2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba anneler nasılsınız biz bugün doktora gittik 10 hafta 4 günlük çıktık her şey normal mis baya buyumus görmeyeli ufaklık iki hafta sonra tekrar gidecez inşallah ense kalınlığı ikili test için :anneadayı::KK200:
Oy maşallah , benimde cumartesi kontrolüm var ,çok merak ediyorum nasıl olmuş daye

IMG-20181211-WA0001.jpeg

Perşembe gidecem cnm bana ilacı mutlaka düzenli kullan dedi. Kese etrafında kanama düşük riski sayılıyor bu yüzden progestan da önleyici, iğne falan mı verdi progestan yerine? Onu da vermediyse bence başka bir Dr. A daha görün

Sadece folik asit kullan dedi.Kanama alanını dert etme dedi.Yarin bende başka bi dr gideceğim.İnsallah yok olmuştur.Cok küçük bi kanama alanı demişti Dr.

Tesekkur ederim canım 3 haftadır görmüyordum bulantı pek olmayınca ister istemez korkuyordum şükür herşey iyi çıktı darısı sana canım guzel haberlerini bekliyoruz:anneadayı::KK200:
inşallah canım özele gidiyorum ben kontrol günüm yarın doluyor geçen hafta gitmiştim de fırsatım varken bi görsem mi diyodum seni görünce gaza geldim :D İnşallah hayırlısıyla :dua:

aynen nefis malesef bi kaç taneden bişey olmaz canım yapıcak bişey yok :KK70:

Evet canım burda bütün meyveler var yaz kış meyveleri hepsi var bende almanyadayim.ama bi tek benim istediğim yok oda zaten türk meyvesi sanırım hiç alman marketlerinde görmedim bi türk marketlerinde oluyor.

Ben ankara'da manav aradıkça gördüğüm her şeyi canım istemeye başladı. Şu anda tam 3 meyve aşeriyorum ve hepsi yaz meyvesi :halay:

Tsh için soran arkadas vardi ismini bulamadim içmezsen eger düşük yada bebekte zeka geriligi boy kisaliga kadar ciddi sorunlara yol acar troid bende dün kan verdim 150 mg icmeme ragman 7.44 cikmis yarin doktor randevusu var sanirim dozu yine artacak
En son ne Zaman ölctürmüştünüz bir de en son ölcumde kaxtı ben de gideyim bu aralar yaa

Ben kizima buyuyen besik aldim. Cok memnunum. 2 yasinda suan. Yazdan beri yataga cevirdik yataginda yatiyor.
2. Ye park besik alacagim. Baska oda yapma imkanim yok. Yatak odasında yatar bir sure. Gece uykusu duzene girdiginde ablasının yanina geciririm.
Kizim hep odasinda ve yatağında yatti. Ben onun yanina gectim bir sure. Uykusu cabuk duzene girdi bende odamda yattim.
Insallah bu da ablasina ceker
Hic uykusuzluk yasamadim kizimda

Canm en son 1.5 ay once ölçtüm 1 di randevu bulamadigim icin anca gidebildim.baya yükselmiş gebelikte ilk 3 ay bebegin troid bezleri olmadigindan annenimkini alirmis ama annede de yeterinde çalışmayınca yuksek cikiyor degerler gerek 3 hafta da bir kontrole gidilmelo ben artik onceden ayarlayacgim
En son ne Zaman ölctürmüştünüz bir de en son ölcumde kaxtı ben de gideyim bu aralar yaa

tiroid ile sıkıntı yaşayan arkadaşlar gebelik ve sonraki süreçte ayda 1 kontrol ettirmek gerekiyor. gebelikte tsh 2 olmuş olması yeterli. 6 senedir ilaç kullanıyorum ilaçların bir yan etkisi yok. çook nadir yan etki yapabilir. zaten vucutta olan bir hormonun yapay halini veriyorlar. çocuk için ilaç kullandığınızdan ötürü değil de kullanmadığınız için endişe etmek gerekiyor. ilacı yeni kullanmaya başlayanlar için de ilacı kahvaltı etmeden yarım saat önce içmek gerekiyor.

Hepinize Elveda arkadaşlar. .:hasta:dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
Ve hayatımda çocuk nedir ,doğum nedir bilmeden KÜRTAJ :( oldum.
Duygularim yok oldu..inş miniginizi kucaginiza hyirlisiyla alirsiniz:KK200:
Artık hayat nasıl devam eder bilmiyorum...çok ağladım ama dönüşü yok .bebeğim çoktan gitmiş. .; (
artık ismimi de liseden silersiniz. .benim imtihanim bebekle sanırım :(

Hepinize Elveda arkadaşlar. .:hasta:dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
Ve hayatımda çocuk nedir ,doğum nedir bilmeden KÜRTAJ :KK43: oldum.
Duygularim yok oldu..inş miniginizi kucaginiza hyirlisiyla alirsiniz:KK200:
Artık hayat nasıl devam eder bilmiyorum...çok ağladım ama dönüşü yok .bebeğim çoktan gitmiş. .; (
artık ismimi de liseden silersiniz. .benim imtihanim bebekle sanırım :KK43:
yaaa çok üzüldüm gerçekten :(
aynı şeyleri ocakta hamile kalıp martta yaşadım canım ilk gebeliğimdi ve kürtaj oldum ilk gebeliklerin %70 i düşük ve kalp durmasıyla sonuçlanıyor malesef. Bende dünya başıma yıkıldı sanmıştım mahfoldum günler geçmedi aylar geçmedi. Çok zor Rabbim yardımcın olsun inşallah. Bi dahaki gebeliğin saklıkla seninle olsun.
nasıl belirti verdi rutin kontrolde mi anladın ?

Back