2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
yok canım şöyle mesela tek kişilik yataklar var ya onlar sığacak genişliğinde uzunluğunda arkadaşımın var mesela aldı çok çok memnun bide kızı oldu şimdi kızı ona geçirip oğluna baza alıcak mesela
Öyle modeller varsa süper, gönlünüzce buyutun bebeginizi..

Bende hayırlısıyla kız istiyorum ama sanki erkekmis gibi hissediyorum :) yakınlarda doktor kontrolü olan var mı ki 12 haftalık cinsiyet öğrenebilir miyiz acaba :) en son gittiğimde doktorum kuzum 1 ay sonra gel telaş etme oldu mu diyerek çok erken erken kontrole gittiğimi ima etti o yüzden 27 sine kadar bekleyecegim mecbur doktoru kendime bı kere daha guldurmeyeyim:))
Benimde doktor veriyor randevuyu o ayarlıyor kendi kafama göre gidemiyorum zaten benim şuan belirsizlik var diye iki hafta da bi çağırıyor iki kese var birinde bebek gözükmedi bu iki hafta da geçmek bilmiyor.

Kıyamam yaa. İnternet sitelerine bak. Başına gelebilecek en kotu şey olmus.

Ya evet sorma. Geçen birisi burda bi site adı vermişti ama istanbul içiymiş o da. İnternetten de bulamadım, geçen cumartesi akşamı baya da market gezdik bulamadık. Arada aklımdan çıkıyor sonra bi geliyor hala canım istiyormuş :D

Kızlar Ankara'da mevsiminde olmayan meyve sebze bulabileceğim bi yer ya da internet sitesi bilen var mı? 2 haftadır aklımda bi şey var hiçbir yerde bulamadık.
Canım geçen bı arkadaş paylaşmıştı aseriyorum.net yalnız fiyatlar ucuk internette Çankaya'da da biyer görünüyor başka alternatif yerlerde vardır mutlaka

Ya evet sorma. Geçen birisi burda bi site adı vermişti ama istanbul içiymiş o da. İnternetten de bulamadım, geçen cumartesi akşamı baya da market gezdik bulamadık. Arada aklımdan çıkıyor sonra bi geliyor hala canım istiyormuş :KK70:
Benimde bi meyve var ondan istiyor eşim bi hafta önce turkiyeye gelmişti orda da bulamadı burda da olmuyor herzaman ancak iki üç ay sonra türk marketlerinde olur aklıma getirmemeye çalışıyorum dayan8cam mecburen.:KK49:

Ya evet sorma. Geçen birisi burda bi site adı vermişti ama istanbul içiymiş o da. İnternetten de bulamadım, geçen cumartesi akşamı baya da market gezdik bulamadık. Arada aklımdan çıkıyor sonra bi geliyor hala canım istiyormuş :KK70:
minihal var kuzum bi baksana netten buldum çilek mi istiyosun :)

bi youtube videosu buldum B betullu :KK70:

Bunlar çok kullanışlıymış bi de uygun bi renk seçersek baya da kullanılır, verilen parayı da çıkarır. 2000 civarıymış bunların fiyatı ben de bi markadan baktım biraz önce, oda takımı daha almak daha iyi bence.

Canım geçen bı arkadaş paylaşmıştı aseriyorum.net yalnız fiyatlar ucuk
Ben onu sadece İstanbul içi sanıyodum farklı illere servis noktaları varmış ama meyvelerin 150 gr. 15 liraymış, ankara'ya gelene kadar 150 olur o herhalde. Başka bi site oldum o da Antalya merkezliymiş, nispeten daha uygun tabi. Kaç günde gelir falan bilmiyorum hiç. Bu akşam da biraz dolaşıp aricaz olmadı sipariş edicem geçmiyor çünkü.

bide sigortalı olup çalışan bayanların aldıgıı rapor parası bu sene 7-8 milyarı buluyordu bidakı sene de 8 -9 olur sanırım ama nasıl o kadar para oluyor aklım almıyor bılen veya daha önce faydalanan varmı

Ben faydalandım ondan 2015 yılında oğlum doğduktan sonra 3000 civarı aldım rapor parası ve süt parasını.Hatta aldık bitti diye hiç bankaya bakmıyordum geçen gün bir girdik mobil bankacılığa 670 tl kalmış o sonra yatmış nerdeyse iptal olacaktı. Valla nasıl sevindim görünce :halay:

Bunlar çok kullanışlıymış bi de uygun bi renk seçersek baya da kullanılır, verilen parayı da çıkarır. 2000 civarıymış bunların fiyatı ben de bi markadan baktım biraz önce, oda takımı daha almak daha iyi bence.

