Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Bugün aşırı fazla hurma yedim eşime diyom bugün doguracam herhalde 😂 diyo ki niye dogurmaya mi çalışıyorsun ndndndnd neden olmasın senin istediğin tarih varsa söyle o gün daha çok hurma yiyim dedim sanki hurma ile başlayacakmış gibi jsbxjddjndjdd kritik haftalar geçtiği için saldım ben gelse de olur gelmezse canı sağolsun minik kuşun 🥰🥰
Kiz bugun ebe polkiliniginede ugradim. Diyorki sen egzersizler icin gec kalmişsin. Hergun yuruyus yap merdiven in çık. Plates topu al evine hergun zipla ustunde. Masaya tutunarak yere dogru oturup kalcani sag sol yap falan bir suru şey. Ama yuruyus haric digerleri icin erken degilmi dedim. Cunku tam36 oldm bugun. Hayir gec bile kalmışsin dedi. Simdi ben yapmaya baslarsam 38den once dogurursam nolcak😀😀

Kızlar bu son aya gırelı yuzumdede bi şişkinlik oldu benım,hiç yoktu,elım ayagım ve yuzum,normal bişey degılmı bu,elımle ayagımı sormustumda dr a yüzü sormayı unuttum.gözlerım yumuklastı resmen🫣😀
Bizim buralarda şişme doğum alameti derler sen şişmemişsin daha doğurmazsın derler ama ben hiç şişmedim de doğurdumda gene şişmedim 😆

Kiz bugun ebe polkiliniginede ugradim. Diyorki sen egzersizler icin gec kalmişsin. Hergun yuruyus yap merdiven in çık. Plates topu al evine hergun zipla ustunde. Masaya tutunarak yere dogru oturup kalcani sag sol yap falan bir suru şey. Ama yuruyus haric digerleri icin erken degilmi dedim. Cunku tam36 oldm bugun. Hayir gec bile kalmışsin dedi. Simdi ben yapmaya baslarsam 38den once dogurursam nolcak😀😀
Bana da yürü dendi çok 5. Aydan beri ama geçen subatta bir düşük yaptım carsidayken çok yürüdük sonrasına denk geldi. Zaten sağlıklı olsa tutunurdu biliyoruz ama eşim çok yurumemi de istemedi olduğu kadar az az yürüdüm ama şuan hem kar yağmur hem de son haftam aşırı ağır ve yavaşim diye korkuyo tek de çıkamıyorum:') sonuç yürümemek sjsnsjjdjsjsjd

Egzersizleri yapayım bari gerçi ona da geç oldu ama belki iş yapar 🥹🥹🥹
Bizim buralarda şişme doğum alameti derler sen şişmemişsin daha doğurmazsın derler ama ben hiç şişmedim de doğurdumda gene şişmedim 😆
Eeee ben şimdi naneyi yemedim mi sjxnsjndjdjx bende de hiç yoktu işte 2-3 haftadır önce elim sonra ayağım şişti şuan genel vucudum ödemli burnumun içi vs dahil ve yüzümde de şişlikler var :( ya bende bu geçerliyse sjnddjdjdjdkjd

Zehırlenmeyle mıde dokunmasını anlarsın canım,ben hamıleyken bıkere zehırlemdım ıkı gun hastanede yattım,ağır ishal ve her saniye kusma oluyor,kendını tutamıyosun 15 dakkada bır kusma oluyor.bu durumda gecıkmedem gıtmek gerek bızımkı gece oldugu ıcın dehıdrasyon olmustum Allah korumustu bebegımı,ben zehırlendıgını dusunmuyorum,bir nane lımon yap kendını takıp et bakalım,sureklı bır istifra durumu olursa mutlaka acile git.
Toparladım çok şükür kendime geldim dokundu muhtemelen yediğim ayakları da midem de olduğu için baskı vs yaptı sanırım. Teşekkür ederim 🙏🏻

