- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Sor bakalım canımIlişki bana hiç yasaklanmadı canım. Iki hafta once ki kontrolde Doktorum herşey yolunda iliski acisindan bi sorun yok dedi.ama zaten yine de gönül rahat etmiyor hem kasik ağrısı filan da olunca haliyle sıcak bakmıyorum bende.yarin kontrolüm var doktora bi soruyum bakalim
Doktorlar da genelde ilk 3 ay pek önermiyorlar bana da doktorum 12. Haftayı bi atlatalım o zamana kdr olmasın dediSor bakalım canım
Bende bugün gittim kontrole cok şukur bi sorun yokmuş hersey yolunda dedi
İliskiyi sorucaktım hala yasak mi diye ama unutttum
Ben günde 3 defa alıyorum şimdilik bi sıkıntı yok.ama ilk tedavimde kullandığım eriyip geri aktiginda çok yakıyordu bu defa kullandığım çok iyi bi sıkıntı yok.Progesteron u vaginal kullan var mi aranızda?
Ya sanirim bende cildi tahriş ediyor.cildim resmen soyulmuş gibi oldu.yaniyor.birde cok afedersiniz iliski de de aci oluyor.boyle birşey yaşıyan var mi.
Hangisi ni kullanıyorsun canım?Ben günde 3 defa alıyorum şimdilik bi sıkıntı yok.ama ilk tedavimde kullandığım eriyip geri aktiginda çok yakıyordu bu defa kullandığım çok iyi bi sıkıntı yok.
Utrogest kullanıyorum günde 3 defa 12 . Haftaya kadar da kullanıcam.Hangisi ni kullanıyorsun canım?
Banada utrogest yazmıştı doktor. Eşimi eczaneye gönderdim başka firmadan vermişler di. Çok şükür ki o bugün bitti.bu sefer utrogest i aldim.insallah bu daha iyidir. Acısından değil sonrasında mikrop kapma filan olur diye korkuyorum.iliski yi iki kez denedik sonrasında çok canım yandı.bende günde 3 defa alıyorum 200 mgUtrogest kullanıyorum günde 3 defa 12 . Haftaya kadar da kullanıcam.
Bana bi rahatsızlık vermiyor.
Ilişki konusunda doktor bisey demedi bize bende sormadim hiç ama yinede korktuğumuz için biz yasakladık kendimize.
Bende aynı şekil kullanıyorum.Bu daha kaygan olduğu için daha rahat oluyor .biktim aslında yapmaktan ama mecburen artık katlanicaz.Banada utrogest yazmıştı doktor. Eşimi eczaneye gönderdim başka firmadan vermişler di. Çok şükür ki o bugün bitti.bu sefer utrogest i aldim.insallah bu daha iyidir. Acısından değil sonrasında mikrop kapma filan olur diye korkuyorum.iliski yi iki kez denedik sonrasında çok canım yandı.bende günde 3 defa alıyorum 200 mg
Akması normaldir sanirim zaten koyu bi kıvamı var , içerde kalan da yeterlidir diye düşünüyorum.benim doktor 11.haftaya kadar kullanılacak dedi sanirim 1 hafta daha kullanıp bırakmalıyım .neden 11 bilmiyorum.Bende aynı şekil kullanıyorum.Bu daha kaygan olduğu için daha rahat oluyor .biktim aslında yapmaktan ama mecburen artık katlanicaz.
Benim çoğu zaman geri akıyor ama normal sanırım.
Tamam işte igg pozitif buna bisey demedi doktor ama igm nin negatif çıkması gerekir dedi. Muhtemelen de öyledir sonuc yanlış çıkmıştır dedi ki öyle de ciktiO oyle degil ki.Testin biri eskiden o virusu aldigini yani bagisikligin olduunu gosterir ki bu iyi cunku bir daha alma imkanin olmaz.digeri ise suan olup olmadigini gosterir tehlikeli olan bu.igg olan eskiden gecirdigin igm olan suan olup olmadigi
Merhaba çok şükür iyi gidiyor benim daha önce 2 düşüğüm oldu. ben prof.dr kutay Biberoğlunun muayenehanesine gidiyorum. Once de ona gidiyordum. Ama tam belli değil. Özel muayene olunca biraz zor oluyor. Çok bilgili ve iyi bir doktor ama tam teşekküllü hastane daha iyi olur diye düşünüyorum. Sen canım?Merhaba ben de Ankaradayım. Aramızda 1 gün var. benim 2. Annelik deneyimim olacak inşallah, ilki sezaryen olduğu için 20 temmuz civarında sezaryen derler diye düşünüyorum. Her şey yolunda mı nerede yapılıyor takibin?
Sabırsızlık insanı bitiriyor değil mi. Ne güzel bir heyecan. Benim 3.5 yaşında bir kızım var o çok istiyor ağaç süslemeyi. Hafta sonu alacağım ben de
Çok sevindim, aman öyle olsunsağlıkla doğsun inşallah
Düşüklerin için üzüldüm. Benim de eylülde bir düşüğüm vardı. Ben henüz karar veremedim ama ilk muayeneye etimede gidicem. Hacettepe özgür özyüncü doç. Çok duydum ismini ama randevu alamadım. Ankara üniv. Cebeci hast. De iyi diyorlar. Bakalım.Merhaba çok şükür iyi gidiyor benim daha önce 2 düşüğüm oldu. ben prof.dr kutay Biberoğlunun muayenehanesine gidiyorum. Once de ona gidiyordum. Ama tam belli değil. Özel muayene olunca biraz zor oluyor. Çok bilgili ve iyi bir doktor ama tam teşekküllü hastane daha iyi olur diye düşünüyorum. Sen canım?
Bende ilk bebegimde down ihtimali var dendiği için amniyonsentez yaptırdım. Şimdi 2 li taramayı yaptiricam ama 3lu yaptırmayı düşünmüyorumAmniyosenteze asla sıcak bakmıyorum açıkçası Allah mecbur bırakmasın ben ikili testin ağırlık olarak doğru sonuç verdiğini düşünüyorum yanılma payı elbette vardır ama sağlıklı denilip tam tersi de çıkabilir o yüzden içimde kalmasın soru işareti olmasın diye ikiliyi yaptırıcam
Soda limon tuz ile olan churcill var ya hani onu çok seviyorum. Bugün ikinciyi içince aklıma geldi sizce var mıdır bi sakıncası falan
İkili testte hem kan testi sonucu hemde ense kalınlığı birlikte değerlendiriliyor diye biliyorum ben. Bu teste bel bağlayıp hareket etmek yanlış tabii ama yaptırmazsam da içim rahat etmeyecek o yüzden yaptırmayı planlıyorumKızlar 2 li testden bahsetmiştim bi arkadaş yaptırmıycanı söyledi bunun üzerine şimdi bende arastırdım genelde risk cıkıyormuş testte risk çıkınca bi tedavisi bişeyide yokmuş ee ozaman neden bu teste bizi sokup moral bozuyorlar? Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yeterli oluyormuş aslında. Bu nedenle bende kan testini yaptırmama kararı aldım
Aynen ben kullanıyorumBazen kullanması gerekenler olabiliyor.Doktor tavsıyesıyle kanda pıhtılaşma vs olup dusuk yapanlar aspirin kullanıyor genelde
30-32.Haftalarda bırakacağızBende coraspirin kullaniyorum, acaba daha ne kadar zaman kullanacagiz. Hep mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?