Ben onu sadece İstanbul içi sanıyodum farklı illere servis noktaları varmış ama meyvelerin 150 gr. 15 liraymış, ankara'ya gelene kadar 150 olur o herhalde. Başka bi site oldum o da Antalya merkezliymiş, nispeten daha uygun tabi. Kaç günde gelir falan bilmiyorum hiç. Bu akşam da biraz dolaşıp aricaz olmadı sipariş edicem geçmiyor çünkü.
tabiki canım ya ikinci çocuğuda düşürsek ohooo misli misli

Gebelerde kaç olur net.bilmiyorum ama benim 3.38 çıkmıştı hamilelikten önce doktorum değerin 2 nin altına düşmeden tüp bebek tedavisine başlatmadı hamile kaldım yarın bi daha gidip baktiricam doktor ona gore ilacın dozunu ayarlayacak .sorarım bi yarın kaç olmalı diye.
benim gebelikten önce 1.50 falan cıkıyordu şimdi 3.50 çıktı endokrine git sınırda dedi yarın bi gideceğim bakalım

Tsh için soran arkadas vardi ismini bulamadim içmezsen eger düşük yada bebekte zeka geriligi boy kisaliga kadar ciddi sorunlara yol acar troid bende dün kan verdim 150 mg icmeme ragman 7.44 cikmis yarin doktor randevusu var sanirim dozu yine artacak
benimde 3.50 çıktı gebelikten önce normaldi. endokrin bölümüne gideceğim.

bende yatak odama park yatak alacagım. kızımdan kalma karyolamız var.
biraz büyüdüğünde ablasının odasına koyacagım. o zamana kadar park yatakla idare edecegiz. bir şifonyer alacagım sadece.

Bende de troid var. degerin 2.5 larda olması gerekiyor.
Doktor ilacın dozunu ona göre ayarlıyor. Aman troidi sakın ihmal etmeyin kızlar. Çok onemli.
İlaç kullanmaya baslayınca 1 ay içinde etkisini göstermeye baslıyor.
evet öyleymiş benim gebe kalmadan önce 1.50lerdeydi hep. şimdi yükselmiş. 3.50 olmuş. endokrin bölümüne gideceğim.

Benimde bi meyve var ondan istiyor eşim bi hafta önce turkiyeye gelmişti orda da bulamadı burda da olmuyor herzaman ancak iki üç ay sonra türk marketlerinde olur aklıma getirmemeye çalışıyorum dayan8cam mecburen.:KK49:
Ben de dayanıcam mecburen. Eşim bi yeri aramış sormuş yurtdışından gelecek 10-15 güne gelir demiş, 2 tanesine de 35 lira demiş yuh yani.

minihal var kuzum bi baksana netten buldum çilek mi istiyosun :)
Ankara'da bulduk canım minihal diye bi yer aynı yerden mi söz ediyorsun bilmiyorum, 10-15 güne gelir demiş yurtdışından gelecekmiş. Yok onu buldum geçen hafta hep hormon tabi ama napiyim, nefsin gözü kör olsun :)

En guzeli bebek belli bir yasa gelince kendi oda takımını kendi seçmeli. Bebek deyip geçmemek lazım 16 aylık oğlum tam bir araba tuttukunu mesela gecen kose koltuk aldığımız katta arabali cocuk odasi takimini gordu zor indirdik uzerinden.. Biraz daha büyüsün kendi begenisine göre duzenleriz odasini :KK66:

Kesinlikle katılıyorum size büyüyen beşiklerden alıp çocuk 6 aydan sonra ayaklanmaya başladığında beşikten düşen arkadaşlarımın çocukları var. En güzeli park yatak alt kademede güvenli oluyor. Büyüyünce de genç odası daha mantıklı geliyor.

Ben de dayanıcam mecburen. Eşim bi yeri aramış sormuş yurtdışından gelecek 10-15 güne gelir demiş, 2 tanesine de 35 lira demiş yuh yani.

Ankara'da bulduk canım minihal diye bi yer aynı yerden mi söz ediyorsun bilmiyorum, 10-15 güne gelir demiş yurtdışından gelecekmiş. Yok onu buldum geçen hafta hep hormon tabi ama napiyim, nefsin gözü kör olsun :)
aynen nefis malesef bi kaç taneden bişey olmaz canım yapıcak bişey yok :D

Evet canım burda bütün meyveler var yaz kış meyveleri hepsi var bende almanyadayim.ama bi tek benim istediğim yok oda zaten türk meyvesi sanırım hiç alman marketlerinde görmedim bi türk marketlerinde oluyor.

Back