2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
yaaa çok üzüldüm gerçekten :KK43:
aynı şeyleri ocakta hamile kalıp martta yaşadım canım ilk gebeliğimdi ve kürtaj oldum ilk gebeliklerin %70 i düşük ve kalp durmasıyla sonuçlanıyor malesef. Bende dünya başıma yıkıldı sanmıştım mahfoldum günler geçmedi aylar geçmedi. Çok zor Rabbim yardımcın olsun inşallah. Bi dahaki gebeliğin saklıkla seninle olsun.
nasıl belirti verdi rutin kontrolde mi anladın ?
Ne yapacagim bilmiyorum
.eve şimdi geldim yatiyorum. .
Dün kontrolumde ortaya çıktı .doktor hemen bugün 10 dk da aldı ama çok ağrım oldu uyaninca:(((

Hepinize Elveda arkadaşlar. .:hasta:dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
Ve hayatımda çocuk nedir ,doğum nedir bilmeden KÜRTAJ :KK43: oldum.
Duygularim yok oldu..inş miniginizi kucaginiza hyirlisiyla alirsiniz:KK200:
Artık hayat nasıl devam eder bilmiyorum...çok ağladım ama dönüşü yok .bebeğim çoktan gitmiş. .; (
artık ismimi de liseden silersiniz. .benim imtihanim bebekle sanırım :KK43:

Çok geçmiş olsun ilk gebeliklerde böyle olabiliyormuş, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, Allah bizden hayırlısını bilir.
En kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek versin size Allah, çok üzücü bi durum çok geçmiş olsun :KK200:

Ne yapacagim bilmiyorum
.eve şimdi geldim yatiyorum. .
Dün kontrolumde ortaya çıktı .doktor hemen bugün 10 dk da aldı ama çok ağrım oldu uyaninca:KK43:((
Evet oluyo canım ilk gün sadece ben normal doğum böyle bişey mi anne demiştim o kadar ağrım vardı uyanınca çok iyi anlıyorum inan ki hepsi geçicek sen güçlü kal senle alakalı değil bebeğin hastaydı belki gelişemicekti belki kalbinde belki beyninde sorun vardı Rabbim daha ağır sınav vermesin son olur inşallah imtihan dünyası imtihanımız buymuş canım sağlıklı gebeliğin olur en yakın zamanda inşallah

Hepinize Elveda arkadaşlar. .:hasta:dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
Artık hayat nasıl devam eder bilmiyorum...çok ağladım ama dönüşü yok .bebeğim çoktan gitmiş. .; (
Çok geçmiş olsun canım vardır bir hayr kendine çok dikkat et inşallah en kısa sürede bunları unutturacak bir bebeğin olur dualarım seninle

Asilamaydi...
Çok üzüldüm rabbim sabır versin sana inşallah yine olur vardır herseyde bi hayır .Allahım yerini doldursun inşallah .:dua:

Canm rabbim sabir versin cok zordur eminim meylen arkadasin dedigi gibi gelisimino tamamlayaman bebekler daha fazla gelisemeden gebelik sona eriyir aslinda boyle olmasa 10 çocuktan neredeyse 3.4 hasta ve engelli olurdu demisti doktorum doga gereği kendi kendone sonlaniyor aslinda biz neyin hayirli olduğunu bilmediigimiz icin o anko seyde hayr bulamiyiruz Rabbim en iyisini biliuor ve oyle nasip ediyor en kisa zamamda tekrar hamile kalip saglikli kucagina alacagin gunler nasip olsun cnm cok gecmis olsun L Lilyum15

Asilamaydi...
Geçmiş olsun çok üzüldüm bende yaşadım aynı şeyleri. Allah sabır versin inşallah bir dahakine sağlıkla nasip etsin

Teşekkür ederim toplamda kaç kez kullandınız ve ne sıklıkla

Donem donem degisti. Ilk gunde 1 tane 200mg ile başladık. Kahverengi akinti kirmiziya donunce gunde 2 ye cikardik.
Kizimda gunde 3 kullandigimda oldu
Progestani sormuştun diye hatirliyorum ama igneyi sorduysan pruloton depot haftada 1 kullaniyorum. Once 5 gunde 1 kullandim.

Gerçekten mi böyle erken belli oluyor mu .
Kız mı erkek mi .
Eşim aha su pipisi diye bağırınca doktor bı kahkaha attı çok yüksek ihtimalle erkek iki hafta sonra net olarak söylerim dedi :)) ense kalınlığına burun kemigine falan da baktirdik :)

Kıymetli arkadaşlar. Her birimiz çok heyecanlıyız, içimiziçimize sığmıyor evet haklı olarak bu heyecanı paylaşmak istiyoruz ancak daha 1 saat önce evladını kaybeden bir anne paylaşım yapıyor grupta ve siz onu görmezden gelip farklı şeyler paylaşıyorsunuz. Bence bunun adı bencillik. Biraz empati yapın lütfen. Biraz yas sürecine saygınız olsun.

Geçmiş olsun diyenlerden Allah razı olsun:KK43:ben bu acıyı ilk hamileligimde hem de tedaviyle yaşayınca çocuk bana çok uzak .dogurabilecegimi de sanmıyorum. .9 hafta boyunca hiç bir belirti bulantı kusma olmadı ama gelisememis ve kalbi durdu...hayat çok acı. ..açım var hem kalben hem bedenen

Kıymetli arkadaşlar. Her birimiz çok heyecanlıyız, içimiziçimize sığmıyor evet haklı olarak bu heyecanı paylaşmak istiyoruz ancak daha 1 saat önce evladını kaybeden bir anne paylaşım yapıyor grupta ve siz onu görmezden gelip farklı şeyler paylaşıyorsunuz. Bence bunun adı bencillik. Biraz empati yapın lütfen. Biraz yas sürecine saygınız olsun.
Ya da belki de gerçekten görmedik. Ve siz bencil diyerek kabalık etmiş oldunuz.

Geçmiş olsun diyenlerden Allah razı olsun:KK43:ben bu acıyı ilk hamileligimde hem de tedaviyle yaşayınca çocuk bana çok uzak .dogurabilecegimi de sanmıyorum. .9 hafta boyunca hiç bir belirti bulantı kusma olmadı ama gelisememis ve kalbi durdu...hayat çok acı. ..açım var hem kalben hem bedenen
Canım Allah çok büyük. 20 seneden sonra bebeğine kavusanlar var. Belki bebeğin için de senin içinde daha hayırlı olanı buydu. Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallah. Güçlü olmaya çalış sakin umudunu kaybetme. Rabbim çok büyük :(

Allah sabır versin canım, tez zamanda kucağını doldursun inşallah :(

Back