2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kızlar boğaz ağrısı ve boğaz yanması için doğal ballı limonlu pastiller ve oral sprey kullanabilceğimizi güvenli olduğunu söyledi eczaneye danışıp alabilirsin onlar sorun yaratmaz gebelere veriyoruz dedi
D defne2019

Kızlar ya ne güzel sizlere imreniyorum 11. Haftalara ulaştınız. Daha ben başlardayım. Bir haftadır ise gidemiyorum kusmalarim yüzünden.

Ne zaman geçecek nasıl geçecek diye bekliyorum. Allahım acısın bana

Hayırlı günler herkese.Oğlumun boy kilo kontrolü için sağlık ocağına gittik.25 gün önce orada tartilmiştim.Bugunde tartildim 3 kilo vermişim.Bu kadar bulantı ve iştahsızlık sonucu normal diye düşünüyorum.Zaten kiloluyum sevindim bile.İlk 3 ay aşırı olmadığı sürece kilo kaybı olabilir diye biliyorum.Sizde durumlar nasıl kilo veren var mı benim gibi?

Ben 3 buçuk kilo verdim. Kızımda da vermiştim, normal

Kızlar ya ne güzel sizlere imreniyorum 11. Haftalara ulaştınız. Daha ben başlardayım. Bir haftadır ise gidemiyorum kusmalarim yüzünden.

aramızda 1 gün var.inşallah bizim için de zaman çabucak geçer :) sağlıklı olsunlar da tek.

bende 12. haftada olanları görüp kıskanırdım :D
geçiyor canım ağır atlattım çok şükür bi kaç gündür günde 1 kere kusmayla günümü tamamlıyorum hayırlısıyla 2-3 hafta daha geçse rahatlarsın inşallah

kızlar boğaz ağrısı ve boğaz yanması için doğal ballı limonlu pastiller ve oral sprey kullanabilceğimizi güvenli olduğunu söyledi eczaneye danışıp alabilirsin onlar sorun yaratmaz gebelere veriyoruz dedi
D defne2019
Çok teşekkürler, ballı limonlu sıcak su içiyorum sürekli, tantum verde almıştım ama internette gebeler için sakıncalı olabilir diye okumuştum doktor kullanabilirsin dese de kullanmamıştım, bir iki fıs sıkayım bari.
Çok geçmiş olsun tekrar, teşekkürler :)

Çok teşekkürler, ballı limonlu sıcak su içiyorum sürekli, tantum verde almıştım ama internette gebeler için sakıncalı olabilir diye okumuştum doktor kullanabilirsin dese de kullanmamıştım, bir iki fıs sıkayım bari.
Çok geçmiş olsun tekrar, teşekkürler :)
aynen sabah akşam bi iki fıs etki etmez sanırım ki kullanabilirsin dedi nettede gebelere veriliyor diiye okumuştum ya bide sirkeli gargara yap dedi arkadaşım onu yapıcam akşam mikrop varsa ölsün diye aminn hepimize şifa olsun

İlk zamanlar hiç geçmiyor gibi ama bir bakmışsın bitmiş gitmiş. Bulantılardan hala muzdaribim bende. Hergün kusuyorum yediğim doğru dürüst bir şey yok

Benim de mide bulantım 2-3 saat geçiyor gibi oluyor sonra yediğim herhangi bi şey tekrar tetikliyor. Bi şey yemeye korkuyorum artık bi tiksindim mi geçmiyo çünkü, o kadar çok şeyden tiksindim ki yediğim 3-5 çeşit bi şey kaldı nerdeyse.

Kizlar su surekli bahsettiginiz tahlil bumu sonuclar normal mi anlayan bakiversin

Eklentiler

• 20181210_161611.jpg
    20181210_161611.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 77
Kizlar su surekli bahsettiginiz tahlil bumu sonuclar normal mi anlayan bakiversin
Bunların igg olanı önemli burada şuan geçirip geçirmediğinize bakılmış şuan vcdnzda yoklar igm şuan igg daha önce geçirip geçirmediğinizi gösteriyor igg pozitif çıkarsa vcdnzn bağışıklığı var korkulacak bşy yok demektir ama igg negatifse size bulaşmaması için ekstra dikkat etmeniz gerekiyor

Evet devlette yaptim yani ben istemedim doktor bir tahlil yapmamiz gerekirr dedi yeni intenetten baktim anlamiyorum da
evet canım torch devlette mi yaptırdın

Bunların igg olanı önemli burada şuan geçirip geçirmediğinize bakılmış şuan vcdnzda yoklar igm şuan igg daha önce geçirip geçirmediğinizi gösteriyor igg pozitif çıkarsa vcdnzn bağışıklığı var korkulacak bşy yok demektir ama igg negatifse size bulaşmaması için ekstra dikkat etmeniz gerekiyor
neyin bulasmamasi icin canm anlamadim pek ya

Evet devlette yaptim yani ben istemedim doktor bir tahlil yapmamiz gerekirr dedi yeni intenetten baktim anlamiyorum da

neyin bulasmamasi icin canm anlamadim pek ya
Rubella yani kızamıkcık toxoplazma da kedilerden iyi yıkanmamış yeşilliklerden ve çiğ etten bulaşan bir bakteri eğer daha önceden size bulaşmamışsa bunlar bulaşmaması için yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor o yğzden iggye bakılıyor ama sizde sadece igm bakılmış sonucunuzda gördüğüm kadarıyla benim doktorum hem igg hem igm testi istemişti

Neyse artik carsamba gidince artik doktor bakalim ne dieyecek

Back