• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sagol canim sanada cok gecmis olsun rabbim sifa versin .benimde aynı şekilde dun gece halim yoktu yerimden kalkmaya bevegime bakmaya bile kalkamiyordum laçlar biraz iyi geldi sanki .bebegide hep emziriyorum hiç yumuşamadı daha .
Annemi davet edecektim zaten doğuma yakın oda kardeşim evleniyor hazırlıklar la falan uğraşıyor. Bebeğin pasaport işlerini halledelim ben gidicen inşallah kalıcam bi süre.
Amin canım geçecek inşallah sen de hemen iyileş pasaportunuz çıksın da gidin memlekete, ben de ilkinde annemi çağıramamıştım bir başıma hiç hatırlamak bile istemem o günleri, kızım 2 aylıkken pasaportu çıkar çıkmaz gitmiştim ailemin yanına..

Sağol canım. Eşim gitti almaya bebisi beni yatırdılar şükür ondan ayrı kalmicam.
Geçmiş olsun canım emzirirken bol bol masaj yap göğsüne bi taraftan. Brnimki mastit seviyesine gelmedi ama 3 gün uğraştım anca çözüldü. Sürekli emzirdim. Kalanı sağdım. Hergün duşta yarım saat emzirirken de ayrıca masaj yaptım. Doktor kontrollerimize denk geldi. O kadar emzirmişim ki o 3 günde 300 gr almış bizim şapşalak🙈🙈QUOTE="Saryamarya, post: 60774787, member: 918623"]
Günaydın :KK71: :KK37:
[/QUOTE]
Günaydın şimdi güzel bir kaffaltı ve ayılmak için de bi kaffe lazım😍😘😘

Geçmiş olsun canım emzirirken bol bol masaj yap göğsüne bi taraftan. Brnimki mastit seviyesine gelmedi ama 3 gün uğraştım anca çözüldü. Sürekli emzirdim. Kalanı sağdım. Hergün duşta yarım saat emzirirken de ayrıca masaj yaptım. Doktor kontrollerimize denk geldi. O kadar emzirmişim ki o 3 günde 300 gr almış bizim şapşalak🙈🙈QUOTE="Saryamarya, post: 60774787, member: 918623"]
[/QUOTE]

Yettim gari ☕🤗

Sagol canim sanada cok gecmis olsun rabbim sifa versin .benimde aynı şekilde dun gece halim yoktu yerimden kalkmaya bevegime bakmaya bile kalkamiyordum laçlar biraz iyi geldi sanki .bebegide hep emziriyorum hiç yumuşamadı daha .
Annemi davet edecektim zaten doğuma yakın oda kardeşim evleniyor hazırlıklar la falan uğraşıyor. Bebeğin pasaport işlerini halledelim ben gidicen inşallah kalıcam bi süre.
Merhaba
bende bir kaç gündür mastit yaşıyorum forumda ters emzirmenin fayda edebileceğini okudum.Sıcak su masajıyla denediğimde kısmen de olsa fayda etti.Denemenizi tavsiye ederim

[/QUOTE]
Bu kız beni açlıktan öldürecek asla kahvaltı yapamıyorum Bi iki bisküvi yıvarlıyorum Bi bardak icetea ile 🤦🏼‍♀️
Litfen banada duble kahve 😳

Bugun babaannesi gelip ogluma bakacak ben de carsiya cikacagim.Ama dunden.beri dusunuyorum birakip nasil gidecegim minnakimi. Bizi yorsalarda artik onlarsiz olmuyor😊 Bu arada kahve bebege zararli olur diye icmiyorum ama siz hep kahve der.durursunuz😀 kafam.yerine gelsin diye icsem mi bende

Bu kız beni açlıktan öldürecek asla kahvaltı yapamıyorum Bi iki bisküvi yıvarlıyorum Bi bardak icetea ile 🤦🏼‍♀️
Litfen banada duble kahve 😳
[/QUOTE]
☕☕️ Afiyet olsunn.. Yanına bitter çikolata? 🍫

Öğlen, akşam, hangi ara uyuyorsa, şöyle peynir domates salatalık aromalı bi sandviç yapıp, yanına da tahin pekmezli ya da helvalı bi mini sandviç daha ekleyip, peçeteye streç filme sarıp buzdolabına at..
Sabah uyanınca dolaptan çıkar. Bebiş kucağındayken çay demle. O hazır olana kadar kucakta sallan dolan oyna, sonra al çayı sandviçi kurul koltuğuna yatağına , o emsin sen ye 😍
Ben böyle yaptım belki bir sene 😂

Bugun babaannesi gelip ogluma bakacak ben de carsiya cikacagim.Ama dunden.beri dusunuyorum birakip nasil gidecegim minnakimi. Bizi yorsalarda artik onlarsiz olmuyor😊 Bu arada kahve bebege zararli olur diye icmiyorum ama siz hep kahve der.durursunuz😀 kafam.yerine gelsin diye icsem mi bende
Bizim Nhs der ki.. Günde 3-4 kupa iznin var.. bu kahve olur kola olur çay olur.. Ama 3-4’ten sonrası hoş olmaz 😂
Bebekte 1-2 saat içinde zirve yapar o kafein ama zayıflatma ya da uykusuzluk yapmaz..

