• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar merhaba
9.ayımıza girdik 3numaralı mamaya geçmemiz gerekirmi artık
Sizler nasıl kullaniyorsuz
Maşallah canim benim.allahim uzun hayırlı ömür versin. Bizim daha 1 haftanız var 9. Aya ama hala yeni doğan mamasıyla devam ediyoruz.dogdugundan beri kabızlık sıkıntısı var kuzumun. Eğer doğmakta sıkıntısı yoksa mamasını hiç değiştirme dedim.zaten takviye mamalarda veriyorsundur

merhaba
kizlar belli oluyo mu bilmiyorum ama
testi
yaptım 2.cizgi hemen silik cikti

10 dk sonra felanda böyle dagilma oldu
2.cizgi silikte olsa belli oluyo hala

hamile olabilir miyim sizce ne dusunuyosunuz
20200404_182116.jpg

Amin ınşallah
8 seneden sonra
Defalarca tedaviler sonucu oglumu kucağima almiştım
Allahın mucizesi canım simdi kendi kendime hamile kaldım çok şükür 🤲
Ah kuzum hatırlıyorum ya Zamanı varmış bak Rabbim arka arkaya nasip etti inşallah kucağına al canım sağlıkla sıhhatle güzel bi ortamda

Merhaba, bende Düzce de yeniyim, Bölümünde iyi olan bir kadın doğum doktoru arıyorum, bayan erkek farketmez zaten sorun çıkmazsa adapazarnda devam edicem fkat hamilelik başları için şuan burda güvenip gidebileceğim dr lazım var mı isim verebilecek öneri yapabilecek biri , şimdiden teşekkür ederimm

Duzcede uni hastanesine gidebilirsin ama doktor adı veremem sana sakarya da adatıp reyhan kaplanı tavsiye ederim

Selam kızlar umarım iyisinizdir.benim cimcimem 10 bucuk aylık oldu bugun 🧿 ve eğitici bi kac oyuncak almak istiyorum önerileriniz neler?
Bir oyuncak var aklımda ama fiyat olarak ucuk biraz, sebze ve meyveyi bıcakla ayırıyorsun araları cırt cırtlı .ama bir oyuncaga okadar para verecegime o paraya bi kac tane oyuncak alırım daha iyi kafasındayım yardımı olur musunuz?

kızlar merhaba!!!
benim kızım da artık 9 buçuk aylık oldu. hala boyu ve kilosu önde gidiyor ama dişleri bir türlü çıkmadı.😔 emeklerken dizleri acıdığı için genelde sürünüyor 😂 bir de high plank dedikleri pozisyonda yürüyor ölüyorum gülmekten.😂😂

sizde durumlar nasıl?

ben hala regl olmadım bu arada...benim gibi olan var mı? pandemiden ötürü kadın doğuma da gidemiyorum.

Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler

Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
Aventin setini almıştım ben gayet memnun kaldık Şükür red olayı da yaşamamış olduk uçları sayesinde ve artı biberon almamada gerek kalmadı set tam yetti

Ahhhhh ne heycanli bir seneydi anılar anılar şimdi kocaman oldular hemen.hemen 10 aylık olcak benim cimcime 😆 Umarım hepiniz iyisinizdir

Slmlar kızlar, nasılsınız, babyler nasıl?
Kızlar bizim bi sorunumuz var.aslinda sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.

Oğlum 05.06 da 11 aylık oluyor ve hala pütürlü yiyecekleri tutamıyor.hala crema kıvamında hazır püre mama yiyor. Tepkisini soracak olursanız.boguluyor gibi yapıp öksürerek kusuyor.
Ikinci sorunumuz da,ev yemeklerini yediremiyorum sadece tek bir çeşit mama (kabak mamasi)yiyor. Onun dışında ne versem içi kalkıyor.kusmaya çalışıyor.doktora gore , oğlum çok seçici bi çocuk.

Slmlar kızlar, nasılsınız, babyler nasıl?
Kızlar bizim bi sorunumuz var.aslinda sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.

Oğlum 05.06 da 11 aylık oluyor ve hala pütürlü yiyecekleri tutamıyor.hala crema kıvamında hazır püre mama yiyor. Tepkisini soracak olursanız.boguluyor gibi yapıp öksürerek kusuyor.
Ikinci sorunumuz da,ev yemeklerini yediremiyorum sadece tek bir çeşit mama (kabak mamasi)yiyor. Onun dışında ne versem içi kalkıyor.kusmaya çalışıyor.doktora gore , oğlum çok seçici bi çocuk.
Sizin yasadığınız sorunu bende yasamıstım benım kızımda 15haziranda 1yaşında olacak insallah. Bende pütürlü gıdalara tarhana çorbasına ufalanmıs ekmek koyarak gectim .birsüre hiç yemedi ama böyle böyle alıstı . Ardına bi yudum su verin bazen 2kasık sonrası verin alısır ins

Sizin yasadığınız sorunu bende yasamıstım benım kızımda 15haziranda 1yaşında olacak insallah. Bende pütürlü gıdalara tarhana çorbasına ufalanmıs ekmek koyarak gectim .birsüre hiç yemedi ama böyle böyle alıstı . Ardına bi yudum su verin bazen 2kasık sonrası verin alısır ins
Ah canim benim, çorba filan yediremiyorum.hala yediği 4 aylık bebek maması.ondan başka ne verirsem veriyim agzina verdigim anda içini ögüyor, tadina bile bakmiyor nerdeyse.nereye kadar hazır mama yiyecek artık bilmiyorum.son 2 aydır denemediğim birşey kalmadı.surekli aynı tepki .Ben bu çocuğa birşey yediremiyorum

Ah canim benim, çorba filan yediremiyorum.hala yediği 4 aylık bebek maması.ondan başka ne verirsem veriyim agzina verdigim anda içini ögüyor, tadina bile bakmiyor nerdeyse.nereye kadar hazır mama yiyecek artık bilmiyorum.son 2 aydır denemediğim birşey kalmadı.surekli aynı tepki .Ben bu çocuğa birşey yediremiyorum
Gidip gelip aynı mamayı denesen.deneyimlerimden yola cıkarak söylüyorum .benim kızımda işe yaradı ama arı mama yedirdim uzun bir süre sonra sadece ek gıda ve devam sütüyle devam ediyoruz.arı mamayı sevecegini düşünüyorum dene istersen

Back