Bana da yürü dendi çok 5. Aydan beri ama geçen subatta bir düşük yaptım carsidayken çok yürüdük sonrasına denk geldi. Zaten sağlıklı olsa tutunurdu biliyoruz ama eşim çok yurumemi de istemedi olduğu kadar az az yürüdüm ama şuan hem kar yağmur hem de son haftam aşırı ağır ve yavaşim diye korkuyo tek de çıkamıyorum:') sonuç yürümemek sjsnsjjdjsjsjd

Egzersizleri yapayım bari gerçi ona da geç oldu ama belki iş yapar 🥹🥹🥹

Eeee ben şimdi naneyi yemedim mi sjxnsjndjdjx bende de hiç yoktu işte 2-3 haftadır önce elim sonra ayağım şişti şuan genel vucudum ödemli burnumun içi vs dahil ve yüzümde de şişlikler var :( ya bende bu geçerliyse sjnddjdjdjdkjd
Ozaman eşin korkmakta hakli bosver yappma yuruyus🙂 plates topu al onla oyalanirsin merdiven in cik diiikkatli sekilde🙏

Bende de hiç yoktu yeni güncelleme geldi canım,ben zaten kendımden beklıyorum bır hafta 10 güne bi atraksiyon😅🫣😍

Zaten doğumun yaklaşmasıyla uykular haram moduna giriyoruz. Ne kadar sürdüğü hakkında yorum yapmayalım da korkutmayalım 🙈😂
papatya113 papatya113 🌸
Biz acemiyiz bilmediğimiz bir dünyaya giriyoruz korkutmayın lütfen 😝😂🤣 gerçi şaka bir yana tahmin edebiliyorum artık ana olcaz onun her çıt sesine kalkacağız,olsun değer 🥰 bir gülüşleri yeter bize 💕💕

Kızlar bu son aya gırelı yuzumdede bi şişkinlik oldu benım,hiç yoktu,elım ayagım ve yuzum,normal bişey degılmı bu,elımle ayagımı sormustumda dr a yüzü sormayı unuttum.gözlerım yumuklastı resmen🫣😀
Sevsinler yumuk gözlerini 🥰
Benimde hiç ödemim olmadı normalde. Ama şimdi bu haftada ayaklarım şişmiş durumda 🤗

İyi akşamlar kızlar ,iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻hastaneden çıktım ama bebeğim küvezde farklı bir şehirde yapmıştım doğumu her gün gidip geleceğiz kuzuma .İnsallah en kısa sürede kavuşuruz 🌸🙏🏻

Spinal anestezi oldum ,panik atağım tuttu ilk anlar zor olsa da sonrasında bebeğimi görünce rahatladım .İlk yürüyüş zorluyor ama gazım hemen çıkıp tuvalete de çıkabilince çok çok rahatladım .Bel baş ağrısı vs de yaşamadım .
İnşallah bebeğinde bir an önce çıkar canım küvezden Rabbim onada sanada güç kuvvet versin. Rahatlamana iyi olmana sevindim sakın üzülme zaten bebeğin toparlayabilecek haftada💕💕 tez zamanda çok çok iyi olacaktır 🤲

Son düzenleme:
Mecbur evde ne yapılırsa artık zaten son haftalar olduğu kadar 🥹
Buarada sanci odasinda dogumu beklerken atiştirmalik biseyler getir serbest dedi hemsire. Yani kek biskuvi meyvesuyu falan. Bide sanci odasina yanina bir yakinini alabiliyorlarmis genelde kadin istiyoruz ama esinizden baska kimse yoksa esinizi alabiliyoruz dedi. Sevdiginiz sarkilari yukleyip getirin odada tv olcak ordan dinlersiniz rahatlatir sizi dedi😀😀 Sende devlette dogurcagin icin sanada bunlari solim dedim 😀

