2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim oğlan neden saatte bir emiyor ya. Tek meme emiyor içi geçiyor ikinci memeyi almıyor. Beş dk sonra ayiliyor. Saatte bir memedeyiz. Seninki ne güzelmiş. Benim ogluş neden böyle yapıyor ki

Işitme icin mi bera testi benim kızıma bahçelievler doktor sadi konağa bir ay sonraya verdiler ama gitmedim gerek kalmadı devlette işitmeden geçildi
sadi konaga baktınız mı

Sütünüz nasıl? Bnde de benzer şeyleri yapıyordu sütümün az olabileceğini doktor söyledi. Gerçekten de azmış sağma makinesine max 40cc geliyordu tek göğüsten. Sütünüzü sağıp yukarda bahsettiğim emzirme destek sistemiyle vermeyi deneyebilirsiniz. Sütünüz çıksa binerons alışmış kolayı istiyor olabilir bu yüzden çekmek istemiyo olabilir. Süt bazen çok fazla be tazyikliyse de bebek reddedebiliyormuş.once birazını sahip sonra vermeyi deneyebilirsiniz. Mama veriyorsanız sütünüzün tadını beğenmiyor olabilir kimyon yemek sütun tadını guzellestiriyormus. Mama veriyorsanız da dediğim emzirme destek sistemiyle verin.

Benim oğlan neden saatte bir emiyor ya. Tek meme emiyor içi geçiyor ikinci memeyi almıyor. Beş dk sonra ayiliyor. Saatte bir memedeyiz. Seninki ne güzelmiş. Benim ogluş neden böyle yapıyor ki
Canım bu durum, bence sütün ve bebeğin yapısı ile de ilgili. Benimki minyon beybi. Az öz beslenmek istiyor. Süt sağmadım bilmiyorum miktarı ve doyuruculuğu ama birini 7-8 dk. emiyor. Çoğunlukla kendi bırakıyor.

Canım akşam saati demişsin ya gaz sancısı varsa da bebek memeyle kavga eder emmek istese bile ememez bi göz önünde bulundur derim.
Evet doktorumda öyle dedi gazını çıkartıp emzir dedi öyle yapmaya çalışıyorum çok şükür dün kızım emmeye başladı zorda kalınca ayakta pispislayarak emziriyorum

Evet canım Sütüm çok fazla tazyikli bende ön sütü sağmaya çalışıyorum ama ne hikmetse bebek iki dk emiyor bakıyorum tekrar tazyikli gelmeye başlıyor bende geriye yaslanarak emzirmeye çalışıyorum o şekilde akışı biraz daha az oluyor çok şükür bebeğim dünden beri emmeye başladı onu sakinlestirip öyle emzirmeye çalışıyorum kendini geri gelmeye çalışınca ayakta emziriyorum o şekilde sakinleşiyor ve biberon emzik hayatımızdan çıktı

U Çok sevindim çok şükür bak tazyiktenmis ve ona da dediğim gibi çözüm bulmuşsun. Maşallah yavrularımız sağlıklı olsun anne sütü alabildikleri kadar alsınlar insallah. Alamayanların anneleri de üzülmesin Allah hepimizin rızkını belirliyor dunyaya gelmeden. ben ve eşim mamayla büyümüşüz hiç emememişiz, çok şükür hiç bir ciddi hastalık geçirmedik Allah bundan sonra da göstermesin, okuduk ayaklarımız uzerind e durduk. Emziremeyen anneler varsa aramızda üzülmesin. Ben bir dönem çok uzdum çünkü kendimi. Hepsiniz mutlu olalım ki mutlu bebekler yetistirelim en önemlisi mutlu huzurlu oluo bunu bebeğe yansıtmak

İnternetten aldım gelmiş eşim getirecek biraz sonra. Ben günde bir kere falan bebeğime mama vermek zorunda kalıyorum. Sütüm yavaş iniyor. YouTube dan izlicem simdi

Kızlar 40 dolmadan adet görmek mümkün mü ? Kanamam bitmişti 20. Günde akıntım vardı sadece. Şimdi bel ve kasık ağrısının eşlik ettiği adete benzer kanamam var

İnternetten aldım gelmiş eşim getirecek biraz sonra. Ben günde bir kere falan bebeğime mama vermek zorunda kalıyorum. Sütüm yavaş iniyor. YouTube dan izlicem simdi
Aa çok sevindim. 5 numara olanından dimi. Size lazım olan bir de ucuz küçük bir biberon.ben eczaneden 12 mi 17 tl ye mi ne aldim 125cclik. Onun ucunu sonda hortumu geçecek kadar minicik kesiyorsunuz biberona daldırıyorsunuz. Youtubeda bulamazsaniz link atabilirim. Bende doğduğundan beri günde 1 ya da 2 kere mama vermek zorundaydım sütüm hep azdı. O verdiğim mamayı kaşıkla veriyordum memeyi bırakmasın diye ancak kaşığın kolaylığına alışmıştı. Şimdi siz o mamayı verirken bu sistemi kurup sanki memenizden geliyormuş gibi vereceksiniz. Memeden fazlaca süt geldiğini sanıp o mama bitene kadar memenizi de aktif çekecek ve boşalacak. Bu sistemle sütü artan, artmasa da en azından mamayı emziriyor hissiyle veren anneler varmış. Ben 5 gündür deniyorum sütüm pek arttı diyemem ama en azından var olan sütü boşaltıyor mamayı da yerken.

Çok doğru diyorsun canım benim bende pek emmemisim çok şükür sağlıklıyım bir şekil buyuycekler inşallah kimsecikler üzülmesin akışına bırakalım

Beş numara evet. Şimdi gerek olmadı. Sütüm yetti gibi. İki memeyi çekip hala arandiginda denicem. Süt az diye bir şey yokmuş ama var gibi bence ya. Bebisler çektikçe cogalsin inşallah

Yapamadim mama ağzının kenarından dışarı süzüldü niye acaba

Beş numara evet. Şimdi gerek olmadı. Sütüm yetti gibi. İki memeyi çekip hala arandiginda denicem. Süt az diye bir şey yokmuş ama var gibi bence ya. Bebisler çektikçe cogalsin inşallah
Inşallah hiç gerek olmaz hep memeyi boşaltma kadar kendi çeker evet aile hekimi de her anne bebeği için yeterli hatta fazlası kadar süt üretir diyor bana durmadan ama şu da bir gerçek ki her kadının hormonlarının sağlıklı çakışıp çalışmadığı, mutlu mu stresli mi olduğu, geçirilmiş ameliyat ya da doğumsal yapılar bnce etkiliyor. Mesela ben hicbir zaman dolaba atmalık süt sağamadım. Bgne kadar en fazla 60cc geldi pompaya ki genelde 30cc 40cc anca geliyor. Arkadaşların 120-150 Yanı bnce 'de süt azlığı yasayan kadınlar olabiliyor.

Yapamadim mama ağzının kenarından dışarı süzüldü niye acaba
Meme agzindayken memeyi biraz uzaklaştırıp ağız kenarından yavaşça sokun. Sondanın dilin üst kısmına gelmesi lazım bazen bende yerlestiremiyorum tam. Bir de mama dolu bibeeonu bebegin baş hizasının çok aşağısında tutun, yüksekte olunca serum takildigundski gibi ağzına fazla akıyo ve sütünüzle birlikte ağzında yutamayacagindan fazla miktar olmus olabilir. Bunlara dikkat ederek tekrar deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…