Hayır bakılmadı 3 defa ulturasyonla baktı 2 üstten 1 alttan ve uzun süre inceledi kendimi iyi hissediyorum zaten bir kaç güne kalmaz doktora gidicemBhcg değerine bakıldı mı canım
Ben öyleyim canım. Hele ilk hamileliğimde hiç hamile gibi değildim, çok şükür bunda da hiç bulantı kusma olmadı ama ilk zamanlar göğüs hassasiyeti ve 3 günlük kanamam oldu o kadar. Hiç boşa tedirgin etme kendini benceBayanlar ben gibi hic belirtisiz gebe olan varmi ne bulanti ne kusma ne gogus sisligi sadece surekli acikmak ve idrara cikmak var bazen suphe ediyorm biseymi var diye cumarteso gordum ve dinledim de kalp atsini ama surekli belirtisiz olmk tedrgn ediyo beni
Benimde adet zamaninda gogus agrim ve ara ara kasik agrim oldu ama son 10 gundjr tek belirti cok yemek cok sık idrara cikmak normal gibiyim bi agrim sizim kanamam olurdi biseu olsa diyorm sonra sanki seytan durtuyo ya kalbi durduysa diye allah korusunBen öyleyim canım. Hele ilk hamileliğimde hiç hamile gibi değildim, çok şükür bunda da hiç bulantı kusma olmadı ama ilk zamanlar göğüs hassasiyeti ve 3 günlük kanamam oldu o kadar. Hiç boşa tedirgin etme kendini bence
Evet o da sadece cocugu aldırmayı dusunursenız yaptırmak mantıklı. Cunku genetik bozuklukların tedavisi yok. Yani bunu bilmenin hamilelik surecinde kimseye faydası yok bence
Bende de bulantı sabahları oluyor ama aşırı derrrcede değil kusma yok,göğüslerde şişkinlik ağrı çok var birde regl olacakmışım gibi ağrılar.bebeği hissetmiyoruz diye ister istemez korkuya kapılıyoruzBen öyleyim canım. Hele ilk hamileliğimde hiç hamile gibi değildim, çok şükür bunda da hiç bulantı kusma olmadı ama ilk zamanlar göğüs hassasiyeti ve 3 günlük kanamam oldu o kadar. Hiç boşa tedirgin etme kendini bence
Keşke bakılsaydı , hayırlısı olsun canım inş en kısa zamanda hamile kalıp Sağlıklı gecer gebeliğinHayır bakılmadı 3 defa ulturasyonla baktı 2 üstten 1 alttan ve uzun süre inceledi kendimi iyi hissediyorum zaten bir kaç güne kalmaz doktora gidicem
Evet çok yemek çok idrar normal şeyler. Benim kanamam olmasına rağmen bebek iyi çok şükür. Allah hepimizinkini korusun sağlık versin :)Benimde adet zamaninda gogus agrim ve ara ara kasik agrim oldu ama son 10 gundjr tek belirti cok yemek cok sık idrara cikmak normal gibiyim bi agrim sizim kanamam olurdi biseu olsa diyorm sonra sanki seytan durtuyo ya kalbi durduysa diye allah korusun(
Malesef öyle tedirginlikler hepimizde oluyor. Keşke hemen hissedebilsek bebeklerimizi ama en az 1,5-2 ayımız daha var :)Bende de bulantı sabahları oluyor ama aşırı derrrcede değil kusma yok,göğüslerde şişkinlik ağrı çok var birde regl olacakmışım gibi ağrılar.bebeği hissetmiyoruz diye ister istemez korkuya kapılıyoruz
Öncelikle gözünüz aydın aşağı yukarı aynı haftada sayiliriz bende nezle oldum çörek otu bal ve limon uclusuyle atlatmak üzereyim tavsiye ederim bı çay kaşığı çörek otu çekilmemiş olacak bir çay kaşığı bal 1kac damla limon karıştırarak çiğneyip yuttum antibiyotik görevi görüyor doğal canlandırıyor burun için de bir su bardağı suya bir çay kaşığı karvonay ve iki çay kaşığı tuz karıştırıp burnuma abdest alır gibi çektim ilk önce yakiyo ama sonra baya bı rahatlatıyor geçmiş olsun hamileykenn hasta olmak çok zormuş ilaç icemiyoruz rabbim yardımcımız olsun inşallahmerhaba hanımlar. kontrolden geldim. çok şükür herşey iyiydi hatta ilk başta minik bi hareket de gördük sanki bize el salladı gibi :) mutlu olduk 2,38cm lik bir pıtırcık bizimki. 3 hafta sonra 2 li tarama için gelmelisin dedi. birde idrar tahlili ve kültürü yaptırdık. son 3 haftada 1 kilo vermişim o kadar önemli değil ama dikkat etmen gerekiyor dedi. birdee süprizzz nezle oluyorumdoktor bana kızdı dikkat etmelisin kendine diye. neyse artık c vitamine adıcam kendimi birde deniz suyu al buruna uygula burnun açık olsun dedi. sizinde tavsiyeleriniz varsa bu konuda bekliyorumm.
