• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oyle hemen bı seferde biten bişey mi :) o zaman çok iyi. Konak fırçası alacaz o zaman çünkü benim yumuşak taragim yok. Bı de tehlikeli bişey değil sanırım dimi :)
2 ve 3 ay civarı oluyor. Banyo önceleri tekrarlarsın. Evet tehlikeli değil. Bizim 1 ay doldu. Belli ama hafif hafif geleceğim diyor. Geçiyor sonra.

Bende 27. gün gibi hafif adet ağrıları oldu. 31. gün falan da zaten adet oldum..
Canım o regl değilde lohusalık olmasın? 40 gün sürebiliyor ya hani. Benimde kanama kesiliyor ara ara, sonra tekrar geliyor.

sezeryanla alakası yok diyo ama benimde belden kalçaya bacağıma vuran bi ağrım var aşırı şiddetli
fizik tedaviye başladım
Benim.sadece bel ama adet agrisi gibi. Aksam uyudum dinlendim.simdi gecmis belki yorgunluktandir benim.Gecmis olsun insallah bir.an once gecer

Ya bu prima premium care 3 seferdir sızdırıyor beline kadar ıslanıyor yavrum sinir oldum :KK11:yanlış mı bağlıyorum desem annem de baktı kaç kere. Resmen bezden cok zıbınına vermiş çişi:kızgın:

Bizim parti 8'de başladı. :KK6::spor::KK6:
Sizin?:KK76::KK76::KK76:
Bizimkide sekizde başlamıştı. Uyandırdım ben valla sonrA biraz bakındı filan neyse uyudu şimdi bakalım kaça kadan uuyuyacak.
Ya bu prima premium care 3 seferdir sızdırıyor beline kadar ıslanıyor yavrum sinir oldum :KK11:yanlış mı bağlıyorum desem annem de baktı kaç kere. Resmen bezden cok zıbınına vermiş çişi:kızgın:
Yaa prima çok kokuyo. Çiş yapınca bile hemen kokmaya başlıyo bez. Ben minies aldım bu sefer baya uygun fiyatı da. Bi deneyecem bakalım

Bizimkide sekizde başlamıştı. Uyandırdım ben valla sonrA biraz bakındı filan neyse uyudu şimdi bakalım kaça kadan uuyuyacak.
Yaa prima çok kokuyo. Çiş yapınca bile hemen kokmaya başlıyo bez. Ben minies aldım bu sefer baya uygun fiyatı da. Bi deneyecem bakalım
Bende minies kullanıyorum memnunum

Ya şu primayı kullanıpta memnun olan kişi sayısı çok az.üstelik çokda pahalı anlamadım bu işi.

O zaman bende kahvaltı artı kahve. Bı ton ütü yaptım makineyi boşalttm banyoyu yıkadım paspaslarini yıkadım serdim bı de banyo yapacam al sana uyku 😄😄

Back