• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Peki mama olarak ne aldınız? Genelde hangisi kullanılıyor ya da tavsiye ediliyor? Gerçi her bebeğe başka mama yarar herhalde değil mi
Ben hepsinin içeriğini inceledim gıda dedektifide ayrıntılı incelemiş internettenn okuyabilirsiniz.evolviya be babygoat en çok kafama yattı.özellikle balık yağıiçeriğinde olan ve şeker özelliği az olanı bulmaya çlıştım.tabi her bebek her mamayı sevmiyor birde birene gaz kabız yapmayan diğerinr yapıyo.ben günde 2 kere veriyorum arada zeytinyağı damlatıyorum mamasına

Ben hepsinin içeriğini inceledim gıda dedektifide ayrıntılı incelemiş internettenn okuyabilirsiniz.evolviya be babygoat en çok kafama yattı.özellikle balık yağıiçeriğinde olan ve şeker özelliği az olanı bulmaya çlıştım.tabi her bebek her mamayı sevmiyor birde birene gaz kabız yapmayan diğerinr yapıyo.ben günde 2 kere veriyorum arada zeytinyağı damlatıyorum mamasına
Himm. Teşekkür ederim bir bakarım bende onlara, sağolasın

Sağol canım inşallah.
Valla tek başına herşeyle uğraşıyorum zaten kimsem yok burda bide bu cıktı kendimi bırakmamak için zor duruyorum.

Senin kv de mi ilgilenmiyor canım sizinle.Yanlış hatırlamıyorsam aynı binadaydiniz.
Bir an önce şifa bulursun inşallah.Rabbim kimseye muhtaç etmesin.

Ya ağzına burnuna çektirmedi eliyle sürdü güya ama ben hala şoktayım başım ağrıdı sinirden. Ne tuhaf insanmış ya annem gitti kv geldi kalmaya 1 gün yetti sinirlerimin zıplamasana
Bizdede yapılır canım süzgeçten su çekirilir 40 delikten fazla olduğu için ağzına burnuna sürülür 3er defa kırklamak denir ona sonra kafadan ve bacaklardan asılır birde geyrek derler bizde yüz üstü yatırılır ellerini ayaklarını çapraz yaparlar beli rahatlar
Zararı yok sinir yapma su girmiyo çünkü

Sağol canım inşallah.
Valla bi türlü toparlanıp bebegime sevinemedim bile durmadan bisey çıkıyor tek başına üstesinden gelmek çok zor .
Canım çok geçmiş olsun ya çok kötü arkadaşımdan biliyorum bide o geç farketti üstüne düşmedi ama geçti yani geçene kadar kaç kere ateşlendi
Allah yardımcın olsun 🙏🙏🙏

Canım çok geçmiş olsun ya çok kötü arkadaşımdan biliyorum bide o geç farketti üstüne düşmedi ama geçti yani geçene kadar kaç kere ateşlendi
Allah yardımcın olsun 🙏🙏🙏
Sağol canım allah razı olsun. Ben de çok ateşleniyorum ve acayip bi üşüme geliyor neyseki ilaç verdiler biraz düştü şimdi.

Canım senin için yapabileceğim bişey var mı çok yakınım biliyosun:/ ne işe yararım bilmiyorum ama atla taksiye gel vallahi ciddiyim karnımızı doyururuz hiç değilse birimiz bakıp
Artık eşimi aradım kvyi gönderdi akşam 9da yedim. Kv benim oğlum 11 aylık olana kadar kustu olur bunlar ben 3 kıtafet taşıyordum normal bunlar bizimde başımızdan geçti diyordu dün ağla kus em üçlüsünü görünce bu normal değil doktora götürün diyor. Çünkü ben 3 gündür kıçımla konuşuyordum anlaşılmıyordu yaşamadan.
Tesekkürler canım 2 üst sokağımda kv var zorda kalırsam arıcam artık

14 yıl boyunca hiç bi kuvvet sigara içmeme engel olamadı
bu zilliye hamile olduğumu öğrendiğim dakikadan itibaren ağzıma sürmedim
yok günde 1 tane iç bişey olmaz diyenleri dinlemedim
kıyamadım miniğime içerde dumanda kalmasın diye
şimdide sütümden geçicek diye kıyamıyorum ama nasıl burnumda tütüyo
bi yakıp içime çeksem diyorum türk kahvesiyle ayy fena oldum 🤫
Bosver canim belki birakirsin boylelikle aklina düşürme 😅

Bende uykulu alt bezi sermeden alt degiseyim dedim yatak ustum başım kaka oldu sagolsun😑

Evet canım kullanılıyor. İnstada hekimanne diy vir hesap var takip edin isterseniz hepiniz. Ben çok şey öğrendim.

Ay canım benim çok geçmiş olsun.
Saol canım geçecek inşallah

Evet canım iltihaplanmış göğsün dedi yatırdılar. Dün birden durduk yere bi sizi girdi göğsüme ve üşüme tuttu ateşim çıktı fena oldum gogsum şişti kıpkırmızı olmuş çok ağrıyor:KK43: seninde mı öyle.

Ateş şişkinlik acı çok fena çok Tüm vücuduma yayılıyor ağrısı bütün kemiklerim kırılmış gibi.. iki bebek emiyor+ makina ile sağım yapıyorum biraz açıldı sayılır ilacında faydası sabaha belli olur inş hastanelik olmadan geçiririm daha öncede yaşadım ben kolay değil sana da çık geçmiş olsun canım anneni davet etme imkanın yok muydu Doğuma getirseydiniz destek olurdu yalnız kalmak çok zor bilirim 😔

Saol canım geçecek inşallah

Ateş şişkinlik acı çok fena çok Tüm vücuduma yayılıyor ağrısı bütün kemiklerim kırılmış gibi.. iki bebek emiyor+ makina ile sağım yapıyorum biraz açıldı sayılır ilacında faydası sabaha belli olur inş hastanelik olmadan geçiririm daha öncede yaşadım ben kolay değil sana da çık geçmiş olsun canım anneni davet etme imkanın yok muydu Doğuma getirseydiniz destek olurdu yalnız kalmak çok zor bilirim 😔
Sagol canim sanada cok gecmis olsun rabbim sifa versin .benimde aynı şekilde dun gece halim yoktu yerimden kalkmaya bevegime bakmaya bile kalkamiyordum laçlar biraz iyi geldi sanki .bebegide hep emziriyorum hiç yumuşamadı daha .
Annemi davet edecektim zaten doğuma yakın oda kardeşim evleniyor hazırlıklar la falan uğraşıyor. Bebeğin pasaport işlerini halledelim ben gidicen inşallah kalıcam bi süre.

• Beğen
Reactions: LaL
Back