MasaAllah SubhanAllah :) peki karın acisi için bişey dedi miEvet canim kullaniyorum bnde igne ama benim ici aciyor ya bu siralar cok istifra ettim ondan da olablir diyorum kendi kendime bugub doktora gttik teyzeleri bebisim el salladi bize artik oynuyoruz kimil kimil hareket ediyoruz
Çok iyi anlıyorum inan.. keşke yapabileceğim de birşey olsa.. aynı cumleleri 3 kez duydum maalesef ağırlığini bilirim, sen iyi ol saglikli ol yeter. Gerisi gelir Allah'ın izni ile zaten, fazla odaklanıyoruz konu bebek olunca ama gelirse hayırlısı sağlıklısı gelsin, gidecekse hayırsız olani gitsin diyelim. Rabbim gönlünde ne varsa ona kavuştursun seniPsikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum bir kere daha tokat gibi evet rahmin boş denilmesini duymak istemiyorum bu yüzden erteledim bu hafta içinde kesin gidicem ama eşim hergün soruyor gidelim mi diye gerçekten hazır değilim yüzleşmek duaların için çok sağol
Aynen de öyle.Doğmuş bir bebegin hayatına son vermek ne ise kurtaj da odur
Bu yüzden Allah a sığınırım.evet zor ama Allah tan gelene razıyım. Imtahan diye birşey var.
Bende senin gibi düşünüyorum, en Azından bilmek en iyisi diye... biraz pahalı bir test ama yaptırmayi düşünüyorumNifty test hakkında konuşulmuş
Benim dr um da tavsiye etti bunu yaptırırsak diğer hiç birşeyi yapmaya gerek olmayacak
Dna nın anne kanına geçmesi için 10 haftalık olması gerekiyor gebeliğin sadece down değil bir çok değer bakılıyor. Cinsiyet de dahil erkenden öğrenilebiliyor.
Sonuca göre herhangi bir müdahele düşünmüyorum ben yaptırmasam da olur ama dr um aynı zamanda aile dostumuz güveniyorum fikirlerine
Kesinlikle bilmek en iyisi birşey varsa da Allah korusun amaBende senin gibi düşünüyorum, en Azından bilmek en iyisi diye... biraz pahalı bir test ama yaptırmayi düşünüyorum
Merhaba ben de Ankaradayım. Aramızda 1 gün var. benim 2. Annelik deneyimim olacak inşallah, ilki sezaryen olduğu için 20 temmuz civarında sezaryen derler diye düşünüyorum. Her şey yolunda mı nerede yapılıyor takibin?kubra5505
compeng
yaş 27
kilo 70
sat : 23.10.2018
Tahmini Doğum Tarihi : 30.07.2019
1.çocuk
Sabırsızlık insanı bitiriyor değil mi. Ne güzel bir heyecan. Benim 3.5 yaşında bir kızım var o çok istiyor ağaç süslemeyi. Hafta sonu alacağım ben de1 haftadır bebişlerimin sesini duymadım, bi sonraki kontrole de 2 hafta var. Valla geçmiyo mu bu zaman nedir
Her sene yılbaşı ağacımı kurarım, süslerimi asarım bana çok büyük mutluluk verir. Bu sene yorucu olur diye yapamadım, var mı sizlerde agaç kuran bu sene
Çok sevindim, aman öyle olsunslm kızlar. dun dr gıttım yerlesmeden dolayı o lekeler dedı 9 haftalık hersey yolunda dedı :)
Amin amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah siz sağlıcakla alırsınız bebklerizi kucağını zaÇok iyi anlıyorum inan.. keşke yapabileceğim de birşey olsa.. aynı cumleleri 3 kez duydum maalesef ağırlığini bilirim, sen iyi ol saglikli ol yeter. Gerisi gelir Allah'ın izni ile zaten, fazla odaklanıyoruz konu bebek olunca ama gelirse hayırlısı sağlıklısı gelsin, gidecekse hayırsız olani gitsin diyelim. Rabbim gönlünde ne varsa ona kavuştursun seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?