Kız ne bilim ya gelişimi iyi olsun da kilosu umrumda değil böyle de kalabilir oyuncak bebeğimKız niye yaramasin . 600 Gr ile 1 kg arası alması gerek ilk ay. Almış işte. Sende benim gibi takıntı yapmayavrum erken doğdu yavrum erken doğdu diye diye nasıl kilo aldircagimi takıntı yaptiydim ilk ay bende şimdi saldım sallamiyom pek . Senin kız minyon yapısı öyle demek ki
Endişem iyi gelişmesi kuzum kilo almasından ziyadeAman kuzum bırak gerekli olan kilosunu almış işde.fazlasını napıcaksın? Bebekken kilolu olanlar büyüncede öyle gidiyor bırak almasın fazla.
Yatarak emzirmeyi deneyebilirsin. O zaman yatağa koyup uyanma durumu olmaz. Ben hamilelikte oğlumu emzirirken çok alıştım bu pozisyona yalnız uyumamaya çalışman lazımKızlar bebeklerinizin uykusu nasıl? Kucagımda emerken mayısıyor yataga koyduğum anda genleşiyor uykusu açılıyor veya eli kolu kıpırdıyor sonra kendi kendine uyusun diye bekliyorum yok cok zor uyuyo gece bi nebze kundak yapıyorum. İkimiz de çok uykusuz kalıyoruz Bana yol gösterin
BenimkiAllah korusun ya ben de kusturmama calisiyorum ama ara ara oluyor. Acaba sadece bizim mi.oluyor grupta var mi baska kusan bebek
Deneyeyim bi insallah emer o sekildeYatarak emzirmeyi deneyebilirsin. O zaman yatağa koyup uyanma durumu olmaz. Ben hamilelikte oğlumu emzirirken çok alıştım bu pozisyona yalnız uyumamaya çalışman lazım
Günaydın canımlar
İşte o malum soru..
Bi’ kahve?
Türkiye’de de defterleri oluyo mu bebeklerin, Bizde var mesela arkasında çizelgesi var kendi çizgisini takip etmesi yeterli bebeğin.Başka başka rakamlara ulaşması değil sağlıklı olması yeterli yani.. Ayrıca tabi ki sütün yarıyo, onun bi’ tane annesi var akıllımSelam bebeğimler aşımızı olduk
5. Gün 3090 13. Gün 3400 32. Gün 3715 çıktı bizim kız ebe normal olduğunu söyledi ancak benim bıdık neden az kilo aldı acabası
Sütüm mü yaramıyo diye düşünmeye başladım
Oooh yarasın, dumanı üstünde bi kahve yolladım canımcımBen beeennnn.Kahvaltimi az önce edebildim.Çiğ badem ceviz Antep fistik kaju yaban mersini üzüm fındık dut kurusu ne bulursam yedim.Nasil ayakta durayım di mi amaSabaha kadar gaz bombası oldu yavrucum hiç rahatlayamadi babası ile zombiye döndük.Adam ise uykusuz gitti.Elemana yükle bugün işleri kestir biraz isyerinde dedim
Türkiye’de de defterleri oluyo mu bebeklerin, Bizde var mesela arkasında çizelgesi var kendi çizgisini takip etmesi yeterli bebeğin.Başka başka rakamlara ulaşması değil sağlıklı olması yeterli yani.. Ayrıca tabi ki sütün yarıyo, onun bi’ tane annesi var akıllım
Oooh yarasın, dumanı üstünde bi kahve yolladım canımcım️
Ben de kuruyemiş yiyim bugün ya ne zamandır yemedim
Benimki çok kusuyor. Bazen fışkırır tarzda bazen peynirimsi oluyor. Doktora götürdüm. Kilo alımı iyi dedi. 15 gün kullanmamanız gerekn bir ilaç verdi. Ama oğlum onu verince hepsini tükürüyor bir işe yaramıyor ilacYalnızken bebeğini daha iyi anlıyorsun annem burdayken her ağladığında ona verdim anlamıyordum ne zaman aç ne zaman kaka saati. Tek kötü yönü benim gibi 8 saat süren sancısı olunca 4,5kg taşımaktan nr kol kalıyo ne sırt ne bilek ne bel
Ben dğn artık ağladım 8 saat susmadı emdi kustu ağladı emzi kustı ağladı. 6 body değiştirdim düşün inş çok sürmez bu gazları yoksa tırlatmama az kaldı.
Benimkinin 2 gündür gazla birlikte 1 metre öteye giden kusmaları oluyor doktordan sonra benide bilgilendir lütfen
Yani bazen bildiğin süt bazen peynirimsi. Doktor bana kustırmamaya çalış yoksa reflü olur dedi. Sürekli kusarsa mide kapakçığıyla ilgili sorun olabilirmiş allahım sen koru
Meylenciğim gayet iyi almış gayet de yarıyor sütün. Sadece anne sütü için bence çok iyi. Mama 2 katı kilo aldırıyor sen ona takılma.Selam bebeğimler aşımızı olduk
5. Gün 3090 13. Gün 3400 32. Gün 3715 çıktı bizim kız ebe normal olduğunu söyledi ancak benim bıdık neden az kilo aldı acabası
Sütüm mü yaramıyo diye düşünmeye başladım
Yok diyeni görmedim karamelimGünaydın canımlar
İşte o malum soru..
Bi’ kahve?
Bize de doktor tam tersini söyledi. En güzel besleyici anne sütü. Hiç bir mama anne sütü kadar beslenmez kilo aldırmaz emzirmeye özen göster dedi. Mamanin kilo aldirmadigini kendim de tecrübe ettim ayrıca canimMeylenciğim gayet iyi almış gayet de yarıyor sütün. Sadece anne sütü için bence çok iyi. Mama 2 katı kilo aldırıyor sen ona takılma.
Bence olabilir. Yalnız vücudun şimdilerde acıya daha fazla duyarlılık gösterebilir. Ben bi paket yaptırdığımda oğlumu emziriyordum. 14 ay bitmişti.Kızlar aranız da lazer epilasyonu Dr soran var mı emzirme döneminde uygulanabiliyormu benim Dr uygulayabilirsiniz dedi ama çok içime sinmedi
Geçmiş olsun canım. Gittin mi doktora, ne dedi?2.45 den bu zamana debelendik durduk yeni uyudu ama hala hık mıkuyku muyku kalmadı canım sıkılıyo kustu bikaç kez daha uzayan türden sarımsı yarın bize dr yolu gözüktü
Bir emzirmede az süt olandan sonra çok süt olanı da ver. Sertleşmesin ve bebik de doysun.Kızlar bu sorunu yaşayan var mı? Benim sol göğsümdeki süt bebeğe yaramıyor. Yani emzirsem de bir biberon sağıp versem de doymuyor. Ama sağ göğsümden 10 dk emse 2-3 saat uyuyor. Hep sağ verince de sol taraf taş kesiliyor tıkanıyor ve sanırım iltihap alıyor. Napacağımı şaşırdım.
Hep öyle olacak biliyor musun. Her yaş grubunda hep kızlara seçenek çok. Erkeklere yokKızlara göre çok güzel şeyler var yaa içim gitti benim bakarken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?