2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebek büyüdükçe yukarı çıkmaya baslayacak ve mesanedeki baskı azalacakmış ama bu ne zaman olur iple çekiyorum gün içinde bu kadar sık çıkmıyorum aslında tuvalete
Bunların daha hiç bişey olduğunu söyleyebilirim dakikada lavabodan çıkamadığimiz gunler olacak her genislemede

Bunların daha hiç bişey olduğunu söyleyebilirim dakikada lavabodan çıkamadığimiz gunler olacak her genislemede
Oğlumda sadece öğrenmeden önceki hafta başlayıp öğrendikten sonraki hafta bitmişti bu wc işi...gebeligin son dönemlerinde de max. Bir hafta yaşadım dediginizi...ama bu sefer nerdeyse bir ay olucak hala wc kuşuyum:KK48:

herkese iyi haftalar. Bu dönemde kabızlık problemi yaşayan anneler ilaç olarak dupholac kullanılabliyormuş galiba hiç aranızda kullanan var mı? Kullandığımız B vitamini ve folik assit beni gerçekten mahvediyor. :(

Brnde bugun gittim ama soylemedim doktora agda yaptigim icin olabilir diye dusunuyorum benim agdadan sonra birkac gubluk kasinti olur acaba oylr mi die bekleyeyim bakalim
Bende var canım.persembe günü doktora gittim.mantar olmuşsun dedi. Mantar hormon yüksekliğini çok sever hemen oluşur dedi.birde progesteron kullaniyordum.haliyle hormonlar yüksek.bana 3 günlük fitil ve krem verdi.bebege hiç bi zararı olmazmış.korkacak birşey degilmis

Kizlar bende bigün gittim doktora hersey yolunda hareket ediyordu kolu bacağı:) buda vizim minnak

Eklentiler

• 20181210_112151.jpg
    20181210_112151.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 109
Peki planlı bir gebelik miydi? Bence konuşmalısın başka bir derdi olabilir ,biz hamilelr bu dönemde daha hassas daha duygusal oluyoruz
Canım tüp bebekti:KK9: hani birşeyi çok istersein ama altında kalkabilir miyim acaba korksu olur ya, o bbende de vardı onda da:) ama ben anne adayı olduğum ve içimde hissettiğim içim adapte daha kolay oldum. Dediğim gibi 1 yerine iki çocuk olunca biraz maddiyat anlamında korktu vs. Üstüne gtmedim,sonra ailesi falan biz arkadanyız diyip rahatlatmış onu. Şuan iyi, alıştı. Hele kalp atışlarından sonra o da bi havaya girdi şapşal:KK70:ama sadece tanıdığım için o dönemde fazla üstüne gitmedim demek istedim canım. Arada trip, naz yapmıcaksak ne anlamı kaldı hamileliğin :deli:

Mide bulantısı ve ağrısı için zencefilli çay yaptım kaynar suya çok azıcık zencefil rendeledim çay kaşığı ucu kadar. Sanki midemi rahatlattı. Başka yapan var mı ya da zararı falan. Int. De şöyle bi baktım pek zararı yazılmamış az miktarda kullanılırsa.

inşallah canım çok sağol ilaç alamamak ne zormuş :bicak:
Zaten hamilelik dönemi bende şok etkisi yarattı, ben biraz nazlı da bi tipimdir. Şuan neler çekiyorum/ çekiyoruz ama diğer yandan kendimi olmadığım kadar güçlü hissediyorum. Bütün bunlara rağmen yıkılmadık ayaktayız ve bebeklerimiz için hala kendimizden çok bebişlerimizi düşünğyoruz. Aslında bence çok özeliz ve güçlüyüz. Maşallah bize. O yüzden elimizden geleni vakit kaybetmeden yapalım, doktor ciddi sıkıntı görmediyse vardır bir bildiği. Sayılı zaman geçicek. İçini ferah tut canım:KK200:

Canım tüp bebekti:KK9: hani birşeyi çok istersein ama altında kalkabilir miyim acaba korksu olur ya, o bbende de vardı onda da:) ama ben anne adayı olduğum ve içimde hissettiğim içim adapte daha kolay oldum. Dediğim gibi 1 yerine iki çocuk olunca biraz maddiyat anlamında korktu vs. Üstüne gtmedim,sonra ailesi falan biz arkadanyız diyip rahatlatmış onu. Şuan iyi, alıştı. Hele kalp atışlarından sonra o da bi havaya girdi şapşal:KK70:ama sadece tanıdığım için o dönemde fazla üstüne gitmedim demek istedim canım. Arada trip, naz yapmıcaksak ne anlamı kaldı hamileliğin :deli:
Ivf gebeliği ise o zaman ikinizde istiyorsunuz :) hani bazen kaza ile oluyor ya öyle sandım :)dünyanın en guzel seyı cocuk , bence sen nazını yapmaya devam et :)

Back