2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ankara Sincan etimesgut civarı özel hastane Dr önerisi olan varsada ricaa etsem yazabilir mi? Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim için de fikir yurutebilir misiniz :) eklesem
Bencok bilmiyorum da gelinimizin yorumu genelde bilir atın soruyum bende. Kendiminkini burda nub teorisi adet günü kese konumu yorumlayan birine attım kız diyor gelinimiz ısrarla erkek diyor bakalım hayirlisi

Bencok bilmiyorum da gelinimizin yorumu genelde bilir atın soruyum bende. Kendiminkini burda nub teorisi adet günü kese konumu yorumlayan birine attım kız diyor gelinimiz ısrarla erkek diyor bakalım hayirlisi
:) Hayırlısı olsun insaAllah, ve teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20181205_190354.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 92
Bende okumadım fazla almancam yok eşime okutup sana söylerim yine ama türk hemşire var orda o dedi sen ödüyorsun sigorta sonra sana geri yolluyor.benim sigortam AOK zaten bütün tüp bebek masraflarını ekstra işlemler hariç sigortam ödedi. Biz ödüyoruz sonra faturaları veriyoruz o geri bize yolluyor.

Ankara Sincan etimesgut civarı özel hastane Dr önerisi olan varsada ricaa etsem yazabilir mi? Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba ben etimed hast. Ahmet cingiye gideceğim. Hem fiytı uygun diğer hastanelere göre, hem de çok kalabalık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…