• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim ben once aptamik kullandim cok gaz yapti ve mama ictiginde cocuk hic uyumuyordu ki gazdanmis simdi hip kullaniyorum bende gunde 1 kere veriyorum bundan memnunum gaz ve uyku problemi kalmadi mamadan dolayi olan kisim kalmadi yani 😂 yoksa gaza hala devam
B Binnurcel1 L4L4 L4L4 Akilvar Akilvar
Teşekkür ederim hanımlar, ben yine bir kutu hip alayım öyle ise, kullanmamıza gerek kalmazsa kullanan birine veririz en fazla, garantiye almış olayım

Süper sevindim iyi olmanıza. Burun tıkanıklığuı kusmaya mı neden olurmuş. Hergün serum fizyolojik yapalım o zaman

Burnunu mutlaka temizliyorum ben hergün serumfizyolojik hastaneden çıkmadan aldırdı bizim ebeler.Meme reddine bile neden oluyormuş burun tıkanıklığı.Hergun kontrol etmek lazım.

Bize de doktor tam tersini söyledi. En güzel besleyici anne sütü. Hiç bir mama anne sütü kadar beslenmez kilo aldırmaz emzirmeye özen göster dedi. Mamanin kilo aldirmadigini kendim de tecrübe ettim ayrıca canim
Banada asmdeki ebe anne sütüyle beslenenlerde mamaya göre daha az kilo alımı olur demişti.

Benim kv bugün bebeği yıkarken en son bebeğe gusül aldırdı ben şok 😨😱 böyle bişey var mı merak ettim ben ilk kez duydum
Gusül abdesti nedir yaa? Biz bebeğim poposunu bile kaynamış suyla silerken çeşme suyunu ağzına sokmak nedir.

Evet canım iltihaplanmış göğsün dedi yatırdılar. Dün birden durduk yere bi sizi girdi göğsüme ve üşüme tuttu ateşim çıktı fena oldum gogsum şişti kıpkırmızı olmuş çok ağrıyor:KK43: seninde mı öyle.
Çok geçmiş olsun bir an önce sağlıkla taburcu ol inşallah.
Burnunu mutlaka temizliyorum ben hergün serumfizyolojik hastaneden çıkmadan aldırdı bizim ebeler.Meme reddine bile neden oluyormuş burun tıkanıklığı.Hergun kontrol etmek lazım.
Bilgi için çok sağol. Ben de her gün yapayım artık.

Banada asmdeki ebe anne sütüyle beslenenlerde mamaya göre daha az kilo alımı olur demişti.

Gusül abdesti nedir yaa? Biz bebeğim poposunu bile kaynamış suyla silerken çeşme suyunu ağzına sokmak nedir.

Bende mamanın fazla ve boş kilo aldırdığıni duymuştum.Ama benim oğlan istisna sanırım sadece anne sütü ile çok kilo aldı.

İnşallah su yutmamıştır çocuk.Daha neler duyacağız.Günahsiz tertemiz melek zaten bebekler neyin guslünü aldırıyorlar😕

Ya ağzına burnuna çektirmedi eliyle sürdü güya ama ben hala şoktayım başım ağrıdı sinirden. Ne tuhaf insanmış ya annem gitti kv geldi kalmaya 1 gün yetti sinirlerimin zıplamasana
Bende mamanın fazla ve boş kilo aldırdığıni duymuştum.Ama benim oğlan istisna sanırım sadece anne sütü ile çok kilo aldı.

İnşallah su yutmamıştır çocuk.Daha neler duyacağız.Günahsiz tertemiz melek zaten bebekler neyin guslünü aldırıyorlar😕
İlk kez duyuyorum
Burnuna üç kere nasıl çektirdi
Çekmediyse olmamıştır o 😄

Ya ağzına burnuna çektirmedi eliyle sürdü güya ama ben hala şoktayım başım ağrıdı sinirden. Ne tuhaf insanmış ya annem gitti kv geldi kalmaya 1 gün yetti sinirlerimin zıplamasana
Ne yapıyorsun deesene 😡😡😡senın çocuğun
Hoşlanmadıgın hiçbir şeyı yaptırma ne garip

Artık saat 4 olsun istemiyorum açım sususum ve sürekli ağlayan bir bebeğim var 😭
Canım senin için yapabileceğim bişey var mı çok yakınım biliyosun:/ ne işe yararım bilmiyorum ama atla taksiye gel vallahi ciddiyim karnımızı doyururuz hiç değilse birimiz bakıp

Back