- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
AhahahBu durum kadını aşmıştır:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahBu durum kadını aşmıştır:)))
Yaaa sorma o sinek bizede geldi ne istiyor bebemizden bende habire kovaladım durdum:)) sinir oldum fena.ya bakma ben 12 den önce uyuyamıyorum eşim diyo ben gelmişken yat uyu DİE ama cıkssAhahahakşam bebeğimin burnunun üstünde sivrisinek gördüm anam bı deli oldum . Elimle kovdum defoldu ama bu sefer de onu olduremedim diye takıntı yaptım
eşim akşam işten geliyor ona bı veriyom sonra ben uyuyorm 3-4 saat. Doğdu dogali böyle.
İlla biri başını bekleyecek. Oğlum az daha büyüsün de bı gidecem psikologa. Okb oldum sanirim. Fazla takıntı yaptım
![]()
AhahaBıraksan aksam 10 da yatıp akşamüstü 4 de kalkasım var:))
Bana yap sen bi kahve
Ateş ne alemde?
Cıkss onada içim elvermez:)))Ahahae anan baksın uyu bı gün madem. Güvendiğim biri bakınca bende misssler gibi uyuyom. Ama herkes uyurken uyursan kötü bişey olacakmis gibi evhamlar basıyor beni. Evimizi bebeğimizi bekliyom böyle sanki. Neyse darlamayim sabah sabah
![]()
Kız senin burcun da yengeç falan mi dicem ama ikizlerdinnnn senCıkss onada içim elvermez:)))
İkizlerim bacımKız senin burcun da yengeç falan mi dicem ama ikizlerdinnnn sen
Calpol verdim düştüAteş ne alemde?
Bizde ayni sonraki seans da 5.30 veya 6 oluyo sonra bi daha çok zor uyuyorSaat tam 1 ve 4 seansina uyandirildim nasil bu kadar dakik olabiliyorlar hayret gerçekten ☺
benimkindede bikaç gündür birazcık bişeyler var gibi kontrolde doktora sorcamBebegimin başına az az kepekler var sanki kasidikca ortaya çıkıyor. Konak bu mu acabasi ? Ben konak fircasi falan almadiydim. Almam gerekir mi?
Dikkat ediyorum sen bayadır bişey sormuyorsun. Özelden mesaj mi atiyosun insanlara, güzin ablaya mi yazıyosun napiyosun balım?Bizde ayni sonraki seans da 5.30 veya 6 oluyo sonra bi daha çok zor uyuyor
Canımcım soruyorum sen gundemden geri kalmıssınDikkat ediyorum sen bayadır bişey sormuyorsun. Özelden mesaj mi atiyosun insanlara, güzin ablaya mi yazıyosun napiyosun balım?
Yaylamiz olsa da temiz havayla kafa çekip bı uyusak bizdeBirefebirece ve P Pelinim35 bu sefer de instagramdan gıybet yapıyoruz diye burada yapmışlar
Annem size nooluyo? Hurremin kafa gitmiş zaten gece uyumaya uyumaya, ötekinin de dovusesi var. Bi türlü bulamadı dişli rakip
Ingiliz karamel gelmeden ben size bi çay vereyim.
GünaydınKızlar günaydın ❤ Ya dünden beri neredeyse saatte bir uyandı 10 dk emdi emmedi bıraktı memeyi belli ki doymuyor ki saatte bir uyanıp emiyor Özaman neden acaba kısa kısa bırakıyor![]()
Yok öyle yaptığı zamanlar oluyor bunda bekliyorum tekrar verince diliyle itiyor canımGünaydın![]()
Memeyi almayınca hemen bırakma yoruluyordur annesi
Biraz bekle ver
Ben öyle yapıyorum yavrum em em yoruluyor