hoşbulduumm csnımm. Var mı grupta başka ikiz annesi?Merhabaaa, hoşgeldin yeni ikiz annemiz. Bir an önce hastanedeki yavruna sağlıkla kavuşman dileğiyle.
mama hiç vermedim canım anne sütü emiyo sadeceAy ne güzel masallahkiz bos ver doktoru falan,bizimde canımız var uyumayak mi azıcık Benimki geceleri kurulmuş saat gibi 3 saat dolunca uyanıyor,eskiden formula verirdim şimdi geceleri de emziriyorum uykuya tekrar dalmasi daha kolay oluyor
Sürekli bebeğe su ver diyorlar anne sütünün yüzde 80i su diyorum anlamıyorlar bebeğine su veren var mı gerçekten
Olmaz mıhoşbulduumm csnımm. Var mı grupta başka ikiz annesi?
Evde bi tane otri bebenin hortumlusu var ama serum fizyolojik yok reçetesiz alabilir miyim ? Nasıl yapılır onu da hiç bilmiyorum kiCanım serum fizyolojik damlat burnuna ve bir tane burun aspiratörü edin.Bu ikisi ile çok kolay temizleniyor.Hergun açıyorum oğlumun burnunu.Yoksa emerken rahat nefes alamaz uyurken hakeza
Hoşgeldin canım diğer sayfadan yazışmıştık yurt dışından bebeklerle dönecektin yanlış hatırlamıyorsam, sağlıkla diğer bebeğine de kavuşursun inşallah ne kadarlık doğdular şimdi nasıllar?hoşbulduumm csnımm. Var mı grupta başka ikiz annesi?
Reçeteye ihtiyaç yok canım alabilirsin, bebek burun temizleme videolarını izlemeni tavsiye ederim farklı yöntemler var şimdi küçük oldukları için başını yan tarafa çevirip bir burnuna damla damla ıslatıp küçük nefeslerle çek dolu dolu geliyorsa uzun nefesle çekersin çektiğin kısmı bir peçeteye üflersen hemen tıkanmaz içerdeki süngerli kısım daha rahat temizlemeye devam edersinEvde bi tane otri bebenin hortumlusu var ama serum fizyolojik yok reçetesiz alabilir miyim ? Nasıl yapılır onu da hiç bilmiyorum ki
hey maşallah bu sene ne ikiz yapmışOlmaz mıseninle birlikte 6 anne olduk
Hoşgeldin canım diğer sayfadan yazışmıştık yurt dışından bebeklerle dönecektin yanlış hatırlamıyorsam, sağlıkla diğer bebeğine de kavuşursun inşallah ne kadarlık doğdular şimdi nasıllar?
Hu huuuu hanımlar.Şu kendisi sallanan(titresimli),oyuncakları falan sarkiyor muzikli falan ana dizi mi kucağı mi deniyor her ne ise ondan kullanıp memnun olan var mı?Özellikle gazlı bebe anaları.Markasi nedir?Bi de şu bebelerin resimlerine yazı yazdığınız efekt yaptığınız programın adı ney yahu önce de sordum kimseden cevap gelmedi.Litfennn mesajı görünce cevapları bekliyorum.Iyi geceler
Geçen 6 saate de çıktık ya şükür inş böyle devam eder.E EndoplazmikSeyyahikulum seninkiydi demi canım 5 saat uyuyan
geçen sana çok özenmiştim benimkide uyudu dün gece ilk defa 5 saat
Demesinler demesinler bende giydiriyom oğlana gazlaniyor sonraBaby story kullanıyorum benn..
Ana kucağına da arada koyuyorum ama genelde beşiğinde uyuyo..
Şimdi bu sıcakta o don ne demeyin die yazayım burası 14 derece
Su neyse bir iki çay kaşığı deseler anladık deriz gene de vermem ayrı konu.Zeytinyagi 1 damla deseler anlarım nurseharveys de zeytinyağı çünkü onu da vermem o da ayrı konu.Ama şekerli su cahilliğin daniskası asla vermem ver diyeni de anlamam.Seker bugün insanlar için bile zararliyken ne demek şekerli su ver sancısı var şerbet içir bilmem ne.Allah akıl fikir versin canım bu millete.Sekerli su zeytinyağı ve su bu üçlüden nefret ettim anlatamıyorum gerçekten işi kötü yanı eşim de uymaya başladı insanlara delirecem(uzamış sarılık var her kafadan ayrı ses çıkıyor) yarın Eşimin ailesi gelecek memleketten inşallah delirtmezler beni
Aynen kafayı yedirtiyorlar insana benim ilk çocugum ben bile onlardan bilinçliyimSu neyse bir iki çay kaşığı deseler anladık deriz gene de vermem ayrı konu.Zeytinyagi 1 damla deseler anlarım nurseharveys de zeytinyağı çünkü onu da vermem o da ayrı konu.Ama şekerli su cahilliğin daniskası asla vermem ver diyeni de anlamam.Seker bugün insanlar için bile zararliyken ne demek şekerli su ver sancısı var şerbet içir bilmem ne.Allah akıl fikir versin canım bu millete.
ya canım ben hiç bu serum fizyolojik dediğinizden yapmıyom
kızın burnunuda kimse bana hergün temizle falan demedi
siz olmasanız napacak bu cahil anneler
bi anlat hele o serum fizyolojik ne ola
Ana kucağı candır ❤ o olmasa poku yemiştik. Joie markasi
Evde bi tane otri bebenin hortumlusu var ama serum fizyolojik yok reçetesiz alabilir miyim ? Nasıl yapılır onu da hiç bilmiyorum ki
Baby story kullanıyorum benn..
Ana kucağına da arada koyuyorum ama genelde beşiğinde uyuyo..
Şimdi bu sıcakta o don ne demeyin die yazayım burası 14 derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?