2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aslinda cok ilgilenmedi kalp atisini bile gormedim kendi doktorumda gormustum hareket eden bisey vardi bunda gormedim aynen cumartesiye randevu aldim gitcem bakalim cok saol
Hiç bişey olmaz Allahın izniyle kalbini bozma kuzucuğun iyidir . Devleti biliyoruz doktoruna denk gelemediysen yandın. En güzelini yaparsın stres olmaktansa canım

Ben de devlete gittim canim ozelde kalp atini gordum devlette gormedim doktor atiyo dedi ama ben gormedim ve bi hafta geri soledi cihazlardan oluyomus galiba

Yok yok bu haftalarda sikinti olmaz ki gecen bir arkadasta 12 haftada olmasina ragmen 10+5 günlüktü ultrasonda ilerleyen haftalarda esitlik saglayabiliyor yada geldigi gibi aynen onde yada arkada gidilebilir sikonti yok :)
10+4 deyim
11+3 çıktı o olur normal sıkıntı yok dedi

Yok yok bu haftalarda sikinti olmaz ki gecen bir arkadasta 12 haftada olmasina ragmen 10+5 günlüktü ultrasonda ilerleyen haftalarda esitlik saglayabiliyor yada geldigi gibi aynen onde yada arkada gidilebilir sikonti yok :)
3 hafta dan büyük önde çıkarsa sıkıntı olurmuş 3 haftaya kadar normalmiş önden gitmesi

Ben de devlete gittim canim ozelde kalp atini gordum devlette gormedim doktor atiyo dedi ama ben gormedim ve bi hafta geri soledi cihazlardan oluyomus galiba
Demekli öyle canım bakalım bugün ne dicek doktor özele gidicem bugünde

İnşallah canım gör annesi ki bi büyümüş olcak hareket edicek soldaydı kafası sağa geçirmiş mesela benimki dönmüş olcak hepsini görceksin inşallah
Aminn inşallah şimdiden heyecanlıyım birde hareket ettiğini falan görsem düşünemiyorum

Aminn inşallah şimdiden heyecanlıyım birde hareket ettiğini falan görsem düşünemiyorum
girmeden bi iki çikolata at ağzına bak nasıl oynuyo yakalarsın inşallah uyanık vaziyette bugün benimki uyuyordu

Canım sordum önde çıkması geriden gelmesi şu aylarda problem değil 3-5 gün oynar ultrason ölçümlerinde korkulcak bişey yok onda dedi

Çok teşekkür ederim, şimdi son yazılanları okudum arkadaşlar diyor ya devlette geri özelde 1 hafta ileri çıktı falan diye o da içimi rahatlattı aslında demek ki cihazdan da fark ediyor. Çok sağ ol kuzum

Turgut Özal özelken yaptın sanırım, şu an çok yoğun olabiliyormuş doğuma gelen takipli gebesini bile geri çevirebiliyormuş yer olmayınca, o yüzden aslında özelde bi yer daha olsun istiyorum. Bakınıyorum işte fiyatı, donanımı iyi olan yakın bi yer. Fiyatlar uçmuş evet, geçen sene arkadaşım doğum yaptı, bu sene aynı hastanede 2000e yakın ücret farkı var. Ben evlendikten sonra Mamak'a taşındım ama 19 Mayıs annemlere de kayınvalidemlere de çok yakın, bana uzak ama onlara yakın olması da avantaj tabii. Yalnız orayla ilgili de acilde kadın doğum doktoru olmuyormuş diye bi şeyler okumuştum. Hangi doktor ve memnun musun? Muayene ücreti ne kadar? Bi de muayeneye ultrason dahil mi oluyor extra giriş mi yaptırıyorlar?

girmeden bi iki çikolata at ağzına bak nasıl oynuyo yakalarsın inşallah uyanık vaziyette bugün benimki uyuyordu
Oyy sevsinler onu bende deneyeyim çikolata işini tabii bulantıdan yiyebilirsem. Tatlı daha çok midemi bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…