2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim de agzimdaki o kötü tat biraz gitti sanki. O tadı bastırmak için devamlı bir şeyler yemek zorunda kalıyordum. Çünkü modemi bulandiriyordu. Ama meme hassasiyeti ve ağrısı bir turlu geçmedi. Yatakta donemiyorum bile. Özellikle sağ taraf çok ağrıyor. Ucu da daha büyük diğerinden. Normal mi ki

Arkadaşlar benim ruh halim kötü oluyor bazen.Herseye herkese kiziyorum.Esime çok fazla sinirleniyorum.Duygusal olarak yakın davranmıyor.Eskisi gibi sarılmıyor.Eve gelirken canın bişey istiyor mu alayım mı diye sormuyor.Tam tersi olması gerekmiyor mu?İkinci çocuk olunca mı böyle.Hiç heyecanlı değil bi tane daha bebek geldiği için.Evde de yardım etmiyor bana.Sadece kendi karnını doyuruyor bi o.Ne ev süpürme,ne toz alma,ne bulaşık,ne çamaşır,ne banyo tuvaleti yıkama hicbirsey.Tamam akşama kadar çalışıyor ama baskalarinin da eşleri çalışıyor.1 aydır evdeyim bunaldım biliyor.Pazarları bile haydi dışarı çıkarayım bi nefes al demiyor.Bu beni inanılmaz üzüyor.İnanilmaz sinirlendiriyor.Cinsellige ara verdik diye mi böyle.Cokta düşkün değildir ama ilk defa bu kadar uzun süre ara verdik.Cok uzun oldu kusura bakmayın.Cok çok bunaldım buraya yazmasam çatlardim:KK43:

Arkadaşlar benim ruh halim kötü oluyor bazen.Herseye herkese kiziyorum.Esime çok fazla sinirleniyorum.Duygusal olarak yakın davranmıyor.Eskisi gibi sarılmıyor.Eve gelirken canın bişey istiyor mu alayım mı diye sormuyor.Tam tersi olması gerekmiyor mu?İkinci çocuk olunca mı böyle.Hiç heyecanlı değil bi tane daha bebek geldiği için.Evde de yardım etmiyor bana.Sadece kendi karnını doyuruyor bi o.Ne ev süpürme,ne toz alma,ne bulaşık,ne çamaşır,ne banyo tuvaleti yıkama hicbirsey.Tamam akşama kadar çalışıyor ama baskalarinin da eşleri çalışıyor.1 aydır evdeyim bunaldım biliyor.Pazarları bile haydi dışarı çıkarayım bi nefes al demiyor.Bu beni inanılmaz üzüyor.İnanilmaz sinirlendiriyor.Cinsellige ara verdik diye mi böyle.Cokta düşkün değildir ama ilk defa bu kadar uzun süre ara verdik.Cok uzun oldu kusura bakmayın.Cok çok bunaldım buraya yazmasam çatlardim:KK43:
Canım o zaman söyle esine dile getir maalesef dusunemiyorlar ya da oyle rahatlar ama sen guzellikle işte aşkım sunu yapar misin bunu eder misin kac gundur bunaldim bi dışarı ciksak mi filan dersen belki o da zamanla kendi dusunur yapar

kızlar ben kilo aldım dedim ama yanlış anlamayın hepsi makarna,ekmek,pizza vs yani:KK53: kimseye bi yararı olmadı yani yediklerimin :)
Bugün de eşimle yemek yemeğe giderken kaldırımda ağzı fena yaralı bir yavru kedi gördük. Kıpırdamadan duruyodu. Eşim yapabiliceğimiz bişi yok dedi ama ben bırakmayınca hemen bi restoranttan eldiven, başka bi restauranttan kutu bulduk. Zaten kaçıcak hali yoktu zavallının, koyduk kutuya vet. E götürdük. Ağzındaki yaralardan, enfeksiyondan beslenememiş de kaç gündür. Gene de umutlu konuştu veteriner hemen tedaviye başladı ve iyileşecek inş. Allah bütün canlılara sağlık versin ama özellikle tüm masum canlılara :KK200:
Cok iyisin sizin gibi hayvansever merhametli insanlar hep artsin ins.❤️

Canim ben ilk, ikizmis dedigimde benim es kalpten gidiyordu:KK53: gelecek korkusu, iki cocuga birden maddi anlamda yetebilme korkusu vs... simdi alisti ama bana da suan oyle hayran hayran bakmiyo, daha cok surekli aci ceken birinin yaninda duran arkadas gibi. Ev desen, suanda evi b.k goturuyor:) Ayrica benimki de bazen oyle “bisey ister misin falan” demiyo, ben de kendi kendime soyleniyorum sikayet ediyorum agrilarimdan vs. o zaman akli basina geliyo. O da olmazsa acik acik ben isteklerimi soyluyorum ve yaptiriyorum. bence biraz hodukler :) kisacasi iletisim kurabilirsin, biraz yonlendirmek lazim diye dusunuyorum, hissettiklerini soyle. Bazen soylemeden anlamiyorlar maalesef

Progestan içtiğim zaman sarhoş gibi oluyorum
Canım yumuşak Protestan tableti fitil gibi kullanıyorum ben doktor o şekilde önerdi bana. Diğer türlü kötü etkiler seni dedi. O şekilde kullanabilirsin danisarak. Sana neden verdi ??

Canım o zaman söyle esine dile getir maalesef dusunemiyorlar ya da oyle rahatlar ama sen guzellikle işte aşkım sunu yapar misin bunu eder misin kac gundur bunaldim bi dışarı ciksak mi filan dersen belki o da zamanla kendi dusunur yapar

Ama onun düşünüp yapması daha önemli benim için.31 yasindaki adami yonlendirmek istemiyorum.Birde soyledigim zaman zorla yaptırıyormuş gibi hissediyorum.Sizin eşlerinizde böyle mi benimki mi garip:KK12:

Canim ben ilk, ikizmis dedigimde benim es kalpten gidiyordu:KK53: gelecek korkusu, iki cocuga birden maddi anlamda yetebilme korkusu vs... simdi alisti ama bana da suan oyle hayran hayran bakmiyo, daha cok surekli aci ceken birinin yaninda duran arkadas gibi. Ev desen, suanda evi b.k goturuyor:) Ayrica benimki de bazen oyle “bisey ister misin falan” demiyo, ben de kendi kendime soyleniyorum sikayet ediyorum agrilarimdan vs. o zaman akli basina geliyo. O da olmazsa acik acik ben isteklerimi soyluyorum ve yaptiriyorum. bence biraz hodukler :) kisacasi iletisim kurabilirsin, biraz yonlendirmek lazim diye dusunuyorum, hissettiklerini soyle. Bazen soylemeden anlamiyorlar maalesef
Yönendirmekten bıktım.Kendisi düşünsün istiyorum biraz da.Höduk kısmına katılıyorum.Hepsi mi böyle bunların ya:bicak:

Ben bazen kizip, soylenerek bazen de duygusal, kirilgan davranarak ona belli etmeye calisiyorum. Eger cidden ilgisiz hissediyosam ve cidden alindiysam daha cok ona kizar gbi degil de uzulmus, kirilmis bir kadin gbi davraniyorum. “Sen boyle yaptikca kendimi yalniz hissediyorum, senin destegin bana o kadar guc veriyor ki, bana ilgisizmissin gibi davrandigin zaman gercekten uzuluyorum” tarzi bir sakin konusma yaptin mi hic? O zaman erkekler de zaten dayanamiyor genelde :)

Back