• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doktordan gelen mastit olmuş bir adet ikiz annesinden selamlar :KK43: iki günlük ilaç tedavisi başarılı olmazsa hastaneye gidilecek inşallah geçer bir an önce çok şiddetli bir acı var sağ göğsümde 😣 Selmaal25 Selmaal25 neden yattın hastaneye seninde mi Mastit?

Benim oğlan 6 kız 7 cm uzadı ilk ay çok hızlı uzayabiliyorlar
Evet canım iltihaplanmış göğsün dedi yatırdılar. Dün birden durduk yere bi sizi girdi göğsüme ve üşüme tuttu ateşim çıktı fena oldum gogsum şişti kıpkırmızı olmuş çok ağrıyor:( seninde mı öyle.

Kızlar bişey soracam bu süt işi iki buçuk ay oldu hala düzene girmedi bı oluyor bı olmuyor . Sabah bı uyandım çarşaf isemis gibi kocaman sut olmuş akmış hep uyurken atletten geçip yatağı islatmis. Bı böyle çok oluyor bı çok az oluyor nasıl iş anlamadım valla. Olduğu da dert olmadığı da.

Çok sagol canım allah razı olsun. Hiç bişeyim yoktu birden gogsum sızladı hafiften sonra üşüme tuttu ve bu hale geldi .çok kötü bi ağrı. Ateşim çok çıkıyordu.
Canım ya inşallah biran önce geçer 🙏🏻
En korktuğum şeylerden biri sütün boşalmadığı için mi oldu acaba
Dünden beri benimde sağ göğsüm sızlıyor

Canım ya inşallah biran önce geçer 🙏🏻
En korktuğum şeylerden biri sütün boşalmadığı için mi oldu acaba
Dünden beri benimde sağ göğsüm sızlıyor
Sağol canım inşallah. Bende bilmiyorum ki nasıl oldu sık sık da emziriyorum hep .Doktor yazın çok oluyor dedi.
Ucu çok kesilmişti benim enfeksiyon kaptı büyük ihtimal.

Evet canım iltihaplanmış göğsün dedi yatırdılar. Dün birden durduk yere bi sizi girdi göğsüme ve üşüme tuttu ateşim çıktı fena oldum gogsum şişti kıpkırmızı olmuş çok ağrıyor:KK43: seninde mı öyle.
Ayy neden oyle olmus ki tam bosaltilamdiginda mi oluyor. Cok cok gecmis.olsun

Kizlar 40 banyosu nu nasil yapıyorsunuz yani baştan kırkını nasil uçuruyorsunuz detayli anlatın hele bi ya :KK70:
40 tas suya 40 tane taş okuyosun
o suyla önce bebeği sonra kendin yıkanıyosun
filenin üstündekileri koyuyosun bide hepsinin ayrı ayrı anlamları var
sonra o suyu ayak değmicek biyere döküyosun sonra dışarı çıkıp geziyosun 🤣
gittiğin evlerde sana yumurta para şeker veriyolar bebeğinde yüzüne un sürüyolar

Eklentiler

• E1658E40-A90E-4FCC-84E4-6B0A13DBB2C4.jpeg
    E1658E40-A90E-4FCC-84E4-6B0A13DBB2C4.jpeg
    172,3 KB · Görüntüleme: 63
Karnınızda adet sancısı gibi sancı oluyor mu canımlar?Karnımın içi acıyor.Belim ve kasıklarım ağrıyor birkaç gündür.Rahim toparlandıgi için mi acaba?Endişe etmeli miyim?25.günümüz doldu bugün.

Peki mama olarak ne aldınız? Genelde hangisi kullanılıyor ya da tavsiye ediliyor? Gerçi her bebeğe başka mama yarar herhalde değil mi

Canim ben once aptamik kullandim cok gaz yapti ve mama ictiginde cocuk hic uyumuyordu ki gazdanmis simdi hip kullaniyorum bende gunde 1 kere veriyorum bundan memnunum gaz ve uyku problemi kalmadi mamadan dolayi olan kisim kalmadi yani 😂 yoksa gaza hala devam

40 tas suya 40 tane taş okuyosun
o suyla önce bebeği sonra kendin yıkanıyosun
filenin üstündekileri koyuyosun bide hepsinin ayrı ayrı anlamları var
sonra o suyu ayak değmicek biyere döküyosun sonra dışarı çıkıp geziyosun 🤣
gittiğin evlerde sana yumurta para şeker veriyolar bebeğinde yüzüne un sürüyolar
Hic anlamadim 40 taş duya 40. Taş ne okuyoruz birde illa dışarı çıkmak mi gerek ve benim kaldigim yerde kimsem yokki :)))

Canım hislere tercüman olmuşsun. Unutma ki yalnız değilsin canım. Eminim birçoğumuz böyle. Ağlamaklı histerik yalnız vs hissediyoruz. Bir sürü şey hissediyoruz. Ama 9 ay nasıl bittiyse bugünler de bitecek. Mesela ben sigara içeceğim anı bile düşünerek motive ediyorum kendimi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
14 yıl boyunca hiç bi kuvvet sigara içmeme engel olamadı
bu zilliye hamile olduğumu öğrendiğim dakikadan itibaren ağzıma sürmedim
yok günde 1 tane iç bişey olmaz diyenleri dinlemedim
kıyamadım miniğime içerde dumanda kalmasın diye
şimdide sütümden geçicek diye kıyamıyorum ama nasıl burnumda tütüyo
bi yakıp içime çeksem diyorum türk kahvesiyle ayy fena oldum 🤫

Sana durumumu paylaşalım mı sürekli gazdan kıvranan bir bebe birde döküntülü hastalık geçiren bir abi büyük oglumun ateşi 3 gün 40 derecelerdeydi acil önlerinde sabahladik bebeğimle büyük oğlumla babası içerde biz dışarıda arabamizi sattık ele minnet ettik o da bizi istediğimiz hastaneye goturmedi gittiğimiz hastanede oğluma bakacan doktor yok olan tahlil istedikollarını delik deşik ettiler sabaha kadar bekledik Dr odasına girmiş yatmış uyumuş benim çocuğuma bakan yok 3 ayrı doktor gezdim 5 günde elimde bebeyle annem babam sözde dibimde oturuyorlar beni bu halde bırakıp memlekete tatile gittiler ve benim yardım isteyebileceğiniz yakınında bir Allah kulu yok halam var o da yakın değil çağırdığını çok acilde geliyor ki o da hasta eşim gece geç gelir sabah gün doğmadan ise gider şimdi saçlarımı yolluyorum biri ağlıyor diğeri içeride ne alemde bilmiyorum o yüzden depresyon mepresyon yok

Allah yardımcın olsun, inşallah bi an evvel feraha kavuşursunuz yavrularınla birlikte 🙏🙏

Back