Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki çocuklu bir anne olarak şunu söyleyebilirim evet bazı şeylere alıştırabilirsin bebeğini ama inan öyle çocuklar var ki ne yaparsan yap inat ediyorlar ısrarla aynı davranışları sergiliyorlar benim iki çocuğum da birbirinden o kadar farklı ki halbuki anaları aynı:) söyle söyleyim bir çocuğun kolay ve rahat bir çocuk olmasında etken %60-70 kendi karakteri ve %30-40 alıştırma yetiştirme. Her çocuk her şeye alıştırılamıyor maalesef. Ya da bazen huy değiştiriyor mesela benimkiler de 8-9 gibi olmadan yatar uyurlardı küçük hala öyle ama büyük birden huy değiştirdi artık 10a kadar habire çıkıp duruyor.doğru haklısın ama birazda alıştırmayla alakalı olduğunu düşünüyorum ben çünkü kendimden 17 yaş küçük bi kardeşim ve alt katımda oturan biri 2,5 biri 1,5 yaşında olan 2 çocuklu bi anne var yakın arkadaşım yanımda. Saat 9-10 dedim mi o çocukları yatırır asla sallamaz ve hasta değillerse odalarından kalkıp gelmezler. Çünkü o şekilde alıştırmış . Keza kardeşimde öyleydi ateşlenmesi diş çıkarması vs onlar ap ayrı şeyler.
Doğru çok haklısın illaki bir çocuk bir karakter biraz oteriter olmakta gerekiyor ama çocuk orda ağlarken hiç bi anne kayıtsız kalamıyo onlarda bunu çok iyi biliyo uyanıklar. Hep tecrübe hep kural geçerli olmuyor malesef. Dünyaya gelen kendi başına bi birey bebekte olsa 70 yaşındada olsa huy oluyo bu bir gerçek. Hani benim demek istediğim yanımdan ayırma konusunda o bişeyleri keşfetmeden ayrılsın karı-koca hayatı oluyo sonuçta yatak odasında çokta büyüyene kadar kalmasın.Iki çocuklu bir anne olarak şunu söyleyebilirim evet bazı şeylere alıştırabilirsin bebeğini ama inan öyle çocuklar var ki ne yaparsan yap inat ediyorlar ısrarla aynı davranışları sergiliyorlar benim iki çocuğum da birbirinden o kadar farklı ki halbuki anaları aynı:) söyle söyleyim bir çocuğun kolay ve rahat bir çocuk olmasında etken %60-70 kendi karakteri ve %30-40 alıştırma yetiştirme. Her çocuk her şeye alıştırılamıyor maalesef. Ya da bazen huy değiştiriyor mesela benimkiler de 8-9 gibi olmadan yatar uyurlardı küçük hala öyle ama büyük birden huy değiştirdi artık 10a kadar habire çıkıp duruyor.
Ama evet kesinlikle alıştırma diye birşey de var yani buna inanmak da lazım. Bu toplumda hep bu "napayım benim çocuk da böyle/ işte anayım mecbur bebeğime ayak uyduruyorum/ aman ağlamasın çocuğa ne istiyorsa ver/ vs" kültürü olduğu için çocuklar genelde anneleri yönetiyor:)
O burun muKizlar herkese merhaba dün doktora gttim . 11 haftalık olmusuz sukurler olsun kuzum . Resmini yukluyorum tahminde bulunun teyzeleri uzun zamndir giris yapamiyodumm cok ozledim sizleri meleklerim Eki Görüntüle 2214721 Eki Görüntüle 2214721
Merhaba gebeliginiz nasil geciyor bebeginiz iyidir insallahçok bunaldım kızlar, okulda çalışıyorum ve okulum çok berbat bir okul, koku desen var, temizlik namına çok birşey yok. öğrencilerin saçma sapan şikayetlerinden de sıkıldım.. bu aralar başımda çok ağrıyor hamilelikten sanırım normalde hiç ağrımaz, sinirlerim bozuldu yaaaa bunaldım, tatile ihtiyacımm vaaaaaaarrrrrr![]()
Ay nekadar güzel net çıkmış maşşallahKizlar herkese merhaba dün doktora gttim . 11 haftalık olmusuz sukurler olsun kuzum . Resmini yukluyorum tahminde bulunun teyzeleri uzun zamndir giris yapamiyodumm cok ozledim sizleri meleklerim Eki Görüntüle 2214721 Eki Görüntüle 2214721
Tesekkurler Canm bnmAy nekadar güzel net çıkmış maşşallah
Yaa bilmiyorum ki canim bende bu kdar burunmu olur acabaaa hayretteym bndeO burun mumasallah tam bebek saglıklı olur ınsallah
Oğlumdan firsat olmuyor ki geçen hafta gittim kongredeymis dr. Bu haftaya kaldi oyuzden4 hafta nasıl dayandınnnnnnnn ,benım doktor 3 haftada bir çağırıyor Cumartesi 3 haftayı dolduruyorz
Sanki uzun saçlı bı kız yatıyor gibi:))Kizlar herkese merhaba dün doktora gttim . 11 haftalık olmusuz sukurler olsun kuzum . Resmini yukluyorum tahminde bulunun teyzeleri uzun zamndir giris yapamiyodumm cok ozledim sizleri meleklerim Eki Görüntüle 2214721 Eki Görüntüle 2214721
Valla cinsiyetten anlamam ama kiz gibi sanki ya ilk bakista o gwcti canim icimden masallah nekadar net cikmis doktor tahmin yurutmedi miKizlar herkese merhaba dün doktora gttim . 11 haftalık olmusuz sukurler olsun kuzum . Resmini yukluyorum tahminde bulunun teyzeleri uzun zamndir giris yapamiyodumm cok ozledim sizleri meleklerim Eki Görüntüle 2214721 Eki Görüntüle 2214721
Canım iki kez yaşadım bu durumu inan senin suan çok iyi anlıyorum. Dünyam başıma yıkılmış gibiydi. Sonra oğlum oldu bana herseyi unutturdu. Şimdi de 2. Geliyor ins diyorum ki 2 kardeş gitti diğer kardeşlerini gönderdiler...sakin umutsuz olma bir kere hamile kalmışsın. Gerisi de gelir. Kendini toparlayınca ins rabbim hemen bir bebek nasip etsin. Çok üzüldüm.Geçmiş olsun diyenlerden Allah razı olsunben bu acıyı ilk hamileligimde hem de tedaviyle yaşayınca çocuk bana çok uzak .dogurabilecegimi de sanmıyorum. .9 hafta boyunca hiç bir belirti bulantı kusma olmadı ama gelisememis ve kalbi durdu...hayat çok acı. ..açım var hem kalben hem bedenen
Tam yandan görüntülenmıs sanırım :)Yaa bilmiyorum ki canim bende bu kdar burunmu olur acabaaa hayretteym bnde
Aynen canm bmmTam yandan görüntülenmıs sanırım :)
Aynen ya bebişleri hissedenler ya da karnı çıkanlar var mı ay benımkide soru mu şimdi :)Bebişlerini gören anneler maaşallah ne güzel bebekleriniz :) Benimde 1 haftam var görmeme. Ayy keşke karnımızda pencere olsada arada açıp baksak![]()
Bende bu Cumartesi gidecegımOğlumdan firsat olmuyor ki geçen hafta gittim kongredeymis dr. Bu haftaya kaldi oyuzden
Bazen biseyler seyiriyo gibi geliyo ama bebegim mi bilmiyorm 9+1 henuzAynen ya bebişleri hissedenler ya da karnı çıkanlar var mı ay benımkide soru mu şimdi :)