Ankara Sincan etimesgut civarı özel hastane Dr önerisi olan varsada ricaa etsem yazabilir mi? Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bencok bilmiyorum da gelinimizin yorumu genelde bilir atın soruyum bende. Kendiminkini burda nub teorisi adet günü kese konumu yorumlayan birine attım kız diyor gelinimiz ısrarla erkek diyor bakalım hayirlisi
Bencok bilmiyorum da gelinimizin yorumu genelde bilir atın soruyum bende. Kendiminkini burda nub teorisi adet günü kese konumu yorumlayan birine attım kız diyor gelinimiz ısrarla erkek diyor bakalım hayirlisi
Öylemi canım.onu bilmiyordum. Bundan sonra ki sigortanın karşıladığı ilk ultrason 20.haftaymış ama ozamana kadar beklemek istemedim.ocak başına tekrar randevu aldim.ondada kendim ödeyeceğim.sana verilen kâğıtta yazıyormu sigortanın yarisini karsiladigi?
Hangi sigortadasın. Acaba sigortadan sigortaya degisiyormudur?
Bende okumadım fazla almancam yok eşime okutup sana söylerim yine ama türk hemşire var orda o dedi sen ödüyorsun sigorta sonra sana geri yolluyor.benim sigortam AOK zaten bütün tüp bebek masraflarını ekstra işlemler hariç sigortam ödedi. Biz ödüyoruz sonra faturaları veriyoruz o geri bize yolluyor.
Ankara Sincan etimesgut civarı özel hastane Dr önerisi olan varsada ricaa etsem yazabilir mi? Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah