2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız ne bilim ya gelişimi iyi olsun da kilosu umrumda değil böyle de kalabilir oyuncak bebeğim

Yatarak emzirmeyi deneyebilirsin. O zaman yatağa koyup uyanma durumu olmaz. Ben hamilelikte oğlumu emzirirken çok alıştım bu pozisyona yalnız uyumamaya çalışman lazım

Allah korusun ya ben de kusturmama calisiyorum ama ara ara oluyor. Acaba sadece bizim mi.oluyor grupta var mi baska kusan bebek
Benimki gazını cikaramadiginda bı kısmını kusuyor sonra da hıçkırık başlıyor
[/QUOTE]
Aynen

Günaydın canımlar
İşte o malum soru..
Bi’ kahve?

Ben beeennnn.Kahvaltimi az önce edebildim.Çiğ badem ceviz Antep fistik kaju yaban mersini üzüm fındık dut kurusu ne bulursam yedim.Nasil ayakta durayım di mi amaSabaha kadar gaz bombası oldu yavrucum hiç rahatlayamadi babası ile zombiye döndük.Adam ise uykusuz gitti.Elemana yükle bugün işleri kestir biraz isyerinde dedim

Türkiye’de de defterleri oluyo mu bebeklerin, Bizde var mesela arkasında çizelgesi var kendi çizgisini takip etmesi yeterli bebeğin.Başka başka rakamlara ulaşması değil sağlıklı olması yeterli yani.. Ayrıca tabi ki sütün yarıyo, onun bi’ tane annesi var akıllım

Oooh yarasın, dumanı üstünde bi kahve yolladım canımcım
Ben de kuruyemiş yiyim bugün ya ne zamandır yemedim

Teşekkürler karamelim pek hora geçti
Edit:hora gecti=makbule geçti

Benimki çok kusuyor. Bazen fışkırır tarzda bazen peynirimsi oluyor. Doktora götürdüm. Kilo alımı iyi dedi. 15 gün kullanmamanız gerekn bir ilaç verdi. Ama oğlum onu verince hepsini tükürüyor bir işe yaramıyor ilac

Meylenciğim gayet iyi almış gayet de yarıyor sütün. Sadece anne sütü için bence çok iyi. Mama 2 katı kilo aldırıyor sen ona takılma.

Meylenciğim gayet iyi almış gayet de yarıyor sütün. Sadece anne sütü için bence çok iyi. Mama 2 katı kilo aldırıyor sen ona takılma.
Bize de doktor tam tersini söyledi. En güzel besleyici anne sütü. Hiç bir mama anne sütü kadar beslenmez kilo aldırmaz emzirmeye özen göster dedi. Mamanin kilo aldirmadigini kendim de tecrübe ettim ayrıca canim

Kızlar kim sordu hatırlamıyorum da fazla emdiği için kusuyor benim oğlumda.Surekli fışkırır tarzda kötü kokulu yeşil-sari renkte değilse kilo alimini etkilemiyorsa korkmayın.Dr muz oyle demisti.ilk oğlumda 8 aya kadar devamlı hırsla fazla fazla emdi kustu bütün halılar leke olmuştu.O sene 3 defa falan yikatmistik halıları.Doktorumuz da hep normal diyordu ki nitekim 8.aydan sonra azalarak geçti kusması.

Bir kişi de sol memenin sütü yaramıyor bebeğime diye yazmış.Ben onu duydum birkaç kişiden bir memelerinin sütü çok suluymus bebek koyu kıvamda olanı emmek istiyormuş devamlı falan.Benimde sağ meme daha çok doluyor ve yoğun kıvamda.Solun ön sütü çok sulu ama arkası baya kıvamlı geliyor.Neden farklı oluyor böyle bilemiyorum.

Kızlar aranız da lazer epilasyonu Dr soran var mı emzirme döneminde uygulanabiliyormu benim Dr uygulayabilirsiniz dedi ama çok içime sinmedi
Bence olabilir. Yalnız vücudun şimdilerde acıya daha fazla duyarlılık gösterebilir. Ben bi paket yaptırdığımda oğlumu emziriyordum. 14 ay bitmişti.

Bir emzirmede az süt olandan sonra çok süt olanı da ver. Sertleşmesin ve bebik de doysun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…