Ben bu hamilelikte hastalıktan kurtulamadım gerçekten. Bağışıklığım normalde çok güçlüdür kolay kolay hasta olmam olursam da ağır atlatmam ama hamileliğim neredeyse hastalıkla geçti nasıl bağışıklık düşüyor ben şok. Bir bir buçuk ay öksürük çekip iki kutu antibiyotik kullandım hastanede kanamadan dolayı yattığımda enfeksiyon riskine karşılık damardan da antibiyotik yedim. Hastaneden çıkalı 2 hafta oluyor sayılır Allahım sadece iki hafta bir şey olmadı şimdi kaç gündür yine boğazım ağrıyor. Bugün kbb ye de gittim. Doktor yine kızardığını enfeksiyon başlangıcı olduğunu söyledi ve antibiyotik yazdı. Ama inanın kullanmak istemiyorum artık korkuyorum bu kadar antibiyotik içmek normal mi? Hem de hamilelikteya. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Canım yukarıda yorumlarını da okudum. Ben de çok sık hastalandım. Hep bir virüs var içimde uyanıyor geri gidiyor. Çok enteresan, ateş ve boğazımda ağrı falan hiç bir şey yok. Sadece gözüm yanıyor ve burnumdan sıcak hava çıkıyor. Bu kadar. Seni çok iyi anlıyorum. Ben antibiyotik kullanmadım, bu zamana kadar belki 30 kere serum almışımdır o da doktorun söylediğine göre bütün hamilelerin kullandığı, kan dolaşımını iyileştiren serumlarmış. Belki senin doktorun da verir, sorsana antibiyotik kullanımından rahat etmiyorsan. Bu arada ben de 25 Mayıs doğumluyum 🥰

Canım yukarıda yorumlarını da okudum. Ben de çok sık hastalandım. Hep bir virüs var içimde uyanıyor geri gidiyor. Çok enteresan, ateş ve boğazımda ağrı falan hiç bir şey yok. Sadece gözüm yanıyor ve burnumdan sıcak hava çıkıyor. Bu kadar. Seni çok iyi anlıyorum. Ben antibiyotik kullanmadım, bu zamana kadar belki 30 kere serum almışımdır o da doktorun söylediğine göre bütün hamilelerin kullandığı, kan dolaşımını iyileştiren serumlarmış. Belki senin doktorun da verir, sorsana antibiyotik kullanımından rahat etmiyorsan. Bu arada ben de 25 Mayıs doğumluyum 🥰
Gerçekten öyle canım yoruldum. Ya iyileştim diyeceğim tam, hooop tekrar bir şeyler oluyor. İlk hastalandığımda boğaz ağrım olmadı ses kısıklığı öksürükle başladı sonra burun tıkanıklığı asla nefes alamadım 20 gün kadar içim dışıma çıkana kadar öksürdüm ciğerde hırıltı duyuldu. Astım ilaçları spreyleri vs kullandım Aksef 500 kullandım düzeliyor gibi olurken bu sefer boğaz ağrısı yaşadım tekrar enfeksiyon dedi doktor 1000 mg agumentin kullandım 1.5 ay öksürüğüm sürdü. Tam iyileştim dedim hastanede yatma mevzusu oldu çıktım birkaç haftadır rahatım derken şimdi yine boğaz ağrısı özellikle geceleri. Doktor bu sefer 600 mg bir antibiyotik yazdı bir de tanflex gargara yazdı. Antibiyotiğe elim varmadı henüz içmedim. Ama tanflex gargaraya başladım bugün 3 kez yaptım. Rahatlatır gibi oldu. Geçirir mi acaba tek başına 😢 yaaaaaa 25 Mayıs mısın sen de valla çok sevindim bence çok özel ve güzel bir tarih😁😁😁😁😍😍😍😍