Kahve uykusuzluk yapar diyen çok yazı okudum ama bizim sağlık sistemine güvenip 1 kafeinli ya da 2 decaff içiyorum ben.. 3 kafeinli içip kudurmak da mümkün 😂
Bizde uykusuzluk gaz vs vs yapmadı. Ki granül kahve yani Türk kahvesi çok daha sorunsuz olabilir..
O zaman bi’ kahve? ☕

Bizim Nhs der ki.. Günde 3-4 kupa iznin var.. bu kahve olur kola olur çay olur.. Ama 3-4’ten sonrası hoş olmaz 😂
Bebekte 1-2 saat içinde zirve yapar o kafein ama zayıflatma ya da uykusuzluk yapmaz..

Kahve uykusuzluk yapar diyen çok yazı okudum ama bizim sağlık sistemine güvenip 1 kafeinli ya da 2 decaff içiyorum ben.. 3 kafeinli içip kudurmak da mümkün 😂
Bizde uykusuzluk gaz vs vs yapmadı. Ki granül kahve yani Türk kahvesi çok daha sorunsuz olabilir..
O zaman bi’ kahve? ☕
Bi iki kahve etkilemiyor bence de. Kafasına veya gazına göre uyuyor benimki de:KK53::KK48:☕💜

Kızlar fenayım ya 🙁 Daha önceleri yazıldı ama hatırlayamadım. Bir göğsüm çok ağrıyor hem sağdım hem emzirdim geçmedi. En hızlı nasıl rahatlatırım ya 😣

Benimki de 4 5 en fazla 6 dedi mi uyanik. Allah tan sabahin erken.saatlerini.atlattiktan sonra hep uyuyo aksamda dahil olmak.uzere. Ama uykuya duskun ben serseme.donuyorum basim agriyor artik basimi bagladim evin icinde geziyorum😁
Sabah erkenden uyanıyor ve uyuması bu saatleri buluyor ya gazı oluyor ya kakası. Kakayı yaptı emdi yataga yatırırken yine aglıyor 😮
6'da gaz çıkardı çıkardı yok olmuyor uyandı bir emme, gaz, kaka, alt alma sonra yine çok beklemeden uyuyor. 10'da yine.. Bizimki gece geç yatınca normali bu 🤷‍♀️
Bizimki de aynı kakasını yaptı biraz önce emzirdim yataga yatırınca yine uyandı uykusu cok hafif

Günaydınlar size hatunlar ve bebeleri:KK68::KK28:

Burda sabah 4e geliyor.oglani besledim geri uyutmaya çalışıyorum. Çok mirin kirin ediyor kendini kasıyor sesler çıkarıyor tam uyanmadan 1 saat önce başlıyor bu durum ve buna sinirleniyorum :( ne tam uyanıyor ne tam uyuyor ama ben uyanıyorum bu duruma,suan uyumak üzere ayni seyi yapiyor ona kızıyorum diye kendime kızıyorum sonra :( içim acıyor acaba uykusuzken geceleri bebeğine bir tek ben mi sinirleniyorum

Kızlar bebek meme uçlarımı ısırıyor dişleri olmasada acayip sıkıştırıyor şimdiden 😳

[/QUOTE]
Sağol.canim hep emziriyorum da nasıl oldu anlamadım bende .Benimde daha bi kaç günlükken ikisi de şişti yine ama bu duruma gelmedi çabuk geçti bu sefer çok kötü oldu .

Amin canım geçecek inşallah sen de hemen iyileş pasaportunuz çıksın da gidin memlekete, ben de ilkinde annemi çağıramamıştım bir başıma hiç hatırlamak bile istemem o günleri, kızım 2 aylıkken pasaportu çıkar çıkmaz gitmiştim ailemin yanına..
Bizde doğum belgesini bekliyoruz gelir gelmez işlemlere başlıcaz inşallah bi an önce hallolur gideriz. Sende inşallah çabuk atlatırsın .

• Beğen
Reactions: LaL
Back