• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anneler merhaba, benim kızım 4 aylıkken 6700 idi, 5 aylıkken 7100, 6 aylıkken 7350 olabildi. Ek gıdaya yeni başladık ek gıdadan sonra kilo alır mı ne dersiniz? Doktorumuz devam sütü takviyesi de yap dedi 90 cc günde iki kez

Anneler merhaba, benim kızım 4 aylıkken 6700 idi, 5 aylıkken 7100, 6 aylıkken 7350 olabildi. Ek gıdaya yeni başladık ek gıdadan sonra kilo alır mı ne dersiniz? Doktorumuz devam sütü takviyesi de yap dedi 90 cc günde iki kez
Canım benim oğlumda 6 aylıkken 7200 dü doktor kilosu iyi dedi ama her gören zayıf demeye başlayınca gündüz emzirip üstüne ek gida veriyordum çorba tarhana sehriye falan yada yumurta peynir kıymalı kaşarlı yumurta tarzı yediriyom gece de iki kere 120 lik mama yapıyorum şimdi toparladı daha iyi oldu ama kaç kilo aldı bilmiyorum yarın 7 aylık oluyoruz

Canım benim oğlumda 6 aylıkken 7200 dü doktor kilosu iyi dedi ama her gören zayıf demeye başlayınca gündüz emzirip üstüne ek gida veriyordum çorba tarhana sehriye falan yada yumurta peynir kıymalı kaşarlı yumurta tarzı yediriyom gece de iki kere 120 lik mama yapıyorum şimdi toparladı daha iyi oldu ama kaç kilo aldı bilmiyorum yarın 7 aylık oluyoruz
Ek gıdayı da almıyor henüz yarım muzla iki kaşık yoğurt zorla veriyorum inşallah sevdiği bir şey bulabilirim. Sizinki de güzel güzel almıştır kiloları inşallah 😊

Merhaba sevgili temmuz anneleri uzuuuun bir aradan sonra:KK54: Umarim bebekler ve anneleri herkes çok iyidir.Aranızda emzirdigi halde saçını boyayan var mı?Ben boyamak istiyorum doğal içerikli güvenilir boya arıyorum

Merhaba sevgili temmuz anneleri uzuuuun bir aradan sonra:KK54: Umarim bebekler ve anneleri herkes çok iyidir.Aranızda emzirdigi halde saçını boyayan var mı?Ben boyamak istiyorum doğal içerikli güvenilir boya arıyorum
bende boyamadım henüz canım istiyorumama bence boyayabiliriz artık, doğal içerikli garnier falan var ama çok çabuk gidiyor rengi canım

Kizlarr selamlar. Nasilsiniz, bebisler nasıl, buyudulermi
Aşıları yaptirdinizmi, doktor bize bi asi önerdi.menangokok muş adı.yaptiran varmı.hic duymamıştım. Ilk size sormak istedim.bi araştırma yapıcağım.emin değilim

Kizlarr selamlar. Nasilsiniz, bebisler nasıl, buyudulermi
Aşıları yaptirdinizmi, doktor bize bi asi önerdi.menangokok muş adı.yaptiran varmı.hic duymamıştım. Ilk size sormak istedim.bi araştırma yapıcağım.emin değilim
Merhaba herkese. Canım biz yaptırdık menenjit de rotayı da. Hatta biz büyük oğluma (5 yaşında) bebekken yaptırmamıştık tek doz ona da yaptırdık.

Merhaba herkese. Canım biz yaptırdık menenjit de rotayı da. Hatta biz büyük oğluma (5 yaşında) bebekken yaptırmamıştık tek doz ona da yaptırdık.
Himm.ben Suna cok endiseliyim. Randevumuz ayin 23 ünde. Bir hafta once oglumda ilk iki disi patladı ve şuan zaten vücudu baya bi hassas kendisi de cok huysuz.simdi birde asiyla vucudunu yormaktan korkuyorum.
Nasıl atlattı ufaklık,aşının etkisi nasıldı üzerinde?

Merhaba
Oncelikle gecmis olsun, cok sevindim sonucunuzun guzel gelmesine. Benim de 4lu sonucum riskli cikti, amniyo sentez kacinci haftaya kadar yapilabilir biliyor musunuz? Ve siz nerde yaptrdiniz , onerir misinz? Ne kadar tuttu
Merhaba yumyum benimde sbeepsiz 3 düşüğüm var. Bitanesinin kalbı durdu ve Kürtaj oldum 8.haftada.doktorlarıma aşılama ve tüp bebek istiyorum dedim. Hamile kalıyorsun gerek yok dediler. Siz nasıl karar verdiniz tüp bebeğe. İstanbul da mı yaptırdınız

Merhaba sevgili Temmuz anneleri. Ben de Eylul annesiyim. Oglum 6 bucuk aylik oldu. 20 gundur ek gidaya basladik, daha dogrusu baslayamadik. Oglum hicbir sey yemek istemiyor. Sorun tatlari sevmemesi degil. En bastan agzini kilitliyor. Yogurt, havuc, balkabagi, elma, armut, muz, avokado denedik. Sadece bir kere yogurt icin bir kere de avokado icin agzini acti. Yalan olmasin muzu da bir kez yedi. O da birkac kasik. Sonra farkettim ki parmaklarimla yedirmek biraz daha ise yariyor, kasigi sevmiyor. 2 gundur o sekilde az da olsa bir seyler yiyor. Ama deli olucam artik. Zorlamak istemiyorum ama nasil alistiracagim bu cocugu yemek yemege bilmiyorum. Ne yedirecegimi de bilmiyorum artik. Corba asla istemiyor cunku kasik sevmiyor. Sizden de benzer problem yasayip cozebilen var mi? Ne onerirsiniz?

Himm.ben Suna cok endiseliyim. Randevumuz ayin 23 ünde. Bir hafta once oglumda ilk iki disi patladı ve şuan zaten vücudu baya bi hassas kendisi de cok huysuz.simdi birde asiyla vucudunu yormaktan korkuyorum.
Nasıl atlattı ufaklık,aşının etkisi nasıldı üzerinde?
Hiç bir sıkıntı olmadı canım ateşi falan olmadı çok şükür.

Back