Hiç bişey olmaz Allahın izniyle kalbini bozma kuzucuğun iyidir . Devleti biliyoruz doktoruna denk gelemediysen yandın. En güzelini yaparsın stres olmaktansa canımAslinda cok ilgilenmedi kalp atisini bile gormedim kendi doktorumda gormustum hareket eden bisey vardi bunda gormedim aynen cumartesiye randevu aldim gitcem bakalim cok saol
Son adet tarihin 29 eylul mu ? Aynıyız senınle burda hamilelik takviminde bir gun ilerde olmş neden anlamadım27sinde gidicem onun için canım daha 10+4 teyim 11-14 haftalar arası yapılıyormuş
Ben kullaniyorum canim bi haftadir.kan pihtilasmasindan dolayi verdi banadaKızlar coraspin kullanan var mı?bana doktor bugün yazdı. Tansiyon problem olmasın diye
evet 29 eylül canım aa bi daha ekleme yap düzelir.Son adet tarihin 29 eylul mu ? Aynıyız senınle burda hamilelik takviminde bir gun ilerde olmş neden anlamadım
Kızlar bende bugün kontrole gidicem umarım herşey yolundadır.kalp atışını gördük ama sesini duyamadım henüz bu sefer duyarız inşallah..birde bende devlette göründüğümde özele göre 1 hafta geri söyledi onuda sorucam bakalım.devlet hastanelerinde ultrason cihazları daha düşük oluyor bundan mı kaynaklanıyor fark acaba?
10+4 deyim
11+3 çıktı o olur normal sıkıntı yok dedi
Çok büyümüş demi :)) bin kere maşallah :)evet 29 eylül canım aa bi daha ekleme yap düzelir.
3 hafta dan büyük önde çıkarsa sıkıntı olurmuş 3 haftaya kadar normalmiş önden gitmesiYok yok bu haftalarda sikinti olmaz ki gecen bir arkadasta 12 haftada olmasina ragmen 10+5 günlüktü ultrasonda ilerleyen haftalarda esitlik saglayabiliyor yada geldigi gibi aynen onde yada arkada gidilebilir sikonti yok :)
büyümüş bebeğe benziyor artıkÇok büyümüş demi :)) bin kere maşallah :)
Nasıl oluyor , tamam düzelttimevet 29 eylül canım aa bi daha ekleme yap düzelir.
canım profile girdiğimiz yer var ya tahmini doğum tarihi 06.07.2019 olcak onu düzeltmen lazımNasıl oluyor o
Demekli öyle canım bakalım bugün ne dicek doktor özele gidicem bugündeBen de devlete gittim canim ozelde kalp atini gordum devlette gormedim doktor atiyo dedi ama ben gormedim ve bi hafta geri soledi cihazlardan oluyomus galiba
Düzelttim teşekkürlercanım profile girdiğimiz yer var ya tahmini doğum tarihi 06.07.2019 olcak onu düzeltmen lazım
Gözünaydın canım maşallah darısı haftaya bize inşallahEki Görüntüle 2214673
Bebişim iyi çok şükür herşey yolunda büyümüş fare ben 1,5 kilo vermişim grip için bişey yapamam daha kötü olursan serum takarız dedi
İnşallah canım gör annesi ki bi büyümüş olcak hareket edicek soldaydı kafası sağa geçirmiş mesela benimki dönmüş olcak hepsini görceksin inşallahGözünaydın canım maşallah darısı haftaya bize inşallah
Aminn inşallah şimdiden heyecanlıyımİnşallah canım gör annesi ki bi büyümüş olcak hareket edicek soldaydı kafası sağa geçirmiş mesela benimki dönmüş olcak hepsini görceksin inşallah
girmeden bi iki çikolata at ağzına bak nasıl oynuyoAminn inşallah şimdiden heyecanlıyımbirde hareket ettiğini falan görsem düşünemiyorum
Canım sordum önde çıkması geriden gelmesi şu aylarda problem değil 3-5 gün oynar ultrason ölçümlerinde korkulcak bişey yok onda dedi
İlk dogumumu Turgut Özal’da ikinciyi çukurambar koruda yaptım. Şimdi de 30 haftadan sonra kendi doktoruma başlıycam çünkü özel poliklinik ve 300 lira, o yüzden rutin kontrollere Dikmen’de 19 Mayıs hastanesi var özel oraya gidiyorum. Ankara’da Doğum fiyatları uçuyor. 2016 da sadece doğuma 4.500 verdim, düşün artık bakalım biz doğurana kadar fiyat ne olur
Oyy sevsinler onugirmeden bi iki çikolata at ağzına bak nasıl oynuyoyakalarsın inşallah uyanık vaziyette bugün benimki uyuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?