2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Nasil bir karisim canim o bizede bilgi verir misin bizde yapalim malum yawas yawas baslamak lazim bn baslafim gerci hindistan cevizi yagina ama
E vitamini ampul
Bepanthol
Badem yağı vs vardı içinde

Eczacınıza söylerseniz uygun miktarlarda birleştirir

Ben hiç çatlamadım belki de genetiktir annemde de çatlak yok
Ama ablamda ve kardeşimde çatlak oldu yani kullanmadılar onlar bunları

Günaydın kızlar boğazımda hafif Bi yanma vardı 2 gündür önemsemedim afedersiniz balgam attım baya kan geldi öyle şişlik falan da yok

Merhabalar,bir süredir ara ara yazıyorum ama hamileliği profile eklemeyi başaramadım ve bir de listeden bahsediyorsunuz , ben galiba yokum :) listeye nerden bakabiliyoruz,kim ekliyor? Beni biraz bilgilendirebilir misiniz :)
Hamilelik takvimi için kendı profiline gir oradan yapabılırsın asagı dogru inersen görürsün tarih eklemen gerek. Listede 1.sayfada sayfa kurucusuna mesaj at bılgılerı o kaydeder:)

Günaydın kızlar boğazımda hafif Bi yanma vardı 2 gündür önemsemedim afedersiniz balgam attım baya kan geldi öyle şişlik falan da yok
Çok geçmiş olsun canım balgam atman iyi kan neden geldi acaba tahriş mi olmuştu veya burun içinde yara varsa ondan .da olmuş olabilir bu dönemde burun içleri hassas diye biliyorum

Çok geçmiş olsun canım balgam atman iyi kan neden geldi acaba tahriş mi olmuştu veya burun içinde yara varsa ondan .da olmuş olabilir bu dönemde burun içleri hassas diye biliyorum
sağol canım valla yara mı var kuruluk mu bilmiyorum da boğazım baya yanmaya başladı bugün doktora sorucam ne yapabilirim diye

Günaydın anneler benim de karnımın içi çok acıyor arada batma adet ağrısı gibi biseyler...Bi de ben gece çok kalkıyorum wc için sizde de oluyor mu? Işın kötüsü bu gece 3te kalktım ve yatağa döndükten sonra bi daha uyuyamadım...ağrı yada batmadan değil uykum dağıldı sanırım uykusuz bi bebek daha bekliyor beni

Günaydın anneler benim de karnımın içi çok acıyor arada batma adet ağrısı gibi biseyler...Bi de ben gece çok kalkıyorum wc için sizde de oluyor mu? Işın kötüsü bu gece 3te kalktım ve yatağa döndükten sonra bi daha uyuyamadım...ağrı yada batmadan değil uykum dağıldı sanırım uykusuz bi bebek daha bekliyor beni
ben de 3 defa falan kalkıyorum. çok aşırı su içmememe rağmen.

Back