Ya hakikaket bu gaz meselesi ne zaman sona erecek yaa. Artık bitsin BiiznillahUyumuyordu gazlı bebe
Nasıl yeni üye oldunuz 2018 kayıt tarihiniz?Mrb arkadaşlar ben İzmirden bir temmuz annesi. Sizleri başından beri takip edip severek okuyordum. Fakat siteye yeni üye oldum. Bir prenses annesi olarak bizi de aranıza alırsanız seviniriz.
Gün mü aydınGünaydın temmuz anneleri
iş yerinde kayıt olmuştum hamilelikte araya iş girince kayıt tamamlanmadı sanmıştım dün üye olmaya çalıştım gmailimden bunu verdi bundan 2018 kayıtlısı görünüyorum demekNasıl yeni üye oldunuz 2018 kayıt tarihiniz?Kazen
Nasıl yeni üye oldunuz 2018 kayıt tarihiniz?Kazen
Bende rotayı 3.Ay yaptıracağım canım 2.Ay aşıları çok ağırKızlar 2.ay özel aşı yaptıran var mı? Benim doktorum 2.ay fazla yüklenmeyelim diye rota aşısını 3.ay yaptır dedi.
Bende rotayı 3.Ay yaptıracağım canım 2.Ay aşıları çok ağırKızlar 2.ay özel aşı yaptıran var mı? Benim doktorum 2.ay fazla yüklenmeyelim diye rota aşısını 3.ay yaptır dedi.
Kıpırdanmayı bilemicem de açlık bende has safhadaKızlar Merhaba karnımda böyle hafif atmalar gibi kipirdanmalar hissediyordum sizede oluyor mu ? Acaba rahim mi yerleşiyor hala organlarım mi duzeliyor diyorum. Birde iştahım çok arttı doymuyorum yaa sürekli birşeyler yemek istiyorum. Hamileyken bu kadar birşey istemiyordu canımne yapacagimm beeeen
Bizimki silikon değil kavçuk çok memnunum.tabi her çocuk farklıMerhaba kızlar benim bebis sanırım meme reddi yapıyor bi kaç gündür artık psikolojikmen çok yıprandım çocuk resmen beni istemiyor annemde usluyken benim kucağıma gelir gelmez ağlıyor beni tutmuyor emziği havada yakalıyor başlarda emerken boğuluyor acı çekiyor gibi ağlıyordu aynı zamanda memeyide bırakmıyordu bende ağrısı var diye aventin biboronuyla besledim doktora götürdüm hiçbir problemi yok gaz olabilir dediler gazını çıkartıp emzirmeye çalışıyorum bu seferde emmek istemiyor şuan ne emzik ne biberon vermiyorum inşallah bırakmaz silikon göğüs ucu önerdiler sizce kullanmalimiyim alışana kadar
Benim rahim top gibi geliyor iki üç gündür. Sanki toplanıp büzüşüyor. Ağrı da var. 40 ımdan sonra da muayeneye gidemedim. Bugün gitmek istiyorum. Hala mi toparlanmadi rahim anlamadım.Kızlar Merhaba karnımda böyle hafif atmalar gibi kipirdanmalar hissediyordum sizede oluyor mu ? Acaba rahim mi yerleşiyor hala organlarım mi duzeliyor diyorum. Birde iştahım çok arttı doymuyorum yaa sürekli birşeyler yemek istiyorum. Hamileyken bu kadar birşey istemiyordu canımne yapacagimm beeeen
Nerde yaptıracaksın? Aşıyı eczaneden alıp özele mi gideceksin özel hastane kendisindeki aşıyı direkt mi yapıyor devlette yok diye biliyorum.Bende rotayı 3.Ay yaptıracağım canım 2.Ay aşıları çok ağır
Kendimi hafif geriye attığımda ben de hissediyorum. Dışardan o hafif top hali hissediliyor. Demek daha toparlanmak için vakit var.Benim rahim top gibi geliyor iki üç gündür. Sanki toplanıp büzüşüyor. Ağrı da var. 40 ımdan sonra da muayeneye gidemedim. Bugün gitmek istiyorum. Hala mi toparlanmadi rahim anlamadım.
Benim şimdilik süt sıkıntısı yok. Ancak kızım gece uyanmıyordu emmeyince 5. 6. ay civarı akşam saati süt yetmiyordu. Sağmak, poşet falan hiç cazip gelmiyor. Bu beybi de gece uyanmıyor. Yine benzer bir şey olur mu endişesi var bende de ama o zaman zaten büyümüş oluyor devam sütü veririm diyorum. 6 ay dolunca zaten ek gıda var.Hanımlar stres sütün azalmasını çok etkiyor.bende ilk bebeğimde sırf sütümle uğraştım.şunu yesem sütüm artar aman bunu yedim sütüm sütüm azaldı diye dert ettimtabi ailevi sıkıntılarda oluyo.ama ikinci bebeğimde daha rahatım üstüne düşmüyorum sonuçta tarlada bahçedr çalışan hanımlatıızda var onların pek yemekle uğraşabildiğinni sanmıyorum.şimdi bebeğimi emziriyorum zate doymamışsa kısa süre sonra huysuzlanıyot çokdeğil az bi mama yapıyorum 2 saat idare ediyor hem ben dinlenmiş uykumu almış oluyorum hem psikojik olarak rahatlıyorum sütümdr yetmiş oluy.çok şekerli mamaları tercih etmemeye çalışıyorum çünkü onun tadı bebeğe daha cazip geliyor.genelde gündr 3 defa 60cc veriyorum 2 aylığız.brnim düşüncem uyku stressizlik köfte bulguru kırmızı et ve su.
tabi bu sadece benim fikrim herkesin bünyesine uymayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?