Gerçekten öyle canım yoruldum. Ya iyileştim diyeceğim tam, hooop tekrar bir şeyler oluyor. İlk hastalandığımda boğaz ağrım olmadı ses kısıklığı öksürükle başladı sonra burun tıkanıklığı asla nefes alamadım 20 gün kadar içim dışıma çıkana kadar öksürdüm ciğerde hırıltı duyuldu. Astım ilaçları spreyleri vs kullandım Aksef 500 kullandım düzeliyor gibi olurken bu sefer boğaz ağrısı yaşadım tekrar enfeksiyon dedi doktor 1000 mg agumentin kullandım 1.5 ay öksürüğüm sürdü. Tam iyileştim dedim hastanede yatma mevzusu oldu çıktım birkaç haftadır rahatım derken şimdi yine boğaz ağrısı özellikle geceleri. Doktor bu sefer 600 mg bir antibiyotik yazdı bir de tanflex gargara yazdı. Antibiyotiğe elim varmadı henüz içmedim. Ama tanflex gargaraya başladım bugün 3 kez yaptım. Rahatlatır gibi oldu. Geçirir mi acaba tek başına 😢 yaaaaaa 25 Mayıs mısın sen de valla çok sevindim bence çok özel ve güzel bir tarih😁😁😁😁😍😍😍😍
Canım endişelenme az kaldı şurada, İnşallah meleklerimize sağ Salim kavuşacağız 🤲🏻🤩. Ben de hemen bir hastalanacak gibi olduğumda ılık suda bal limon içiyorum, özel bir karışımla burnumu temizliyorum ve gargara yapıyorum. Doktorum bana genelde yutacağım hap yerine dışarıdan uygulamalı bir şeyler yazar ya da direkt serum çakar 😅😅 arası yok yani onun da, istersen sen de antibiyotik bu kadar kullanmak istemiyorum diyorsan yukarıda bahsettiğim yöntemleri de paralelinde uygula belki antibiyotik kullanmana gerek kalmaz. Gerçi antibiyotiğe başladın mı doktorun yazdığı kursu sonuna kadar uygulaman gerekiyormuş yarıda bırakmak da doğru değil. Anladığım kadarıyla doktorların enfeksiyonu istememe sebebi kan dolaşımımızda sorun olmasını önlemek. Enfeksiyon artıkça kan koyulaşır ve bebeğe giden kan kanallarının tıkanma ihtimali var. Bu da oksijen yetmezliğine yol açar ve beslenmesini etkilermiş. O yüzden bu enfeksiyonların içimizde canlanmaması ve çoğalmaması için solunum yolumuzu temiz tutmak önemli. Gargara ve burun spreyleri işe yarıyor diye anladım.

Buarada sanci odasinda dogumu beklerken atiştirmalik biseyler getir serbest dedi hemsire. Yani kek biskuvi meyvesuyu falan. Bide sanci odasina yanina bir yakinini alabiliyorlarmis genelde kadin istiyoruz ama esinizden baska kimse yoksa esinizi alabiliyoruz dedi. Sevdiginiz sarkilari yukleyip getirin odada tv olcak ordan dinlersiniz rahatlatir sizi dedi😀😀 Sende devlette dogurcagin icin sanada bunlari solim dedim 😀
Her hastahane böyle olmuyo ama inşallah benim gittiğim böyledir:((( ebeyle görüşünce öğrenirim bakalım 🥰 ben yine atayım çantaya da yasak derlerse cikarmayiz yapacak bir şey yok 😂

Şimdi öğrendim bana 2 hafta sonra gel dedi doktor ama dandevuyu en erken 20 sinde buldum 3 haftadan fazla oluyor gibi internetten yorumlara baktım biraz dediklerine göre hamileler sekreterle görüşüyor musaitlik varsa geri cevirmiyorlarmış. Cuma günü gidip desem iki haftaya gel dediniz ama randevu yoktu boşsa alın vs diye alırlar mi acaba. Denemeli miyim sizce ya 🥹 en son 26 sinda nst ve ultrasona girdim bir ay nerdeyse fark ediyo gibi oluyor. O yüzden diyorum gideyim en kötü malesef derler jdnxjxnx alırlarsa da 20 sini iptal ederim zaten mantıklı mı
Allah iyiliğini versin dur kız agafhdfgghh
Sknxjsndjsndjnjd tamam sustum 😂

Back