kızlar boğaz ağrısı ve boğaz yanması için doğal ballı limonlu pastiller ve oral sprey kullanabilceğimizi güvenli olduğunu söyledi eczaneye danışıp alabilirsin onlar sorun yaratmaz gebelere veriyoruz dedi Ddefne2019
Hayırlı günler herkese.Oğlumun boy kilo kontrolü için sağlık ocağına gittik.25 gün önce orada tartilmiştim.Bugunde tartildim 3 kilo vermişim.Bu kadar bulantı ve iştahsızlık sonucu normal diye düşünüyorum.Zaten kiloluyum sevindim bile.İlk 3 ay aşırı olmadığı sürece kilo kaybı olabilir diye biliyorum.Sizde durumlar nasıl kilo veren var mı benim gibi?
bende 12. haftada olanları görüp kıskanırdım
geçiyor canım ağır atlattım çok şükür bi kaç gündür günde 1 kere kusmayla günümü tamamlıyorum hayırlısıyla 2-3 hafta daha geçse rahatlarsın inşallah
kızlar boğaz ağrısı ve boğaz yanması için doğal ballı limonlu pastiller ve oral sprey kullanabilceğimizi güvenli olduğunu söyledi eczaneye danışıp alabilirsin onlar sorun yaratmaz gebelere veriyoruz dedi Ddefne2019
Çok teşekkürler, ballı limonlu sıcak su içiyorum sürekli, tantum verde almıştım ama internette gebeler için sakıncalı olabilir diye okumuştum doktor kullanabilirsin dese de kullanmamıştım, bir iki fıs sıkayım bari.
Çok geçmiş olsun tekrar, teşekkürler :)
Çok teşekkürler, ballı limonlu sıcak su içiyorum sürekli, tantum verde almıştım ama internette gebeler için sakıncalı olabilir diye okumuştum doktor kullanabilirsin dese de kullanmamıştım, bir iki fıs sıkayım bari.
Çok geçmiş olsun tekrar, teşekkürler :)
aynen sabah akşam bi iki fıs etki etmez sanırım ki kullanabilirsin dedi nettede gebelere veriliyor diiye okumuştum ya bide sirkeli gargara yap dedi arkadaşım onu yapıcam akşam mikrop varsa ölsün diye aminn hepimize şifa olsun
Kizlar vajinada kaşıntısı olan varmi enfeksiyon olsa kokulu akinti olur ama kokulu degil koyu kremsi kivamli akinti var dunden beri kasinti var anlamadim gitti
Benim de mide bulantım 2-3 saat geçiyor gibi oluyor sonra yediğim herhangi bi şey tekrar tetikliyor. Bi şey yemeye korkuyorum artık bi tiksindim mi geçmiyo çünkü, o kadar çok şeyden tiksindim ki yediğim 3-5 çeşit bi şey kaldı nerdeyse.
Bunların igg olanı önemli burada şuan geçirip geçirmediğinize bakılmış şuan vcdnzda yoklar igm şuan igg daha önce geçirip geçirmediğinizi gösteriyor igg pozitif çıkarsa vcdnzn bağışıklığı var korkulacak bşy yok demektir ama igg negatifse size bulaşmaması için ekstra dikkat etmeniz gerekiyor
Bunların igg olanı önemli burada şuan geçirip geçirmediğinize bakılmış şuan vcdnzda yoklar igm şuan igg daha önce geçirip geçirmediğinizi gösteriyor igg pozitif çıkarsa vcdnzn bağışıklığı var korkulacak bşy yok demektir ama igg negatifse size bulaşmaması için ekstra dikkat etmeniz gerekiyor
Rubella yani kızamıkcık toxoplazma da kedilerden iyi yıkanmamış yeşilliklerden ve çiğ etten bulaşan bir bakteri eğer daha önceden size bulaşmamışsa bunlar bulaşmaması için yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor o yğzden iggye bakılıyor ama sizde sadece igm bakılmış sonucunuzda gördüğüm kadarıyla benim doktorum hem igg hem igm testi istemişti