim masraflarını da karşılıyorlar sanırım dedim:)Uuu trabzon burmasi da takacaklarmiymis die sordaydiniz bu ne yahu hangi semtteki kolana sordunuz
Bayrampasa cok uygun muane ucretu kardesim gidiyordu ordan biliyorum sezeryan 1.5 yil once 2 civariydi yanlis bilmiyorsam
cok muhtesem dogum falan cok ilgilendiler benimki şişli canm burada uçmuş fiyatlar malesef
Bu araada fiyati yeni gordum en son 6 ay önce muane ucreti 60 tl idi me ara okafar yukseldi ya
Uçmuş fiyatlar ne o oyle ya ,burda 2000 özel hastanede mis gibi tertemizKolon şu an normal ve sezeryan için 7000 dedi bana yılbaşından sonrada değişecekmiş
Şişli vallaUuu trabzon burmasi da takacaklarmiymis die sordaydiniz bu ne yahu hangi semtteki kolana sordunuz
Orası neresi gelelim orda doğuralım :)Uçmuş fiyatlar ne o oyle ya ,burda 2000 özel hastanede mis gibi tertemiz
canım şuan fiyat aldığım yerler normal doğum 2250-3000 arası değişiyor hastanesine bağlı ben yüzyılı düşünüyorumKolon şu an normal ve sezeryan için 7000 dedi bana yılbaşından sonrada değişecekmiş
ay hadi hayırlısı inşallah sen bizden önde gidiyosunKizlaarr :) galiba oğlum olacak bu kez ❤ emin olmak için bı sonraki kontrolu bekleyeceğim tabi :) nasip :) hayırlısı :)
Sorun şu biliyor musunuz ,şehir büyük diye büyük ücretler alınıyor ,doktor aynı işlemi yapmıyorr mu yapıyor gittiğim doktor İstanbul cerrahpaşa meznu prof gibi , antakyadayım benOrası neresi gelelim orda doğuralım :)