2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
mama hiç vermedim canım anne sütü emiyo sadece
günü gününe tutmuyo
bazen 1 saat sonra kalkıyo bazen 3
ilk defa bu kadar çok uyudı

Canım serum fizyolojik damlat burnuna ve bir tane burun aspiratörü edin.Bu ikisi ile çok kolay temizleniyor.Hergun açıyorum oğlumun burnunu.Yoksa emerken rahat nefes alamaz uyurken hakeza
Evde bi tane otri bebenin hortumlusu var ama serum fizyolojik yok reçetesiz alabilir miyim ? Nasıl yapılır onu da hiç bilmiyorum ki

Evde bi tane otri bebenin hortumlusu var ama serum fizyolojik yok reçetesiz alabilir miyim ? Nasıl yapılır onu da hiç bilmiyorum ki
Reçeteye ihtiyaç yok canım alabilirsin, bebek burun temizleme videolarını izlemeni tavsiye ederim farklı yöntemler var şimdi küçük oldukları için başını yan tarafa çevirip bir burnuna damla damla ıslatıp küçük nefeslerle çek dolu dolu geliyorsa uzun nefesle çekersin çektiğin kısmı bir peçeteye üflersen hemen tıkanmaz içerdeki süngerli kısım daha rahat temizlemeye devam edersin

Olmaz mı seninle birlikte 6 anne olduk
hey maşallah bu sene ne ikiz yapmış swnin cinsiyetleri nedir?

yaaa kusura bakma utandım hatırlayamadım çünkü lohusa beyinsizlği bebekler 31 haftalık doğdular. Çok iyiler şükür, baya toparladılar Allahın izniyle bir kaç güne çıkarız diye dua ediyorum. Senin ne oldu?

Baby story kullanıyorum benn..
Ana kucağına da arada koyuyorum ama genelde beşiğinde uyuyo..

Şimdi bu sıcakta o don ne demeyin die yazayım burası 14 derece

Eklentiler

• 55CC8138-9B83-4023-A368-D6F6D4EB0DB9.jpeg
    148,4 KB · Görüntüleme: 77
Su neyse bir iki çay kaşığı deseler anladık deriz gene de vermem ayrı konu.Zeytinyagi 1 damla deseler anlarım nurseharveys de zeytinyağı çünkü onu da vermem o da ayrı konu.Ama şekerli su cahilliğin daniskası asla vermem ver diyeni de anlamam.Seker bugün insanlar için bile zararliyken ne demek şekerli su ver sancısı var şerbet içir bilmem ne.Allah akıl fikir versin canım bu millete.

Aynen kafayı yedirtiyorlar insana benim ilk çocugum ben bile onlardan bilinçliyim

ya canım ben hiç bu serum fizyolojik dediğinizden yapmıyom
kızın burnunuda kimse bana hergün temizle falan demedi
siz olmasanız napacak bu cahil anneler
bi anlat hele o serum fizyolojik ne ola

Ha ha hemen şöyle resim atayım.Serum fizyolojiği bebenin burnuna damlatiyorsun o yumusatiyor hapşıriyor falan bebecik.Sonra beyaz balon gibi olan burun aspiratörü ile içindeki pisliği çekiyorsun işlem tamam.

Eklentiler

• 20190812_110334.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 20190812_110307.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 54

Canım ilaç değil zaten steril tuzlu su burnuna direkt damlatiyorsun.Bebeyi yüz üstü çeviriyorsun sonra aspiratörle cekiyosun

Baby story kullanıyorum benn..
Ana kucağına da arada koyuyorum ama genelde beşiğinde uyuyo..

Şimdi bu sıcakta o don ne demeyin die yazayım burası 14 derece

Sağol karamelim.Tabiki giydireceksin.Bende hiç kısa kollu şortlu bişey giydiremedim.Soguk soğuk esmeye başladı bizim buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…