- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.928
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım bizimkide sürünür gibi gidiyo anca :)Artik koyuyorum canim yavas yavas gidiyor
Bizim güzel gidiyo canım çok iştahlı benim bebe ne versen yiyo maşallah meyve yoğurt çorba ayırmıyorKizlar selam nasil gidiyor ek gida seruveni ben cok zorlaniyorum agzini kitliyor agzina aldigini geri çıkarıyor olurda yutarsa ogurmeyle yutuyor falan filan
Çizgi görünüyor canım hamilesin benceKızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce
Merhaba canımMerhaba arkadaslar, ek gidaya gecmissiniz ne guzel şifa olsun bebişlere ven de temmuz annesiyim, inşallah bu ayin 26sinda biz de baŞlayacagiz ek gidaya
Masallah cok guzel erken mi baslamak istediniz? ben de 6.ayi doldurmayi bekledim ama sabirsizlaniyrum ufak ufak birseyler vermek istiyorum. 26 temmuzda dogdu kiziim.Merhaba canım
Biz 4.ayda geçtik ek gıdaya
Şimdi 6 buçuk aylık herseyden yiyor ayırmadan
(22 haziran dogumlu oğlum )
Benim bebeğim doğduğundan beri memeye çok fazla düşkün olmadıMasallah cok guzel☺ erken mi baslamak istediniz? ben de 6.ayi doldurmayi bekledim ama sabirsizlaniyrum ufak ufak birseyler vermek istiyorum. 26 temmuzda dogdu kiziim.
Anladim, sagarak süt vermeye de devam ettiyseniz gayet iyi yapmissiniz.Benim bebeğim doğduğundan beri memeye çok fazla düşkün olmadı
Sadece uyudugunda emzirebiliyorum uyanıkken mümkün degil emmiyor
3 ayda kilo alimı düşünce bende başlamak istedim
4.ayda muhallebi ve meyve püreleriyle başladım
Selam , biz henuz gecmedik ama geri sayimdayiz :) ikea nin mama sandalyesini çok öneriyorlar. Ben de henuz almadim ama onu düsunuyorumKızlar selam, sanırım hepiniz ek gıdaya geçtiniz ya da geçmek üzeresiniz. Hangi mama sandalyesini aldınız acaba? Memnun musunuz? Baya karışık kafam
Orda da 2 tane var sanırım biri daha uygun fiyata diğeri 500-600 gibi bi rakamSelam , biz henuz gecmedik ama geri sayimdayiz :) ikea nin mama sandalyesini çok öneriyorlar. Ben de henuz almadim ama onu düsunuyorum
Arkası yaslanabilen kademeliler çok rahat oluyo canımSelam , biz henuz gecmedik ama geri sayimdayiz :) ikea nin mama sandalyesini çok öneriyorlar. Ben de henuz almadim ama onu düsunuyorum
Ben de 5 aylikken cay kasigi seklinde tadimliklara basladim. Suan 5.5 aylik yedigi kadar veriyorum.Verdigin seyleri ben de yapiyorum bazen icine anne sutu biraz karistiriyorum. Siz gun de kac defa veriyorsunuz. Ben 1 ogun veriyorum. Ama oglum geceleri cok uyanir oldu her uyandiginda da emiyor. Yani doymuyo mu diye dusunup yatmadan 1 2 saat.once irmikli bir karisim yapip verdim ama yine gece sık uyandi.merhaba kızlar ben de ek gıdaya 5 buçuk aylıkken başladım benim kız doymuyordu artık, meyve püresi, irmik ,yoğurt ,muz, gün kurusu, yulaf, mercimek, havuç kabak kullandığım malzemeler arasında, bazen çorba yapıyorum, bazen irmikli gün kurulu elmalı püre, iyi gidiyor şimdilik :) mama sandalyesini 2. el aldım ben joie xl diye bi marka çok hoşuma gitti. 650 tl civarı sıfırı ben 200 e aldım ve çok temiz, böyle şeyleri 2. el almayı tercih ediyorum. tavsiye ederim kullanışlı
Biz 4.ayda ek gıdaya basladikBen de 5 aylikken cay kasigi seklinde tadimliklara basladim. Suan 5.5 aylik yedigi kadar veriyorum.Verdigin seyleri ben de yapiyorum bazen icine anne sutu biraz karistiriyorum. Siz gun de kac defa veriyorsunuz. Ben 1 ogun veriyorum. Ama oglum geceleri cok uyanir oldu her uyandiginda da emiyor. Yani doymuyo mu diye dusunup yatmadan 1 2 saat.once irmikli bir karisim yapip verdim ama yine gece sık uyandi.
Bazen de aklima dis geliyo acaba dis cikarmaya mi basliyo diye cunku.uzerinde bir huzursuzluk var. Normalde huzurlu bir bebekti gece aglayarak uyanmazdi kac haftadir agayarak uyaniyo. Ama uyansin yeterki emsin diyorum anne sutunu alabildigi kadar alsin. Ek gidayi da yiyebildigi kadar veriyorum ama suan en fazla yumrugu kadar veriyorum. Cunku Bebeklerin mideleri yumruklari kadarmis. Bir de bizim doktorumuz 3 gun kuralini degilde 24 saat baska bir sey verme dedi.Biz 4.ayda ek gıdaya basladik
Artik gunde 3 ogün ek gida veriyorum emiyoda
Doyduguna eminim ama yinede 2,3 saatte bir gece kalkıp emmek istiyo
sanirım alişkanlik haline getirdiler bunu
Benimki 6 aydır sürekli ağladıği için diş yüzünden mi böyle oluyo ayirt edemedimBa
Bazen de aklima dis geliyo acaba dis cikarmaya mi basliyo diye cunku.uzerinde bir huzursuzluk var. Normalde huzurlu bir bebekti gece aglayarak uyanmazdi kac haftadir agayarak uyaniyo. Ama uyansin yeterki emsin diyorum anne sutunu alabildigi kadar alsin. Ek gidayi da yiyebildigi kadar veriyorum ama suan en fazla yumrugu kadar veriyorum. Cunku Bebeklerin mideleri yumruklari kadarmis. Bir de bizim doktorumuz 3 gun kuralini degilde 24 saat baska bir sey verme dedi.