2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Haklısın canım kan şekeri düşmesi olayındam endişeliydim ve sarılık var bizim ondan sık emzirdim aslında. Yarın kontrolde bakılacak sarılığına.

Canim senin dikişsiz mi oldu doğumun? Yani ped kullanıyormuşsun ya dikişli ise rahatsız etmiştir diye düşündüm, bu sebeple merak ettim :)
Dikişsiz canım evet..
Havalar benim için fazla sıcak. Ben de sıcaktan rahatsız etti die düşündüm, bana göre değil pek.. Sadece çamaşırla dolanmayı özledim

Geçer canım hiç korkma oluyor öyle

Kolay gelsin cnm
Bende mesai şimdi başladı

Emzikle tabikisi kucağıma alıyorum. EmZiği veriyorum. Emerek dalıyo. Hiçbişe olmaz. Bizde de oldu doktor normal dedi. Seninki analık diil eziyet olmuş. Öle iş mi olur yaa. Valla kimsenin gözünün yaşına bakmam. Ben gündüz arada uyumak için bile zor veriyorum anneme de kv ye de. Emzirmek nedir yaa. Eskiden öle yaparmış kadınlar eme eme süt getirirlermiş memelerinden annelere vermezlermiş psikolojik manyaklar.
kızlar rezene kimyon çayı falan bunları günde kaç bardak ne zaman içiyosunuz
benimki bugün hiç uyumadı gaz mı oldu anlamıyorum ya
Ben bi bardak içiyorum valla yetiyo. Su içiyorum bolcana. Avent kokuyo günde 3 defa yıkıyorum. Kaynar suya koyup kurulayıp takıyorum hemen emzirdiktwn sonra koku sorununu öle çözdüm. Ziraa akan sütlerden 100 cc üstü çıkıyo bi günde o yüzden kokar mokar tok tutar yani. BAna göre parasını en çok hakeden şey o pede boşuna gitsin istemiyorum sütlerim.
Sağdiginiz sütleri ne yapıyorsunuz. Bebeğe veriyormusunuz. Ben çay kaşığıyla içirmeye çalışıyorum çok zor içiyor. illa emecek. Biberon da veremiyorum korkudan memeyi bir daha almazsa diye
Ben biberonla veriyorum. Beni de emiyo sıkıntı olmadı

Benimki de aynısını yaptı cok komikti ah bu bebeler emdikten sonra kaka yapınca da uykuları açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…