• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu durum kadını aşmıştır:)))
Ahahah 😄😄 akşam bebeğimin burnunun üstünde sivrisinek gördüm anam bı deli oldum . Elimle kovdum defoldu ama bu sefer de onu olduremedim diye takıntı yaptım 😄😄 eşim akşam işten geliyor ona bı veriyom sonra ben uyuyorm 3-4 saat. Doğdu dogali böyle. 😄😄 İlla biri başını bekleyecek. Oğlum az daha büyüsün de bı gidecem psikologa. Okb oldum sanirim. Fazla takıntı yaptım 😄

Ahahah 😄😄 akşam bebeğimin burnunun üstünde sivrisinek gördüm anam bı deli oldum . Elimle kovdum defoldu ama bu sefer de onu olduremedim diye takıntı yaptım 😄😄 eşim akşam işten geliyor ona bı veriyom sonra ben uyuyorm 3-4 saat. Doğdu dogali böyle. 😄😄 İlla biri başını bekleyecek. Oğlum az daha büyüsün de bı gidecem psikologa. Okb oldum sanirim. Fazla takıntı yaptım 😄
Yaaa sorma o sinek bizede geldi ne istiyor bebemizden bende habire kovaladım durdum:)) sinir oldum fena.ya bakma ben 12 den önce uyuyamıyorum eşim diyo ben gelmişken yat uyu DİE ama cıkss

Bıraksan aksam 10 da yatıp akşamüstü 4 de kalkasım var:))
Ahaha 😄😄 e anan baksın uyu bı gün madem. Güvendiğim biri bakınca bende misssler gibi uyuyom. Ama herkes uyurken uyursan kötü bişey olacakmis gibi evhamlar basıyor beni. Evimizi bebeğimizi bekliyom böyle sanki. Neyse darlamayim sabah sabah 😄

Ahaha 😄😄 e anan baksın uyu bı gün madem. Güvendiğim biri bakınca bende misssler gibi uyuyom. Ama herkes uyurken uyursan kötü bişey olacakmis gibi evhamlar basıyor beni. Evimizi bebeğimizi bekliyom böyle sanki. Neyse darlamayim sabah sabah 😄
Cıkss onada içim elvermez:)))

Dikkat ediyorum sen bayadır bişey sormuyorsun. Özelden mesaj mi atiyosun insanlara, güzin ablaya mi yazıyosun napiyosun balım?
Canımcım soruyorum sen gundemden geri kalmıssın 😀 daha 2 gun once kanguru sordum 🤪 uyku problemi var bebeğimde ben kendimde değilim kuş uykulu bu bebek yataga koydugum anda uykusu açılıyor

Birefebirece Birefebirece ve P Pelinim35 bu sefer de instagramdan gıybet yapıyoruz diye burada yapmışlar 🤦‍♀️ Annem size nooluyo? Hurremin kafa gitmiş zaten gece uyumaya uyumaya, ötekinin de dovusesi var. Bi türlü bulamadı dişli rakip 😒 Ingiliz karamel gelmeden ben size bi çay vereyim.
Yaylamiz olsa da temiz havayla kafa çekip bı uyusak bizde 😄😄 aha yine sabah oldu uyandi benim ki ne halt etcem akşama kadar bilmiyom😄

Günaydın
Yorgun sabahlar
__karamel__ __karamel__ kahveee😎uyan kahve ☕

Uyan uyan uyan..
Gönlüm uyan..
Dayan dayan dayan..
Ruhum dayan..
Seni de bir gün severler..
Çıkı çıkı çıkı çıkı çıkı çıkıı..

☕☕☕☕☕☕☕
Günaydın herkese
☕☕☕☕☕☕☕

Kızlar günaydın ❤️ Ya dünden beri neredeyse saatte bir uyandı 10 dk emdi emmedi bıraktı memeyi belli ki doymuyor ki saatte bir uyanıp emiyor Özaman neden acaba kısa kısa bırakıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar günaydın ❤ Ya dünden beri neredeyse saatte bir uyandı 10 dk emdi emmedi bıraktı memeyi belli ki doymuyor ki saatte bir uyanıp emiyor Özaman neden acaba kısa kısa bırakıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Günaydın 🌞
Memeyi almayınca hemen bırakma yoruluyordur annesi
Biraz bekle ver
Ben öyle yapıyorum yavrum em em yoruluyor

Back